Panowie,
Nie róbmy kolejnej afery, zwłaszcza w takim czasie. Nazwy room`u podać nie możemy, kto chce, to i tak pewnie znajdzie, a znienacek z tego co widzę podjął się livestream'owania przebiegu rozgrywki w tym temacie.
Pozdrawiam.
Panowie,
Nie róbmy kolejnej afery, zwłaszcza w takim czasie. Nazwy room`u podać nie możemy, kto chce, to i tak pewnie znajdzie, a znienacek z tego co widzę podjął się livestream'owania przebiegu rozgrywki w tym temacie.
Pozdrawiam.
da rade ich wyszukac poprzez znajdz gracza ?
teraz przerwa do 19.30 zatem sie wylogowali jo ?
Napisane przez JasonWatch podjął się livestream'owania przebiegu rozgrywki w tym temacie.
Pozdrawiam.
Gdzie, bo nie wiedzę?
Napisane przez mistszu1
WTF OCB Zapolek vs Lubczyk kto to jest
Oni są w Team Paradise Poker Polska, więc już chyba wiadomo gdzie grają... Mam nadzieje, że nie zostanę wy edytowany, w końcu napisałem tylko nazwę teamu.
Napisane przez WandererPL
Napisane przez mistszu1
WTF OCB Zapolek vs Lubczyk kto to jestOni są w Team Paradise Poker Polska, więc już chyba wiadomo gdzie grają... Mam nadzieje, że nie zostanę wy edytowany, w końcu napisałem tylko nazwę teamu.
+1
Napisane przez WandererPL
Napisane przez mistszu1
WTF OCB Zapolek vs Lubczyk kto to jestOni są w Team Paradise Poker Polska, więc już chyba wiadomo gdzie grają... Mam nadzieje, że nie zostanę wy edytowany, w końcu napisałem tylko nazwę teamu.
A to dobre, nie moge napisac ze "graja na paradis** poker", ale moge napisac ze "graja na roomiew w ktorego sa teamie, a sa w teamie paradise poker", niech mi nikt nie mowi ze to normalne, bo jak bede sie smial jeszcze bardziej niz teraz to umre ;d
@Sanczezzo
Przecież to u nas norma ogólnie, tak jak znany psycholog Andrzej S., biznesmen Lew R. czy lobbysta Marek D.
@manti1
Nie oszukujmy się, jedynym i największym atutem PS jest oferta szkoleniowa (+kapitał) i nikt nie przedłoży pierwszego lepszego roomu (początkującym przecież nie robi to różnicy) ponad kapitał startowy. Nie histeryzuj zatem kolego.
podsumowanie dnia pierwszego: rozegrali ok.2,5 tys. rak Lubczyk +8 bi,jutro zaczynaja chyba o 11
W HU takie swingi to raczej norma, Zapolek moze byc jeszcze wiele BI do przodu.
Panowie, gdy bedzie grane zapodajcie live streama ♠_cool:
Grają glownie na BossMedii, wiec PTR odpada. Pogoogluj, bo konkurencji nie mozna reklamowac, a tam maja blogi ;]