Probne spotkanie odbedzie sie w czwartek.Jesli sie nie myle bedzie to 18 czerwca.napiszcie o jakiej porze wam odpowiada.Popoludniu a moze wieczorem?
Przepraszam za wczesniejsza pomylke ale pisalam ten post nad ranem.
Probne spotkanie odbedzie sie w czwartek.Jesli sie nie myle bedzie to 18 czerwca.napiszcie o jakiej porze wam odpowiada.Popoludniu a moze wieczorem?
Przepraszam za wczesniejsza pomylke ale pisalam ten post nad ranem.
widze, że trzeba podbic temat bo nikt go znalezc nie moze, w czwartek bedziecie czy nie? jak ktos bedzie niech napisze w temacie, w czwaratek podam wam IP TSa.
Kazdy chetny na czwartek 18czer. o godzinie 20:10 pierwsze spotkanie prosze zaopatrzyc się w program Team Speak 2 , wpisac w googlach sciagnac te pare MB i bedzie gotowe, jutro podam kazdemu przed 20:10 IP na TS2
napiszcie mi na GG : 783316 (b.czesto niewidoczny)wszyscy chetni.
I napiszcie kto z was gra na jakim limicie ( na GG ) bo niestety ale z moim BR to narazie na 3$ nie wchodze.
siema
osoby ktore braly udzial na poczatku w tym study group - ja szachistka billu docen
zakonczylo sie to na jednym spotkaniu , ale przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebyscie wy ( osoby ktore wykazaly zainteresowanie po odswiezeniu tematu ) same sobie takie cos zorganizowali
tutaj macie GG do szachistki ona pewnie bedzie zainteresowana : 5419848
a w jaki sposób przekazywaliście "obraz"? graliście w taki sposób jak na coachingach ps? czyli ten i ten stół mam to?
ps. jakbyście coś ustalili to chętnie bym się podczepił jako "słuchacz"
zeby ktos mial dostep do twojego pulpitu jedyny program jaki znam i sam go uzywalem to Team Viewer
tak jak pisalem " starej ekipy " z tego study sng juz nie ma, chetne osoby musza cos miedzy soba zorganizowac