Przejdź do forum
Sesja 48h :D

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sesja 48h :D

162 Posty
76 Użytkownicy
0 Reakcje
17.5 K Wyświetlenia
Dettifoss

Ostatnio po przeczytaniu pewnego artu od konkurencji (nie będę podawał skąd) i obejrzeniu filmików typa który w 20h nawalał 24 stoliki PLO i ugrał 50k rąk :O wpadł mi do głowy pewien pomysł. Otóż 48 godzinna sesja pokerowa :D Próbował ktoś z Was już czegoś takiego? Im więcej o tym myślę tym bardziej mnie ciągnie żeby coś takiego machnąć. Jeżeli miałbym grać to pewnie NL25 i 12-18 stolików bo przy większej ilości torba murowana :D Co o tym sądzicie? Do zrobienia? :P

Odpowiedz
Cytat
161 odpowiedzi

oj już coś takiego było :P. nie pamiętam dokładnie, ale kroś chciał rozegrać ok.3dni.
Był jeszcze taki jeden, który chciał grac 24h, ale zagrał 18 ;)

Odpowiedz
Cytat

nie lepiej sobie Nyan Cat obejrzec?

Odpowiedz
Cytat
Dettifoss Autor wątku
Dettifoss

eee 18h to łatwym ch*jem :D sam miotałem 20h pod promocję co była ostatnio na starsach ale 48h to hardcore trochę a 3dni to w ogóle niezły kosmos. BTW widziałem na youtube jak Laak grał 115 h ale to live (to jest dopiero zło :nh)

PS. niezły filmik up

Odpowiedz
Cytat
kfas

No i po co Ci to? Szkoda zdrowia

Odpowiedz
Cytat
Artur8902

po 24h mózg OFF!!

Odpowiedz
Cytat
Shniman

Hmmm , nie widzę w tym większego sensu .
Zdarzało mi się grać sesje po 24h , ale szczerze powiem miałem już dość .
Jeżeli chodzi Ci tylko o to , ażeby się sprawdzić -> śmiało. Ale na profity po tej sesji nie licz :) Takie jest moje zdanie , jeżeli się zdecydujesz to na pewno będę śledził Twoje poczynania :nh

Odpowiedz
Cytat
Shniman

Hmmm , nie widzę w tym większego sensu .
Zdarzało mi się grać sesje po 24h , ale szczerze powiem miałem już dość .
Jeżeli chodzi Ci tylko o to , ażeby się sprawdzić -> śmiało. Ale na profity po tej sesji nie licz :) Takie jest moje zdanie , jeżeli się zdecydujesz to na pewno będę śledził Twoje poczynania :nh

Odpowiedz
Cytat

mnie to po 3h grać się odechciewa...

ale to pewnie przez to , że nie mam już za co a na play money to nie gra :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
avril1991

Szerze odradzam.

To jest maraton a nie sprint. Szkoda zdrowia, nerwów i bankrolla.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
BrushedWorld

Nie wiem czemu to ma służyć, co chcesz sobie udowodnić, ale szkoda zdrowia i nerwów, no i nie licz nie tylko na duże, ale na jakiekolwiek zyski. ;D

Odpowiedz
Cytat
JasiuKa

Jakbym miał miejsce i czas do takiego maratoniku to czemu by nie :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Nasir99

Takie coś bym spróbował to jakbym miał sytuacje kryzysową i musiał grać aby wyrobić SN w ostatnie dni roku czy coś. Tak to nie widzę większych przesłanek za tym obstających w normalnych warunkach. Chyba że masz tyle siana że chcesz próbować czegoś nowego to z chęcią Ci będę kibicował ; )

Odpowiedz
Cytat
teleranek88

bardzo dobrypomysl, bede kibicowal daj znac kiedy

Odpowiedz
Cytat

Jezeli zaczniesz obiecaj ze zrobisz jakis live streaming albo przynajmniej bedziesz postowal co godzinne updaty nt jakosci gry, Twojej kondycji psyhicznej i fizycznej.

Samemu zdarzylo mi sie kiedys grac 48h non stop w pewne mmo jednak to zupelnie inna gra, na pewno mniej obciazajaca umysl.

GL :sdrink

Odpowiedz
Cytat
kainel

wersja niepoprawna: popierdoliło cię.
wersja poprawna: jaki masz nick?

Odpowiedz
Cytat
Shniman

http://www.pokertexas.pl/czytelnia/artykuly/obowiazkowe-cele-pokerzysty/ <-- tutaj jest krótka notka o tym :)
Link zamieszczam w celach informacyjnych , nie w celach reklamowych :)

Odpowiedz
Cytat
MrBaikal

Dettifoss - to bez sens chyba, że trzeba coś ugrać, raz rozegrałem 30 parę k rozdań w 2 dni (z małym spaniem) , żeby wygrać przejażdżkę lamborghini gallardo, wygrałem, ale 3 dzień nie chciało mi się ruszać z łóżka, było to dawno temu (moje początki) i 15 stolików sh wydawało mi się ilością kosmiczną (monitor 17") teraz pewnie ugrał bym z 40K+, micro limity 90% or mini raise (chodziło o raked hands)

Odpowiedz
Cytat
Fil1987

Heja,

Podziwiam, bo ja nawet do 3h jednym ciągiem się nie mogę zmusić i nie chcę, bo często po godzinie już widzę, że nie gram tego co bym chciał;)

Jeśli chcesz spróbować to spróbuj - ale to chyba tylko po to, żebyś sobie udowodnił, że jesteś w stanie. Mi osobiście byłoby szkoda rolla, który ciężko budujesz kawał czasu, żeby w trakcie 21, 22, 23 i 24h gry przegrywać systematycznie, nie mówiąc już o kolejnych 24:P Na NL25 może nie trzeba być przekozakiem, żeby utrzymywać wystarczający poziom skupienia...ale wciąż mi by było szkoda:P

GL, jeśli się zdecydujesz to koniecznie wpisy co godzinę albo live streaming:D

Odpowiedz
Cytat

trzymam kciuki! zapodaj nick i kiedy będziesz uderzał :)

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat