jakis grafik moze sie wypowiedziec czy to fake ?
Właśnie to obejrzałem i też miałem linkować. Ciekawa sprawa i jeśli to prawda chyba PS jako partner powinien jakoś na to zareagować, żeby chronić swoich userów.
Hej Gex222!
Poczekałbym z jakimikolwiek osądami.
W końcu na ipoker przez te wiele lat zagrało pewnie setki tysięcy ludzi (jak nie więcej), a te "błędy" wyglądają tak, że każdy by je szybko zobaczył.
Dziwne, że nagle zdarzają się u tego jednego kolesia i nie wypłynęłyby wcześniej.
Do tego sama sieć jako jedna z największych przechodzi liczne kontrole pod względem bezpieczeństwa gry. Jak wiadomo w necie podobnych rewelacji o "rigged softach" jest sporo.
Pozdro!
hehe
Ciekawe czy ziomek zgłosił to do supportu betfreda, czy tylko nagrał filmik żeby zdobyć popularność. Poza tym jak by zobaczyć na nazwy graczy w hudzie to nie pokrywają się z graczami przy stole.
Jeżeli nawet jest to prawdziwe, to raczej jest to jakiś błąd, bug, a nie dowód na rigged soft.
Nie twierdzę, że soft jest rigged, tylko że może być buggy. Ostatnio coś bardzo podobnego przytrafiło mi się na WPT dwukrotnie: nie widziałem swoich kart i pozycje były z pewnością zamienione. Drugi raz zdarzyło się to podczas sweata z coachem w poniedziałek, więc nie jestem jedyną osobą, która może potwierdzić, że takie rzeczy naprawdę się zdarzają
Wyślę ticket do supportu o tym dzisiaj, jestem lazy ass skoro jeszcze tego nie zrobiłem
Na ipoker od około miesiąca jest problem z tą literką R. Jest to bug softu. Gość nie jest na sit-oucie.
Wiadomo ,ze to może być jakiś fake . Jednak nikt nie powie,że na tych softach pokerowych room-y czegoś nie kombinują. Co do jakiś programów wspomagających gre to napewno jacyś hakerzy coś wymyślili ale z reguły Ci inteligentni nie zostaną prędko namierzeni . Nigdy nie ma pewności ,że soft nie będzie rigged. Mimo tej świadomości nam uzależnionym przestępcą to nie przeszkadza
Paradoks, niby softa jest darmowy ale w rzeczywistości bulimy za niego grubą kasę.