tak dokładnie. On coś płakał o tego asa bo wcześniej zrzucił Asa z jakimś shitem a trafil by fulla, dziwny typ ogólnie, mógł być pewien że któryś z nas się wysypie. Ogólnie liczyłem, że nie będe zdominowany , no i że nie ma wyższej pary , dlatego ten push. Poza tym serio gówno dostawałem na tym ft, nie pamietam kiedy ostatnio w jakimś turnieju zszedłem do 3bb...
Hehe, nasz dobry znajomy, w ogole tez jest krupierem, ale wolal grac niz rozdawac. On dobrze gra dopoki nie dostanie bad beata, a dla niego przegrac AK vs. K8 to jest juz wielki bad beat. Kilka rozdan wczesniej przegral swoje AK vs. AA i chyba troche sie stiltowal. AK vs. AA przy takich stackach, tych pozycjach i 6-handed to po prostu jedno z rozdan z serii "Tak musialo byc". Wyrobi sie chlopak
Troche musi sobie mindset naprawic i bedzie gral lepiej.
Powodzenia w satelitce online! Niezle miejsce
Fajnie wymyslili, ze jeszcze macie jakies szanse, bo jak jest np. satelita Everest i 1. miejsce wygrywa wejsciowke za 3K Euro, a drugi odchodzi z niczym po 10 godzinach gry to troche boli... Ostatnio w Gliwicach w HU tak sie ustawili, ze wygrany stawia 1 litr whisky przegranemu
Taki "split".
No ja byłem 10, trochę głupio sprawdziłem pusha z 77 ale małem tylko 5,5bb i ten ticket na tura online wiec trzeba było sie na budować żeby dojść do tych 2 pierwszych miejsc. W sumie i tak miałem dużo szczęścia bo już przy 30 kilku graczach powinienem odpaść, ale miałem dobrego dealera ;P
3 miejsce, boli. No, ale na szorcie nie miałem prawa ugrać nic więcej.
Struktura turnieju średnia, bo nieważne ile miałeś wygranych rąk, to i tak prędzej czy później stawałeś się shortem.
To ja pytałem czy używałeś pt czy hm
Ogółem żałuję jednej ręki, ale z początku turnieju, więc aż tak bardzo tego nie odczułem.
Gratulacje dla top2.
no zdecydowanie za szybko w późnej fazie szły blindy do góry. Ale ogólnie fajnie było , dobrze, że dali nam jeszcze jakąś szanse
Wow, tzn. ze na FT bylo 3 graczy i 2 krupierow z PS (jeszcze Zwierzak). Trzeba bylo sie zglosic to bysmy podrasowali soft
Zartuje oczywiscie (w razie watpliwosci).
Struktura turnieju srednia??? No, bez jaj... Przygotowalismy lacznie ponad milion zetonow na start tylko nie wszyscy sie zglosili. Zalamalismy sie tam jak Erklos powiedzial, ze jest 10K na start i 103 graczy. Na szczescie odliczylo sie tylko 55.
Po 1:40 gry macie jeszcze sredni stack minimum 50bb (zakladajac, ze nikt nie odpadnie). Stack startowy i levele jak na USOPie. Skrocona tylko dlugosc leveli do 25 minut. Gdyby przyszli wszyscy gracze to turniej trwalby jakies 2 h dluzej.
Mysle, ze problem lezy w braku adaptacji graczy do poznej fazy, a nie tego, ze blindy za szybko ida. Jak widzialem gosci, ktorzy na stole SH, 5 bb, dobrej pozycji dalej czekaja na swoje wymarzone asy to sorry...
Ogółem grało się zajebiście, więc nie ma co narzekać. Erklos i krupierzy jak zawsze wykonali świetną robotę.
Teraz tylko czekać na niedzielę i powalczyć.
Yo! ♠_ugly: Wie ktos moze gdzie dokladnie rozegrane zostana krakowskie Kwalfikacje Regionalne?
No ja ten turniej zapamietam na długo, bo pierwszy raz mi się zdarzyło, że przy blindach 600/1200 ante 200 majac stack 500 doszedłem do FT
dostał już ktoś tego ticketa na niedzielny turniej, albo przynajmniej jakies info?
Wygrałem dzisiejszą satelitkę na finał w Warszawie 10 grudnia.
Podobno turniej będzie trwał 3 dni. Czy hotel i wyżywienie będziemy mieli zagwarantowane czy we własnym zakresie?
W nagrodach pisało "wpisowe", więc raczej nie gwarantują całego pakietu.
Możesz podać nicki pierwszej trójki, bo ciekaw jestem, kto wszedł.
Napisane przez 6th
W nagrodach pisało "wpisowe", więc raczej nie gwarantują całego pakietu.Możesz podać nicki pierwszej trójki, bo ciekaw jestem, kto wszedł.
Pierwsza trójka:
Typek1000 (ja)
Mroyen
heidelber9 (chyba on był tym trzecim)
Jeśli chcesz wiedzieć kto już się dostał lub zapłacił wpisowe na finał to wejdz w lobby i szukaj turnieju z datą 10.12.2010.
A ma ktoś jakieś informacje odnośnie konferencji w Krakowie??
Bo już się zbliża a tu zero odzewu od nich oprócz tej śmiesznej książki.....
Pozdro
Podłączam się pod pytanie, gdzie można znaleźć jakieś informacje na temat jutrzejszej Konferencji w Krakowie?
Mam bilet a nie wiem gdzie i o której mam jechać
Hej panowie. Faktycznie nie latwo o info bo sam dlugo szukalem.
Turniej w Krakowie:
Rejestracja od 13:00
Start turnieju 14:00
Hotel System Premium
ul 29 listopada 189
Tylko zeby zaden z was mnie nie wyeliminowal, bo bede zalowal ze wam powiedzialem
Hehe a tak powaznie to do zobaczenia na turnieju i niech wygra najlepszy! ♠_cool: