no i dalej passa trwa, jakoś turnieje satelitki mi wychodzą, dziś na freerollu zająłem 11 miejsce i wszedłem do WPT int, mam nadzieje że w kolejnym pójdzie tak samo:

Co do kasy to na razie nie jest źle, siedzi 85 $ i mam nadzieje że bedzie się powiększać, przede wszystkim liczę ostro na pierwszą 10tkę w 1mln$ GTD - uch było by fajnie, tylko powiem szczerze że nigdy nie rozgrywałem TAKIEGO turnieju, tam dostaje się 20000 żetonów i ciemne włażą do góry co 20 minut, a więc trzeba liczyć na długą grę i chyba nie ma co jechać ostro na alienach, ale ostrożnie najlepiej z karteczkami oraz tabelami i wykresami z PS. A może jest jakiś macho który pomógł by mi w rozgrywce 7 lutego, bo czasem jeszcze nie ogarniam tego wszystkiego, jestem jednak świezakiem który próbuje robić tak jak jest napisane i to wychodzi, ale obawiam się że w pewnym momencie zrobię jakiegoś kiksa i będzie po mnie. W sumie to na tym turku będzie na pewno dużo dobrych graczy. Jeśli jakiś macho pokerowy jest w stanie pomóc to oczywiście przy wygranej prześle cześć jej na konto pomagającego