Przejdź do forum
Pokerstrategy FIRST...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerstrategy FIRST AID FAIL !!!

47 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
2,373 Wyświetlenia
magda25uk

First aid to najlepsza oferta stackingowa ever, naprawde dobra inicjatywa PS, zero ryzyka i wkladu wlasnego, male wymagania dotyczace obrotu kasa, a ty jeszcze piszesz jaki to nie jest fail ?(

Rozumiem, ze oczekujesz kasy na konto podpiete pod inna forme, zeby dla nich trzepac rake :f_confused:

Zmien nazwe tematu bo naprawde obrazasz autorow tej inicjatywy swoja nieporadnoscia i glupota. Zaloz temat w stackingu to zobaczysz jak wyglada wyzysk i docenisz oferte PS

I moze lepiej dla ciebie, ze nie dostales tej kasy, bo wczesniejsze wypowiedzi sa tak desperackie, ze wrecz ocieraja sie o poradnie uzaleznien.

magda25uk co sie czepiasz czlowieka u nas w polsze tak jest jak powodz to panstwo ma oddac pieniadze chociaz nikt sie nie ubezpieczal, jak kogos okradli to (FTP) to tez tzeba mu pomoc, albo najlepiej oddac pieniadze, dziwny narod zero odpowiedzialnosci za swoje dzialanie

ps. sorry za norod, ale niestety wiekszosc z nas tak mysli i ten tuski z tym napierdalalskim skacza po tych walach popekanych jak zabki zamiast zajac sie budowa drog , mostow i szkol itd itd itd....

pawel9 Autor wątku
pawel9

Ludzie co tak sapiecie wwtopiliści trochę kasy i chcecie sie na mnie wyżyć... :D

co tam kasa ja straciłem 16 FTP :D

piecykowy

Nie otrzymał kapitału z first aid i płacze :facepalm:
Chyba otrzymałeś prostą i wyraźną odpowiedź od supportu, że źle przypisałeś konto do ps, a więc powinieneś mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie ..
Ja też nie otrzymałem kapitału z tej promocji z powodu wyczerpania środków (stworzyłem konto i napisałem ticket do supportu PS, od razu po tym jak otrzymałem od nich wiadomość), a ubiegałem się najpierw na Everest, a później na Titanie ;)

dlrzz

Po trzeciej stronie czytania nadal nie rozumiem, kto miał przypięte konto do PS, a kto nie

Witam,

nie ma to jak wykorzystać chwilową nieobecność modów na forum i spamować w temacie, w którym wszystko zostało już powiedziane.

Skoro założyciel wątku prosi o zamknięcie tematu, przychylam się do jego prośby.

Pozdrawiam.