Nie jest to sukces, bo nie ode mnie to zalezalo ale mimo wszystko chcialem sie pochwalic, gralem niestety na niskim limicie na koncie dziewczyny
Oto moj pierwszy royal poker:

Nie jest to sukces, bo nie ode mnie to zalezalo ale mimo wszystko chcialem sie pochwalic, gralem niestety na niskim limicie na koncie dziewczyny
Oto moj pierwszy royal poker:

Gratuluję!
Pierwszy Royal, to jak utrata cnoty, teraz już będzie z górki.
Ja mojego pierwszego Royala miałem dopiero po 3 miesiącach gry, a drugiego godzinę po pierwszym.
Pozdrawiam
Original od simoo
Gratuluję!Pierwszy Royal, to jak utrata cnoty, teraz już będzie z górki.
Ja mojego pierwszego Royala miałem dopiero po 3 miesiącach gry, a drugiego godzinę po pierwszym.
![]()
Pozdrawiam
To ja jestem jeszcze prawiczkiem
%-)
Dawno w łeb nie dostałeś widzę
Od teraz gram "never fold suited connectors JT+" to w końcu się załapię %-)
Original od charl85
hehe chyba ze wczesniej skonczy Ci sie budzet![]()
Eeee tam
Będę grał na FL 2/4 centy %-)
Original od simoo
Nie, Ty to jesteś fiszem, a to nie to samo.![]()
Pozdrawiam
no malo co z krzesla nie spadlem. Dobry zart z samego rana nie jest zly
Swoja droga ja jeszcze Royala nie mialem a gram juz z rok.
simoo a Ty pisales ze sie odezwiesz i ja juz nie wiem czy mi sie faktycznie skrzynka mailowa nie popsula
Original od charl85
simoo a Ty pisales ze sie odezwiesz i ja juz nie wiem czy mi sie faktycznie skrzynka mailowa nie popsula
![]()
Wysłałem już chyba z 4 maile!
Pozdrawiam
hehe no ladnie ale na ten adres: karol_serwatko@wp.pl - tutaj jest po karol cos takiego _
jestem teraz na skype: karoleks85
i na gg: 2122024
bede z 30min jeszcze
Original od Lukasus
Znów walka dobra (simoo) ze ... ch... go wie z czym (macromia)
![]()
simoo ?
bede jeszcze wieczorem okolo 19 to odezwij sie koniecznie, ciekawosc mnie zzera
Ja miałem Royal Flusha w pikach gdy pierwszy raz zagrałem w Holdema w internecie na play money
simoo napisał
Pierwszy Royal, to jak utrata cnoty, teraz już będzie z górki.
Pozdrawiam
To ja cnote stracilem juz dzisiaj po 4 dniach gry, mozna powiedziec, ze na pierwszej randce, a chcialem wytrzymac do srebrej obraczki
Do tego akwarium bylo suche, zadnych rybek, malo zarobilem. Slabo nawilzony ten pierwszy raz
Bede jeszcze dlugo go przezywal
Ja royala trafilem szesciokrotnie, ale nigdy nie zarobilem na nim wiecej niz 3$ mimo, ze trafialem go nawet na NL50. Jest to specyficzna reka, na ktorej praktycznie nie da sie zarobic, chyba ze przeciwnik zlapie karete lub fulla, natomiast reka troche gorsza, czyli straight flush z niskimi kartami zazwyczaj jest bardzo dochodowy. Ot taka przewrotnosc pokera :).
Known players: (for a description of vp$ip, pfr, ats, folded bb, af, wts, wsd or hands click here)
[tg]Hero$131.29:///////;CO$105.93:///////;MP2$210.80:///////;BB$110.09:///////;MP3$113.96:///////;SB$94.50:///////;[/tg]
0.50/1 No-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Texas Grabem 1.9 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is BU with 2♠, 3♠
4 folds, SB calls $0.50, BB checks.
Flop: ($2.00) 3♦, 6♦, 7♣ (2 players)
SB checks, BB checks.
Turn: ($2.00) 4♦ (2 players)
SB checks, BB checks.
River: ($2.00) 5♦ (2 players)
SB bets $4, BB calls $4.00.
Final Pot: $10.00
Results follow (highlight to see):
BB shows [ Qh, 2d ] a straight flush, Six high
SB shows [ 7d, 8h ] a straight flush, Seven high
SB wins $9.50 USD with a straight flush, Seven high.