Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] sick

49 Posty
33 Użytkownicy
0 Reakcje
3,597 Wyświetlenia
JoeBlack18

Jeżeli interesuje was jaki przebieg ma rozdawanie na pokerroomach to mogę wam powiedzieć, że cała partia nie jest z góry ustalona. Karty cały czas są tasowane pewnymi zmiennymi algorytmami. Także nie jest z góry ustalone ,że ja mam KK opponent QQ all in pre flop i przeciwnik łapie seta na riverze. Wszystkie te decyzje tak naprawdę podejmowane są przez nas tylko nieświadomie. Karty cały czas są tasowane. Zatrzymywane są w chwili kiedy zawodnik podejmuje decyzję. Nie chce usprawiedliwiać pokerroomów, chce tylko powiedzieć to co sam wiem.

Kaeresen

Skąd wiesz?

Napisane przez Kiersno
Skąd wiesz?

Bo sam je tasuje :D

IceWhoo

Za to odpowiada algorytm zmiennych losowych. Gra online jest dużo bardziej nieprzewidywalna niż na żywo a co do softu party jest bardzo dobry jedynym minusem może być kilku przeciętnych zawodników ale od tego jest to forum żeby się uczyć a nie pleść androny o rigged soft.
Z jedną osobą narzekającą na soft miałem okazje zagrać przy stoliku to po prostu tragedia jeszcze nie grecka bo żyje ale bez artów z sekcji basic się nie obejdzie.
Pozdro i do nauki zamiast tracić czas na teorie spiskowe.

hellYeahEnT

Ja bym gral abc : d

KudlatyPL

hyhy

JoeBlack18

Nie czak nie tasuje. W przeciwieństwie do ciebie mam lepsze zajęcia :D. Wiem z dobrych źródeł.

dabekkk

Czasami zdarza się dzień że nic nie idzie ale od tego są umiejętności aby minimalizować straty a nie wszystko zwalać na soft. Większość ludzi do usprawiedliwienia swojej złej gry szuka wymówki i jest to całkiem naturalne zachowanie, żeby być dobrym pokerzystą trzeba opanować ten odruch, ci do opanowania go jeszcze bardzo daleko, gdyż bierzesz pierwszą lepszą wymówkę z brzegu że soft jest rigged i cię okrada, choć pewnie nawet twoja własna podświadomość mówi ci że to po prostu stek bzdur, które wymyśliłeś sobie aby usprawiedliwić swoją słabą grę, mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości i na tym możemy skończyć ten ni mniej ni więcej kretyński temat :f_thumbsup:

Morsik034

Polecam analize swojej gry i ew. przeczytanie wszystkiego od nowa.... :)

Sam czasem wypadam w dół tymbardziej, że obecnie sobie gram na mikro :facepalm: tam dopiero dzieje sie magia!