Przejdź do forum
Stackoff pf

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Stackoff pf

46 Posty
27 Użytkownicy
0 Reakcje
3,852 Wyświetlenia

zajebisty temat, jedziesz koles bo masz rozkmine tega i na wystukac to na klawie umiesz ;]

pimpas

Dobry temat, a juz myslalem ze dzisiejszy wieczor bede miec zly humor przez dostany przed 30 minutami mandat :D

mazaq
hellYeahEnT

napisz ze cos jeszcze ; f

hejka z rana

KudlatyPL

Napisane przez ewran

Napisane przez kobal12
lub ci ludzie co boja sie poswiecic pare sekund na pomyslenie bo wola robic wiecej rak na godzine niz czasem pomyslec i tutaj na riverze nie graja raise, iles osob zagralo by snap call no a potem placzecie o łaaa, moj wykres
nie wiem czy to najlepszy przyklad ale mam nadzieje ze zrozumiecie mnie ci co graja nie za duzo myslac i na semi-automacie glownie postflop gdzie myslenie jest najwazniejsze

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 ($25.35)
MP3 ($28.15)
Hero (CO) ($62.33)
Button ($33.70)
SB ($25)
BB ($34.37)
UTG ($9.65)
UTG+1 ($52.54)
MP1 ($25.16)

Preflop: Hero is CO with K, J
5 folds, Hero bets $0.75, 2 folds, BB calls $0.50

Flop: ($1.60) 10, 9, 5 (2 players)
BB checks, Hero bets $1, BB calls $1

Turn: ($3.60) 6 (2 players)
BB checks, Hero checks

River: ($3.60) Q (2 players)
BB checks, Hero bets $2.25, BB raises to $5, Hero raises to $13, BB calls $8

Total pot: $29.60 | Rake: $1.48

A że jeszcze nikt nie napisał:

to rozdanie rozegrane źle
pozdro

Ja jego. Gatszot!!!111

Będę pilnie śledził żeby nauczyć się w końcu jak trafiać na river te 1-2 outy
Może wątek powinien być od golda? ?(

KudlatyPL

taka kompilacja skill-luck to raczej od diamentów :facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie no ja oczywiscie wiem ze dla was wszystkich najlepiej jest cos flopnac i odrazu wpierdolic stacka albo najlepiej pf gdzie przewaga jest kilku % ale przeciez to jest przewaga!! a gutshoty backdoory i overkarty rzeczywiscie nie maja w ogole equity i nie ma co ich grac, najlepiej jest potem plakac ze soft jest rigged bo gosciu zagral tak a nie inaczej i zlozyl ... tylko ze to nie ja placze ze wykres nie wyglada tak jak powinien, mozecie sie smiac do woli ale to nie ja wam a wy mi oddajecie stacki ze swoimi smiesznymi zagraniami :facepalm: ahh... ile prosow sie nagle zlecialo, dam sobie reke uciac ze polowa z tych co sie tu wpisali nie maja profitu albo buduja br z rb, gratuluje

endrju39

@hell~
idz zrob 5bet shove bluff na haj stejks i znowu przepierdol pol rolla :facepalm:

kozak567

Napisane przez kobal12
wpierdalac tam gdzie macie mala przewage

chyba warto sie wpierdalac, skoro w LR bedziemy zarabiac na tym :f_confused: :f_confused: :f_confused: :f_confused:

TehGamer

zjaral sie

ewran

eee
chyba trolling?

medzikone

J3bać Rigged stars!

Bielanek

Znów się zjarał...

Ciekawe kto był tym szczęśliwym inspiratorem do stworzenia tego tematu. :D Raczej który blog :)

ripper92

Temat Klasyk :D :D :D

Wszyscy tutaj to fisze i nadają się tylko do tego żeby oddawać staki autorowi tematu, może pochwalisz się swoim wykresem???

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

blog jest nie z tego forum, linkiem sie teraz nie podziele bo jednak wole patrzec jak placzecie i prosicie o pomoc odnosnie gry, mi ten blog pomogl jak jeszcze nic wczesniej a troche w pokera juz gram btw tak jak kolega wspomnial nie karmcie trolla;) over&out :facepalm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez kozak567

Napisane przez kobal12
wpierdalac tam gdzie macie mala przewage

chyba warto sie wpierdalac, skoro w LR bedziemy zarabiac na tym :f_confused: :f_confused: :f_confused: :f_confused:

no zgadza sie ale chyba mi nie powiesz ze zawsze masz przynajmniej 6:4 pf raz masz flipa gdzie masz 5% przewagi raz masz na odwrot raz sie nadziejesz na monstera... nie lepiej pograc postflop i wyciagnac wiecej value kiedy sytuacja staje sie klarowna?/// tak czy inaczej ja wole wrzucac stacka postflop i callowac wasze pushe semi bluffy pf kiedy mam AA albo KK za co wam bardzo dziekuje

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

lubie palic a co najlepsze pale za wasze pieniadze :D :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

ripper92

Dawaj wykres cwaniaczku :D