Przejdź do forum
Stackoff pf

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Stackoff pf

46 Posty
27 Użytkownicy
0 Reakcje
3,851 Wyświetlenia

Kto lubi sie bawic w 4betowanie bluffowanie, wrzucanie stackow pf gdzie czesto macie flipa albo tez pasujecie po 4becie do pusha?

Kto z was tez placze ze jego wykres nie idzie w gore i nie robi valuebeta z nie silna ale najlepsza reka gdy go ma do tego oddaje inicjatywe czyli nie moze betowac a jak nie moze zabetowac to nie wie czy jest w dupie w tym rozdaniu? Dojdzcie wkoncu do wniosku ze jak w pokerze nie bedziesz betowal w rozdaniu to za duzo sie nie dowiesz gdzie jestes... i przestancie wierzyc w to ze te male przewagi ktore macie w wrzucaniu stacka pf dadza wam pieniadze. ABC poker wygrywa z wami wariatami gdy lubicie wrzucac duzo pieniedzy tam gdzie jest to niepotrzebne.

45 odpowiedzi
kNoq001
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

lub ci ludzie co boja sie poswiecic pare sekund na pomyslenie bo wola robic wiecej rak na godzine niz czasem pomyslec i tutaj na riverze nie graja raise, iles osob zagralo by snap call no a potem placzecie o łaaa, moj wykres
nie wiem czy to najlepszy przyklad ale mam nadzieje ze zrozumiecie mnie ci co graja nie za duzo myslac i na semi-automacie glownie postflop gdzie myslenie jest najwazniejsze

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 ($25.35)
MP3 ($28.15)
Hero (CO) ($62.33)
Button ($33.70)
SB ($25)
BB ($34.37)
UTG ($9.65)
UTG+1 ($52.54)
MP1 ($25.16)

Preflop: Hero is CO with K, J
5 folds, Hero bets $0.75, 2 folds, BB calls $0.50

Flop: ($1.60) 10, 9, 5 (2 players)
BB checks, Hero bets $1, BB calls $1

Turn: ($3.60) 6 (2 players)
BB checks, Hero checks

River: ($3.60) Q (2 players)
BB checks, Hero bets $2.25, BB raises to $5, Hero raises to $13, BB calls $8

Total pot: $29.60 | Rake: $1.48

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

lub ci co lubia grac o duze pule w ogole to najlepiej jeszcze kasa wrzucona pf a te mniejsze wlasnie ze slabszymi rekami maja calkowicie w dupie

probujecie sie blefowac po flopie jak juz przeciwnik wykazuje agresje no tak bo buduje sie pula co bardzo kochacie ale rzadko macie najlepsza reke ale w glowie pewnie jest nie no kur... nie callowal by tego > snap call, nie przegrane stacki to jest profit

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wariancja nastepna sprawa, przestancie plakac ze jest jaka jest i sie wpierdalac na flipy albo tam gdzie macie mala przewage

kNoq001

ale o co Ci chodzi bo nie rozumiem ;<

Nomedes

ale o so chozi :f_confused:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dla komfortu psychicznego nie patrzcie na ten br codziennie lub po kazdej sesji no bo po co? na + o fajnie na - kurwa, patrzcie sobie co tydzien i grajcie caly czas swoje, jak slysze ze ktos skonczyl dzien na - to musial jeszcze troche pograc to mam wymiek, a tak w ogole ten temat sam nie wiem po co ani dlaczego ale sie zajebalem i mam rozkminke o rzeczach ktore mi uswiadomil jeden gosciu w swoim blogu i odkad zaczalem sie do tego stosowac zaczalem wygrywac i to z ladnym winratem, poruszyl ogolnie kwestie calego pokera kto w nim wygrywa i wygrywac bedzie i na odwrot, jego kilka zdan zmienilo cala moja gre i zaczalem wygrywac

xbizness

to grejt _thumbsup:

ozi
ozi

?(

Ale o co chodzi : -(.

Nie wiem co frykałeś, ale dobry towar musiał być :f_thumbsup:

Spontann

Z kim Ty rozmawiasz : >?

kroszo

z Orką!

Świetny blogasek, na pewno będę tu zaglądał!

Na razie piszę posta aby mieć kropeczkę.

Pozdriawiam =)

:facepalm:

AutystycznyAndrzej

Dzięki za rady.

Napisane przez kobal12
dla komfortu psychicznego nie patrzcie na ten br codziennie lub po kazdej sesji no bo po co? na + o fajnie na - kurwa, patrzcie sobie co tydzien i grajcie caly czas swoje, jak slysze ze ktos skonczyl dzien na - to musial jeszcze troche pograc to mam wymiek, a tak w ogole ten temat sam nie wiem po co ani dlaczego ale sie zajebalem i mam rozkminke o rzeczach ktore mi uswiadomil jeden gosciu w swoim blogu i odkad zaczalem sie do tego stosowac zaczalem wygrywac i to z ladnym winratem, poruszyl ogolnie kwestie calego pokera kto w nim wygrywa i wygrywac bedzie i na odwrot, jego kilka zdan zmienilo cala moja gre i zaczalem wygrywac

ECHH ! :f_cool:

ozi
ozi

Cóż to za tajemny blog, też bym poczytał (i miał takie fazy :f_p: )

:f_confused:

lol dobre rozkminy

whiler

Napisane przez kobal12

link pl0x

ewran

Napisane przez kobal12
lub ci ludzie co boja sie poswiecic pare sekund na pomyslenie bo wola robic wiecej rak na godzine niz czasem pomyslec i tutaj na riverze nie graja raise, iles osob zagralo by snap call no a potem placzecie o łaaa, moj wykres
nie wiem czy to najlepszy przyklad ale mam nadzieje ze zrozumiecie mnie ci co graja nie za duzo myslac i na semi-automacie glownie postflop gdzie myslenie jest najwazniejsze

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 ($25.35)
MP3 ($28.15)
Hero (CO) ($62.33)
Button ($33.70)
SB ($25)
BB ($34.37)
UTG ($9.65)
UTG+1 ($52.54)
MP1 ($25.16)

Preflop: Hero is CO with K, J
5 folds, Hero bets $0.75, 2 folds, BB calls $0.50

Flop: ($1.60) 10, 9, 5 (2 players)