zajebisty temat, jedziesz koles bo masz rozkmine tega i na wystukac to na klawie umiesz ;]
Dobry temat, a juz myslalem ze dzisiejszy wieczor bede miec zly humor przez dostany przed 30 minutami mandat
Napisane przez ewran
Napisane przez kobal12
lub ci ludzie co boja sie poswiecic pare sekund na pomyslenie bo wola robic wiecej rak na godzine niz czasem pomyslec i tutaj na riverze nie graja raise, iles osob zagralo by snap call no a potem placzecie o łaaa, moj wykres
nie wiem czy to najlepszy przyklad ale mam nadzieje ze zrozumiecie mnie ci co graja nie za duzo myslac i na semi-automacie glownie postflop gdzie myslenie jest najwazniejszeFull Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
MP2 ($25.35)
MP3 ($28.15)
Hero (CO) ($62.33)
Button ($33.70)
SB ($25)
BB ($34.37)
UTG ($9.65)
UTG+1 ($52.54)
MP1 ($25.16)Preflop: Hero is CO with K
, J
5 folds, Hero bets $0.75, 2 folds, BB calls $0.50Flop: ($1.60) 10
, 9
, 5
(2 players)
BB checks, Hero bets $1, BB calls $1Turn: ($3.60) 6
(2 players)
BB checks, Hero checksRiver: ($3.60) Q
(2 players)
BB checks, Hero bets $2.25, BB raises to $5, Hero raises to $13, BB calls $8Total pot: $29.60 | Rake: $1.48
A że jeszcze nikt nie napisał:
to rozdanie rozegrane źle
pozdro
Ja jego. Gatszot!!!111
Będę pilnie śledził żeby nauczyć się w końcu jak trafiać na river te 1-2 outy
Może wątek powinien być od golda?
nie no ja oczywiscie wiem ze dla was wszystkich najlepiej jest cos flopnac i odrazu wpierdolic stacka albo najlepiej pf gdzie przewaga jest kilku % ale przeciez to jest przewaga!! a gutshoty backdoory i overkarty rzeczywiscie nie maja w ogole equity i nie ma co ich grac, najlepiej jest potem plakac ze soft jest rigged bo gosciu zagral tak a nie inaczej i zlozyl ... tylko ze to nie ja placze ze wykres nie wyglada tak jak powinien, mozecie sie smiac do woli ale to nie ja wam a wy mi oddajecie stacki ze swoimi smiesznymi zagraniami
ahh... ile prosow sie nagle zlecialo, dam sobie reke uciac ze polowa z tych co sie tu wpisali nie maja profitu albo buduja br z rb, gratuluje
Napisane przez kobal12
wpierdalac tam gdzie macie mala przewage
chyba warto sie wpierdalac, skoro w LR bedziemy zarabiac na tym
Znów się zjarał...
Ciekawe kto był tym szczęśliwym inspiratorem do stworzenia tego tematu.
Raczej który blog
Temat Klasyk
Wszyscy tutaj to fisze i nadają się tylko do tego żeby oddawać staki autorowi tematu, może pochwalisz się swoim wykresem???
blog jest nie z tego forum, linkiem sie teraz nie podziele bo jednak wole patrzec jak placzecie i prosicie o pomoc odnosnie gry, mi ten blog pomogl jak jeszcze nic wczesniej a troche w pokera juz gram btw tak jak kolega wspomnial nie karmcie trolla;) over&out
Napisane przez kozak567
Napisane przez kobal12
wpierdalac tam gdzie macie mala przewagechyba warto sie wpierdalac, skoro w LR bedziemy zarabiac na tym
![]()
![]()
![]()
![]()
no zgadza sie ale chyba mi nie powiesz ze zawsze masz przynajmniej 6:4 pf raz masz flipa gdzie masz 5% przewagi raz masz na odwrot raz sie nadziejesz na monstera... nie lepiej pograc postflop i wyciagnac wiecej value kiedy sytuacja staje sie klarowna?/// tak czy inaczej ja wole wrzucac stacka postflop i callowac wasze pushe semi bluffy pf kiedy mam AA albo KK za co wam bardzo dziekuje
, J
, 9