Wiadomo coś kto gra?
Jestem ciekawy czy Lorens (ten typ co wygral te MP Full Tilta i mial dostac wejsciowke do WSOP ME). Wiadomo coś czy mu dali ten hajs na wpisowe?
Wiadomo coś kto gra?
Jestem ciekawy czy Lorens (ten typ co wygral te MP Full Tilta i mial dostac wejsciowke do WSOP ME). Wiadomo coś czy mu dali ten hajs na wpisowe?
na ftp dają wybór czy chce się kasę czy pakiet
co do tego kto gra to niestety nic nie wiem
Napisane przez babel92
na ftp dają wybór czy chce się kasę czy pakietco do tego kto gra to niestety nic nie wiem
![]()
czasy ci sie pomylily ;p.
Z tego co wiem Rambo na 100%a o reszcie niestety nic nie wiem...Góral miał jechać ale chyba zrezygnował.
Napisane przez sojowyjarz
Wiadomo coś kto gra?Jestem ciekawy czy Lorens (ten typ co wygral te MP Full Tilta i mial dostac wejsciowke do WSOP ME). Wiadomo coś czy mu dali ten hajs na wpisowe?
Z tego co pamiętam Lorens był drugi, wygrał ktoś inny.
To on?
edit: Chyba w protokole nie doczytali Poland i wstawili Portugal, jezeli to na serio on.
Napisane przez Nasir99
Zbigniew Pakleza to jakiś pokerzysto szachista więc na bank Polak.
Wiki też tak mówi : http://pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Pakleza
Napisane przez sojowyjarz
850 osob w 1A? To nie coś mało?
Chyba podobna liczba grałą rok temu w dniu 1A.
Dzień 2A właśnie dobiegła kończą, oznacza to że z pewnością w dniu trzecim zobaczymy 2 polskich graczy. Przepraszamy za barak informacji o pozostałych graczach, ale woleliśmy się skupić na tych graczach, którzy mieszkają w naszym kraju.Dzisiaj wieczorem odbędzie się dzień 2B w którym wystąpią 2 gracze z Polski Łukasz Gorzkiewicz i Paweł Zielony oraz 4 graczy z polskimi korzeniami (Daniel Wójcik,Jarosław Kowalewski,Sebastian Sikroski) oraz bardzo dobrze w Polsce znany obecnie mieszkający w Niemczech - Grzegorz Derkowski
Chipcount po zakończeniu dnia
Ilość żetonów
Piotr Pietrzak 155,400
Zbigniew Pakleza 90,500Czytaj więcej: http://pl.pokernews.com/live-reporting/2011-world-series-of-poker/event-58-no-limit-hold-em-championship/