Przejdź do forum
Serwisy z bazami rą...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Serwisy z bazami rąk

48 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
5,624 Wyświetlenia
grzesiek

Wymiany baz danych pomiędzy userami zostały zabronione na forum, jednak chyba można ciągle o nich rozmawiać? Do tego zakładam, że serwisy zajmujące się sprzedażą baz rąk nie są w żadnym aspekcie konkurencją dla PS, więc także można zapostować link?

Do rzeczy, szukam pewnego i uczciwego serwisu zajmującego się sprzedażą rąk. Ktoś korzysta z takich serwisów? Jest sens kupować bazy na nl10/25? Jest to w jakikolwiek sposób ev+, czy ze względu na dużą rotację graczy jest to wywalanie pieniędzy w błoto?

Odpowiedz
Cytat
47 odpowiedzi
kondziorf

http://www.handhq.com/
kupowalem i spoko
jak room nie jest duzy to czemu nie
jak masz dobry komp(szybki i miejsce na dysku), ze tracker polknie bez problemu

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Czasem lepiej niż dużą bazę kupić sobie subskrypcję na miesiąc.

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam,

można rozmawiać o tym na forum :), nie można jedynie w przypadku, gdy dany room zabrania wymiany bazy danych.

Czasem lepiej niż dużą bazę kupić sobie subskrypcję na miesiąc.

Mam podobne zdanie, czasami bardziej się to opłaca i rozdania mogą być nowsze.

Również korzystałem z serwisu, który podał kondziorf i wszystko było w porządku :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
aldon7

.

Odpowiedz
Cytat
Majcha

Czy ktoś może zamawiał z tej strony
https://hhmailer.com/en/

To chyba od ruskich . Nie chcę w prezencie dostać jakiegoś trojana dzięki któremu wyczyszczą mi konta.

Odpowiedz
Cytat
now87ak

@up

Możesz śmiało korzystać.

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

Na czym dokładnie polega subskrypcja? Jak to działa :)?

Odpowiedz
Cytat
now87ak

Nie korzystałem z subskrypcji.

Odpowiedz
Cytat
ozi
ozi

Napisane przez grzesiek
Na czym dokładnie polega subskrypcja? Jak to działa :)?

Codziennie dostajesz paczkę x rąk [zwykle na stronie oferującej subskrypcję masz statystyki ile średnio rak na dzień dostajesz, zazwyczaj wychodzi po 30-50k] przez miesiąc czy na ile sobie wykupisz subskrypcję.

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

A jak PT4 i jego 'szybkość działania' patrzą na taki datamining? Wychodzi że codziennie będziemy wkładać mu po 100k dodatkowych rąk, a mój komputer to asów przestworzy nie należy. Jak bardzo szybkość działania PT4 jest uzależniona od wielkości bazy? Może się zdarzyć że przy którejś tam paczce zacznie się ciąć, czy raczej ma to tylko minimalny wpływ i nie powinno przeszkodzić, nawet na średniej klasy PC?

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

niezauważalnie wolniej, zresztą można zrobic po calym imporcie Purge hands, żeby zwolnic miejsce na dysku i zmniejszyc z powrotem baze, a statystyki zostaną

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

dziwne że można hh kupić na zooma :O
ale dodałem do ulubionych jak wejdę kiedyś na nl10 to 25$ to jest nic za baze.

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

Jak dokładnie działa to, aby zpurgeować te ręce tak aby statystyki zostały? Ktoś wie coś więcej na ten temat? W sumie te ręce w bazie nie są mi potrzebne, tylko nie rozumiem dlaczego statystyki z rąk mają zostać w momencie kiedy owe ręce są usunięte.

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

up, kondziof jak zrobić to o czym piszesz? Bo po tygodniu subskrypcji kończy mi się miejsce na dysku, a szkoda to marnować :). Jak zwolnić miejsce na dysku jednocześnie nie tracąc statystyk na graczy?

Odpowiedz
Cytat
grzesiek Autor wątku
grzesiek

minął już tydzień od ostatniego posta, a temat już prawie spadł na drugą stronę, więc pozwolę sobie podbić po raz drugi (zakładam, że jak spadnie na drugą stronę, to odpowiedzi nie dostanę już nigdy:D - więc mam nadzieję że zostanie mi to wybaczone)

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

nie wiem jakiego masz trackera ale w hm po prostu wchodzisz w ustawienia -> purge hands, zaznaczasz swoj nick aby nie usuwalo Twoich statow no i z bazy wywalani sa wszyscy gracze
ofc statystyki zostaja w hudzie/popupie, po prostu nie mozesz przegladac ich rak

Odpowiedz
Cytat
siweq86

to jest po prostu najszybszy i uproszczony sposób na usuwanie starszych rozdań z trackera.

Knoq,
nie bardzo wiem w jaki sposób statystyki z usuniętych rozdań miałyby pozostać w bazie? Jesteś tego pewien?

Odpowiedz
Cytat
kustra

tak

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

Note: Purging does not delete the hand completely; it just deletes the hand history details but keeps the stats in the database. Once you purge a hand, you cannot view the hand history or view it in the Replayer. The main advantage to purging is it frees up disk space without losing stats.

http://faq.holdemmanager.com/questions/100/Purge+Hands+from+Database

Odpowiedz
Cytat