Przejdź do forum
Sapheal - oświadcze...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sapheal - oświadczenie PokerStrategy.com

107 Posty
72 Użytkownicy
3 Reakcje
27.9 K Wyświetlenia

Simon mistrz!!! Reszta też ujdzie ;D

Kantować to my a nie nas ;D

kalachpl
PokerStrategist

Well done PS community :D

irobson
Oldschool Grinder

Napisane przez GosuRage
https://polska.pokerstrategy.com/community/profile/sapheal

sapheal
Global

Koniec imprezy, dziekuje dobranoc.

:D

oho jakich fanow ma ^^

krzychoo89
PokerStrategist

Oszusci czaja sie wszedzie. Brawo simon i Spam mazaq Team z pogawędek ;)

Zapobiegawczo proponuje zrobic sweating the coach Ninjaia z Ninjaiem zeby nam kolejna lipa nie wyszla.

BSCpl
Oldschool Grinder

A co z pracami nad "Expert tool" czy jak to tam ?

Prace porzucone ? Ogromnie bylem ciekaw co to bedzie.... ?(

sahalidis
Oldschool Grinder

Napisane przez krzychoo89

Zapobiegawczo proponuje zrobic sweating the coach Ninjaia z Ninjaiem zeby nam kolejna lipa nie wyszla.

Weź 2x przeczytaj, co napisałeś i się zastanów nad sensem...

krzychoo89
PokerStrategist

Napisane przez sahalidis

nice one, Sherlock...

omg co za ludzie :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Napisane przez sahalidis

+1

Dobrze, żeś mu powiedział. Niech sobie nie myśli [Treść wyedytowana]

//proszę bez takich - mooris

A mi jest szkoda... Michal byl to czlowiek, ktory mial wiedze. Wszystko mozna bylo pokojowo rozwiazac bez nagonek. huhuuh

hellYeahEnT
Elite Grinder

Napisane przez ArturP333
A mi jest szkoda... Michal byl to czlowiek, ktory mial wiedze. Wszystko mozna bylo pokojowo rozwiazac bez nagonek. huhuuh

nawet jezeli ja mial, to nie umial jej przekazywac wiec zadna strata _thumbsup:

Ja tez mam duza wiedze, ale co z tego jak na trenera sie nie nadaje :)

jarrekz
PokerStrategist

Napisane przez hellYeahEnT

Napisane przez ArturP333

Ent na trenera!! Sprawdzimy w takim razie czy sie nie nadajesz;p

Napisane przez jarrekz

Napisane przez hellYeahEnT

Napisane przez ArturP333

Ent na trenera!! Sprawdzimy w takim razie czy sie nie nadajesz;p

_thumbsup: my stwierdzimy czy sie nadajesz _thumbsup: Kiedy pierwszy trening?

Zabawne, że nadal są ludzie, którzy sądzą, że to co sapheal pisał na blogu, jest przydatne w pokerze.

Jestem pod wrażanie postawy PS w tej sprawie. Nie każda ceniąca się firma przyznałaby się do tak poważnego błędu publicznie i co więcej - posłuchała "głosu ludu".

Jednocześnie duże brawa należą się dla tych użytkowników, którzy drążyli temat i "podsycali ogień". Oszuści i krętacze powinni być piętnowani zawsze i wszędzie. Wyobraźcie sobie jakby to Wam zwinął pracę sprzed nosa jakiś oszukaniec nieudacznik.

Jeszcze co do sapheala, cóż, koleś sobie wmówił, że jest genialnym umysłem czy i innym szalonym naukowcem i zaliczył twarde lądowanie. Zapewne nie pierwszy raz w życiu. Radzę zapamiętać jego imię i nazwisko - Michał Bućko, jeszcze może być o nim głośno w polskim internecie.

Fil1987
PokerStrategist

Ja powiem szczerze, że PS mogło to delikatniej rozegrać, bo wydaje mi się, że jakąś tam funkcję to on mógł pełnić, mimo że to co czytałem na jego blogu często wydawało mi się zbyt mądre by mogło być prawdziwym;)

Brawo Simon, pokazałeś ogromną klasę i - mimo tego, że narażę się na mało przychylne spojrzenie ze strony "władz" - polecałbym moderatorom na przyszłość nie zasłaniać sie zasadami FAQ, których notabene w żaden sposób ani Simon ani część użytkowników nie naruszyła. Dbajmy o to, by forum nie stało się spamernią, ale każdy użytkownik ma prawo zakwestionować pewną usługę i dowiedzieć się dlaczego usługodawca ustala takie warunki.

Mógłby ktoś mi przybliżyć jak doszło do zdemaskowania i jaki był w tym udział Simona? Nie byłem na bieżąco więc jakieś wyjaśnienie by mi się przydało :f_confused:

JuelzWicco
PokerStrategist

Napisane przez Tokarwwl
Zabawne, że nadal są ludzie, którzy sądzą, że to co sapheal pisał na blogu, jest przydatne w pokerze.

Bez przesady. Wcześniej wszyscy się zachwycali tym co pisał na blogu , a teraz po aferze każdy pisał że wiedział że coś jest nie tak itp. Nabrał większość forum , trudno.

Jesli ktos mysli ze to wina tylko i wylacznie pokerstrategy ze saphel znalazl sie w ich szeregach, niech mimo wszystko zdaje sobie sprawe ze jest czescia spolecznosci, ktora umiescila go w super blogach.

babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez JuelzWicco

Napisane przez Tokarwwl

Bez przesady. Wcześniej wszyscy się zachwycali tym co pisał na blogu , a teraz po aferze każdy pisał że wiedział że coś jest nie tak itp. Nabrał większość forum , trudno.

tego, że był świetnym matematykiem nikt mu nie odbierze :)

odważny, ale dobry ruch PS.com - gj _thumbsup:

Napisane przez Miszchalek

Napisane przez frrrantic007
Nie podlega wątpliwości, że jego zachowanie jest naganne, ale przyjrzałbym się dokładniem twierdzeniu (chyba) Kleopatry, która napisała, że wygląda jej to na objawy schizofrenii. Może to jest przyczyna?

BTW. Zakładam, że wykres, który wkleił jest prawdziwy, a to co przedstawia wg. mnie nie jest wątpliwym osiągnięciem (jest grubo poniżej tego o czym on sam pisał, ale jest czymś zdecydowanie więcej niż przeciętny reg na mid stakes)

O czym ty w ogóle opowiadasz? Znasz/znałeś kogoś ze schizofrenia?
Osoby ze schizofrenią nie zachowują się tak, owszem mają swój świat (chodź nie wszyscy) ale zupełnie inaczej się zachowują z większością byś się nie dogadał. Sapheal nie ma nic wspólnego ze schizofrenią, on jest bardziej mistrzem manipulacji. Fakt jest mądry ale jak widać z pokerem mu się nie udało, chodź poprzeczkę sobie wysoko postawił.

A ty serio uważasz, że jest tylko jeden typ schozofrenii? polecam jakąś fachową literaturę w temacie :)