Ile kasy wtopiliście przez disconnect'y badź glitch'e?
Raz jak złapałem disconnecta na Party, to po przelogowaniu się patrzę na jeden stolik, a tam AA folded, haha
Ludzie co Wy za internet macie?
jakiś bezprzewodowy, ala play, orange etc?
ja nigdy w życiu nie złapałem disconnecta, poza tym 2 dniowym jak ukradli kabel od internetu
pozdro
z 50-100$. Niestety mialem internet w UPC. Banda kretynow nie potrafi naprawic usterki juz 2 miesiace. Teraz mam juz zapasowy. Najgorsze jest to, ze do przerwania dochodzilo w czasie potwornego downswingu. Straty byly troche wieksze ze wzgledu na uszkodzony sprzet;)
ja nigdy w życiu nie złapałem disconnecta, poza tym 2 dniowym jak ukradli kabel od internetu
już znamy sprawce:
Napisane przez k0d3r
już znamy sprawce:
Dobre
@damian: po kilku disconnectach doszedlem do identycznego wniosku i zalozylem lacze z netii - od kilku miesiecy zero problemow.
Napisane przez damianpat
To taniej wyjdzie sprawić sobie kolejne źródło internetu![]()
pozdrawiam
tyle ze to nie moje mieszkanie tylko wynajęta kawalerka
Kilka razy miałem disconnecta w ważnych momentach, raz n FT w turnieju. Jak odzyskałem połączenie to byłem max shortem. Dodam, że jak mnie rozłączyło to byłem stackleaderem
Wczoraj podbijałem z UTG z KK, dostałem reraise all in od donka i mi net wysiadł. Bluzgałem kilka minut.
Radiówke mam
Napisane przez Figlarz
Kilka razy miałem disconnecta w ważnych momentach, raz n FT w turnieju. Jak odzyskałem połączenie to byłem max shortem. Dodam, że jak mnie rozłączyło to byłem stackleaderem![]()
To ty chyba przytomnosc straciles ewentualnie potrzebne czysczenie rejetru/defragmentacja boot'a
Nie. Połączenie odzyskałem po kilkunastu minutach, a jak wszyscy wiemy na FT blindy są duże i mnie strasznie zjadło
Teraz połączenie na FTP chodzi fatalnie. Gram jeden turniej 26$ KO, chciałem się jesze rejestrować do double deuce 22$ i paru innych, ale z powodu tak kiepskiego połączenia sobie odpuszczę, co chwilę się zawiesza.
Mam internet z UPC(n/c) disconnecty są na poziomie dziennym.
Naprawdę nikomu nie polecam tego dostawcy, narazie nie mam możliwosci zmiany internetu. Ale jak tylko będzie czas, kasa i ochota to pies kota wychrobota :D.
Ja więcej tracę przez brak konsekwencji, ale era jest świetna w rozłączaniu i jeszcze twierdzą, że wszystko gra. Przez tych ch...ów straciłem 100 lat życia - taki stres.
Chyba byl podobny temat bo pamietam ze juz lamentowalem
I oprocz tego co juz kiedys pisalem, musze ponarzekac tez na soft bossa, gdzie stoly mi sie notorycznie zamykaja, zawieszaja itp a grajac wiele stolikow czasami nawet tego nie zauwazam (chyba ze wszystkie sie zawiesza-bywa i tak :D). bolesne to jest o tyle ze gram tylko sng