Przejdź do forum
Study Group Sng

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Study Group Sng

35 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,742 Wyświetlenia
szachistka Autor wątku
szachistka

Probne spotkanie odbedzie sie w czwartek.Jesli sie nie myle bedzie to 18 czerwca.napiszcie o jakiej porze wam odpowiada.Popoludniu a moze wieczorem?

Przepraszam za wczesniejsza pomylke ale pisalam ten post nad ranem.

widze, że trzeba podbic temat bo nikt go znalezc nie moze, w czwartek bedziecie czy nie? jak ktos bedzie niech napisze w temacie, w czwaratek podam wam IP TSa.

UP!
PS. Pomysl dobry nie wiem czy wyrobie z c zasem ale w razie czego sie pisze;p

to napiszcie o ktorej godzinie wam odpowiada

Mi osobiscie odpowiada po 20.

visca

ja bym się na to pisał 20 dobra pora :)

szachistka Autor wątku
szachistka

Mi tez odpowiada 20:)

Kazdy chetny na czwartek 18czer. o godzinie 20:10 pierwsze spotkanie prosze zaopatrzyc się w program Team Speak 2 , wpisac w googlach sciagnac te pare MB i bedzie gotowe, jutro podam kazdemu przed 20:10 IP na TS2

napiszcie mi na GG : 783316 (b.czesto niewidoczny)wszyscy chetni.

I napiszcie kto z was gra na jakim limicie ( na GG ) bo niestety ale z moim BR to narazie na 3$ nie wchodze.

mmj24

Bedzie jakas ustawka, czy temat upadl ??

pozdrawiam

Psychopata

Ja chętnie bym wizą w tym udział

potfur

Ja toże

fessnic

podpinam sie

Psychopata

Chyba temat upadł :f_cry: :f_cry:

siema

osoby ktore braly udzial na poczatku w tym study group - ja szachistka billu docen
zakonczylo sie to na jednym spotkaniu , ale przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebyscie wy ( osoby ktore wykazaly zainteresowanie po odswiezeniu tematu ) same sobie takie cos zorganizowali

tutaj macie GG do szachistki ona pewnie bedzie zainteresowana : 5419848

umothi

a w jaki sposób przekazywaliście "obraz"? graliście w taki sposób jak na coachingach ps? czyli ten i ten stół mam to?

ps. jakbyście coś ustalili to chętnie bym się podczepił jako "słuchacz"

zeby ktos mial dostep do twojego pulpitu jedyny program jaki znam i sam go uzywalem to Team Viewer

tak jak pisalem " starej ekipy " z tego study sng juz nie ma, chetne osoby musza cos miedzy soba zorganizowac