Przejdź do forum
ipoker wprowadza es...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ipoker wprowadza essence?

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,262 Wyświetlenia
preludiumm

Znalazłem w necie informacje, jakoby ipoker miało wprowadzić essence (to gówno z ongame) w 2012 roku. Przejrzałem starsze newsy na PS.com, ale nie znalazłem nic o tym. Ktoś wie coś więcej? Akurat chciałem się z PLO na ipoker przenieść od przyszłego roku, ale widzę, że takiego wała o.O

EDIT- nie konkretnie essence, ale podobnie działający system.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Cześć,

owszem, słyszałem podobną plotkę kilkukrotnie, ale de fakto nie było przy tej okazji żadnych szczegółów, jak to konkretnie by wyglądało. Wydaje mi się, iż już na przestrzeni najbliższych tygodni wszystko się wyjaśni, ponieważ dobrym (strategicznie z punktu widzenia sieci iPoker) momentem na wprowadzenie ewentualnej zmiany (jakkolwiek niekorzystnej dla niektórych graczy) byłby moment wypuszczenia nowego oprogramowania, o czym pisaliśmy tutaj - https://polska.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/Sprawd%C5%BA-nowe-oprogramowanie-iPoker_54690/

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
k4m13n

nie bedzie essence
od 1 marca ipoker przechodzi z average contributed na weighted contributed

Odpowiedz
Cytat
enader

z jakiego źródła taka informacja?

Odpowiedz
Cytat
k4m13n

Napisane przez enader
z jakiego źródła taka informacja?

od konkurencji ps
news jest pewny

edit; jest juz news na ps

http://www.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/iPoker-Network:-Changes-to-Rake-Distribution-Method_55381/

Odpowiedz
Cytat

Nie jestem wtajemniczony w te systemy naliczania. Krótko rzecz ujmując to zmiana na gorsze czy na lepsze dla regów?

Odpowiedz
Cytat
k4m13n

Napisane przez Espos88
Nie jestem wtajemniczony w te systemy naliczania. Krótko rzecz ujmując to zmiana na gorsze czy na lepsze dla regów?

zmiana bedzie mala, imo max 10%, generalnie na minus dla regow

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Espos88

99% zmian jest na gorsze...stopien zmian jest odczuwalny zaleznie od tego czym jest dla ciebie poker - dla mnie to klikanie kilka h dziennie w czasie ogladaniu tv zeby nie musiec pracowac miec na czynsz rachunki i na chlanie wiec rakeback jest znaczacym dodatkiem...jezeli grasz i chcesz sie rozwijac grajac kilka stolow z nie wiem 6 :fdrink ta zmiana srednio cie dotknie

Odpowiedz
Cytat