Przejdź do forum
Pokerstrategy FIRST...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerstrategy FIRST AID FAIL !!!

47 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
2,372 Wyświetlenia

BruceShee miał PODPIĘTE KONTO.
Ty masz NIEPODPIĘTE KONTO.

Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Aha, i tu nie ma demokracji, tu jest wolny rynek i kapitalizm.

pawel9 Autor wątku
pawel9

Napisane przez mstck

Bruce miał podpięte konto pod Full tilt poker a dostał kasę na William Hill ogarnij to człowieku zamiast się na mnie drzeć!!!

Hahahaha, nie mogę, hahahaah.

Bruce miał podpięte konto pod FTP i WH.
Ty masz podpięte pod FTP, ale pod WH nie.

Można mieć konto PS podpięte pod więcej niż jeden poker room.

Napisane przez pawel9

Napisane przez mstck

Bruce miał podpięte konto pod Full tilt poker a dostał kasę na William Hill ogarnij to człowieku zamiast się na mnie drzeć!!!

Zgadza się, ale Bruce napisał, że po otrzymaniu oferty założył konto na WH, czyli podpiął je do PS. To że miałeś konto na FTP przypisane do PS jest powodem, dla którego dostałeś ofertę First Aid. Natomiast to, że konto na poker roomie, na który kasa z First Aid ma być przelana, musisz mieć podpięte do PS to oddzielna sprawa. Jeśli nie masz tego zrobionego z oferty nie skorzystasz. Krótka piłka.
PS nie wie czy to, że nie masz podpiętego konta z jakiegoś poker roomu oznacza, że nie zakładałeś na nim konta, czy że założyłeś, ale nie przez PS. PS przyjmuje założenie, że konta takiego nie założyłeś i składa Ci ofertę. Jeśli skorzystać z niej nie możesz to trudno, trzeba się pogodzić z tym i żyć dalej.

ultraplazmator

:facepalm:

Urbi23

Ech, czy wszystko jest już jasne, czy dalej sa jakieś wątpliwości jak to działa?

Pozdrawiam

pawel9 Autor wątku
pawel9

Czy w emialu z First Aid informowaliście że konto na jednym z 3 pokerroomów na których oferowana jest pomoc musi być podpięte do pokerstrategy.

pawel9 Autor wątku
pawel9

Czy w emialu z First Aid informowaliście że konto na jednym z 3 pokerroomów na których oferowana jest pomoc musi być podpięte do pokerstrategy.

erpegie

Wszyscy na forum wiedzą tylko nie ty, że jakiekolwiek darmowe kapitały PS.com przelewa na poker roomy, na których założyłeś konto z ich polecenia.

Dodatkowo do każdego roomu, który Ci proponowali dostałeś link do poradnika instalacji, a tam były m. in. podane kody, z którymi trzeba się zarejestrować.

OMG

pawel9 Autor wątku
pawel9

Lol też o tym wiem dostałem od ps kasę na Full tilt poker

erpegie

No to o co ci chodzi.
Nie masz konta z ich polecenia to nie dostaniesz pieniędzy.

Jaki interes miałoby PS gdyby dawało kapitał użytkownikom, którzy nie mają konta z ich polecenia. Nie mogli by na nich nic zarobić.

vindir

Ja to bym prosił o przelew od razu na moneybookers, co się będziemy rozdrabniać :D.

Dostalem propozycje First Aid od pokerstrategy wypelnilem wszsystko, dostalem ticket z informacja, ze pieniadze beda w ciagu kilku dni (William Hill konto podpiete) minely chyba 2 tygodnie i kasy jak nie bylo tak nie ma.

Ja juz sobie darowalem te pieniadze i nie mam zamiaru sie nawet o nie upominac.

damaioshin

Napisane przez pawel9

Twoj wątek to :facepalm:

Jarzab86

Napisane przez vindir
Ja to bym prosił o przelew od razu na moneybookers, co się będziemy rozdrabniać :D.

_thumbsup:

pawel9 --> jesteś na forum od 2008 roku i myślę, że podstawy działania firmy PS też pewnie znasz i ze zrozumieniem tego też problemu nie masz.
Ale,
ale nie rozumiesz chyba, że aby otrzymać hajs na WH musiałeś założyć konto zgodnie z instrukcjami ze strony PS i wtedy masz konto podpięte pod system SP i rankingi na pokerstartegy i taki miałeś wymagania aby otrzymać first AID. Musiałeś się gdzieś pomylić przy zakładaniu konta na WH i tak samo na Titanie
Jeszcze jedna sprawa jest ważna i może nie napiszę tego ładnie i może Ci się to nie spodobać: nie ty jeden masz zamrożoną kasę na FTP, a to że akurat dostałeś ofertę której warunków nie spełniasz to nie powód do płaczu, a jak nie podoba Ci się działanie PS zawsze możesz szukać "pomocy" na innych stronach internetowych.

PS. moze napisz ticketa do Titana że chciałbys przypisać konto do PS, jak nie miałeś tam hajsu i nie korzystałeś z jakiś bonusów to może podepną Ci

Goosu --> tyle tysięcy osób bierze udział w tej promocji że opóźnienia pewnie mogą być dość duże. Jak spełniłeś warunki promocji to może napisz ticketa

grzesiek

Właśnie PS zaoszczędziło 100 :D Już się domyślam co by się stało gdyby jednak autor wątku miał podpięte konto. Imo przeżyła by max 2 godziny.

pawel9 Autor wątku
pawel9

W tej ofercie był chyba jeszcze Everest?
Macie jescze tego meja o First Aid? Może jak podepne konto pod Everest to sypną groszem

pawel9 Autor wątku
pawel9

Nie na everescie oferta się wyczerpała. Dziękuje wszystkim za wyrozumiałość i miłe odpowiedzi. Wątek do zamknięcia.

mariuszl2

Ja pierdole, to byl jakis troll-eksperyment? Normalnie nie z tego swiata ten temat i autor:rage: