Przejdź do forum
PokerStrategy.com S...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PokerStrategy.com SideKick: wygraj 4000 $ z karetą

56 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
4,161 Wyświetlenia

By djbar1960 at 2012-06-10

Przesyłam również screenshoota z HM2, gdzie widać owe rozdanie. Widać jak byk karetę 9999 z 5 czerwca.

Proszę zatem o poradę dlaczego sidekick mógł mi tego nie naliczyć, a może jest to wina tego, że gram tylko SNGs 18 os Turbo?

Oraz czy kwalifikuję się do udziału w konkursie...
Bo jak wiadomo karety nie rosną na drzewach :(

Odpowiedz
Cytat

By djbar1960 at 2012-06-10

Odpowiedz
Cytat

Ja już jeden, czy może i dwa tickety na ten konkurs wyrobiłam :D
Ostatni z 10 czerwca, pierwszy z 2 czerwca.

#Djbar1960~
znając życie i pokerstrategy, to prędzej chyba złapiesz karetę jakimś fartem zanim otrzymasz jakikolwiek odzew na forum, bo to dziwny przypadek, chociaż mi również czasami nie nalicza sidekick. HM2 zresztą to samo i nie tylko ja mam problem z nim :)

A konkurs powinien być wg mnie na zasadzie, że trzeba się wpisać. Bo skąd ludzie mają wiedzieć, czy zwyciężca w ogóle ma zainstalowany sidekick? A podpis w sygnaturze na forum robi swoje:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/usercp.php?action=signature_edit

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

djbar1960, wyślij proszę oryginalne hand-history z tym rozdaniem, a także spakowane logi z programu SideKick na adres polish@pokerstrategy.com.

Logi znajdziesz tutaj:

- Windows 7/Vista: %LOCALAPPDATA%\PokerStrategy.com\PokerStrategy.com Sidekick

- W Windows XP:%userprofile%\Local Settings\Application Data\PokerStrategy.com\PokerStrategy.com SideKick

PS. Proszę w miarę możliwości nie pisać jednego posta pod drugim. ;)

A konkurs powinien być wg mnie na zasadzie, że trzeba się wpisać. Bo skąd ludzie mają wiedzieć, czy zwyciężca w ogóle ma zainstalowany sidekick?

Informacje o zdobytych osiągnięciach przechowywane są na naszych serwerach, więc wiemy kto zdobył dane osiągnięcie, a kto nie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

No tak, tyle, że ja zwycięzcy nigdy na oczy nie zobaczę i nie sprawdzę jego oprogramowania stanu, a co dopiero waszych baz.
Tak, skoro nie ma żadnych reguł odnoszących się do sprawiedliwego uczestniczenia w grze. W konkurcie z antystresowymi piłeczkami przynajmniej było wiadomo ile osób uczestniczy, jakie ma się prawdopodobieństwo wygrania i czy aby na pewno zwycięzcy wyrobili sobie te "doświadczenie" z Sidekick.
Link do konkursu z antystresowymi piłeczkami:
PokerStrategy.com SideKick: wygraj antystresową piłkę USB przegrywając z setem - wątek z zapisami
PokerStrategy.com SideKick: wygraj antystresową piłkę USB przegrywając z setem - wątek z zapisami

Natomiast skoro nie będzie nikt mieć w sygnaturach danego "doświadczenia" to ja nie wierzę w takie konkursy, bo nagroda zapewne pójdzie jak zwykle po znajomości...

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

W tego typu konkursach, zwycięzca jest ogłaszany metodą losowania i nikt kto się nie zakwalifikuje nie może wziąć w nim udziału.

Zapewniam, że nasze konkursy były i nadal są w 100% uczciwe i każdy ma taką samą szansę na wygraną.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

eh, ja i tak wiem, że nie wygram...

Odpowiedz
Cytat

No i kolejna kareta, która nie wliczyła się !!!

By djbar1960 at 2012-06-11

NO CO JEST!!!

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

djbar1960, wyżej otrzymałaś instrukcję: PokerStrategy.com SideKick: wygraj 4000 $ z karetą

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

Napisane przez BasiaEwaRec
eh, ja i tak wiem, że nie wygram...

Ja tam wygrałem 2x po 50$ za Ryal Flushe i 1x 100$ za porażkę Quadów, więc jestem dobrej myśli ;)

A co do tego, że PS może rozlosowac zwyciezców po znajomości to osobiście ufam w profesjonalizm tej firmy. W końcu i tak daja coś za darmo, więc nawet jak oszukują to nic na tym nie tracę :P

Odpowiedz
Cytat
sebura
PokerStrategist

Zgłaszam się . Dziś musiałem grindować na 4 stołach przez 10 godzin żeby to w końcu zgarnąć. Z niecierpliwością czekam na 4K zielonych, poproszę o gotówkę w 1-dolarowych nominałach :D

Odpowiedz
Cytat

Ja to i dzisiaj jedną karetę złapalam kwalifikującą się :D Ogólnie już 3 chyba :D

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

Ja to i dzisiaj jedną karetę złapalam kwalifikującą się :D Ogólnie już 3 chyba :D

ja wczoraj złapałem cztery :ayfkm:
ogolnie juz chyba z 16 a mogło być sporo więcej tylko do SD nie doszły

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

BTW kłamiesz bo Twój podpis mówi, że ostatnią karetę złapałeś 10.06.2012

Odpowiedz
Cytat

To Ty kłamiesz, bo nie patrzysz uważnie. Zwłaszcza na mój nick.

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

To Ty kłamiesz, bo nie patrzysz uważnie. Zwłaszcza na mój nick.

widać dopiero teraz się odświeżyło jeszcze chwilę temu miałaś w sygnaturze tylko 2 kicki i ten z karetą wskazywał datę 10.06.2012 3x :sdrink

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Jak to zrobić, żeby sygnatura zdobytego osiągnięcia widniała pod wpisem ???
Edit : Sorry za spam, już mam :)
Liczę się w losowaniu ? :>

Odpowiedz
Cytat
SparcoPL
Oldschool Grinder

[QUOTE[Cytat:
Napisane przez SparcoPL
Ja mam problem mianowicie taki że update Sidekicka wiesza mi się cały czas w jednym momencie i nic dalej nie idzie i wyskakuje okienko żeby sprawdzić połączenie z internetem a jest OK.

Spróbuj odinstalować całkowicie oprogramowanie SideKick, pobrać je na nowo z naszej strony i zainstalować.

Dalej nic wiesza się przy 80%

I sorry za spam ale takie szczegóły są podane (ściana tekstu):

INFORMACJE O WERSJI PLATFORMY
Windows : 6.1.7601.65536 (Win32NT)
Common Language Runtime : 4.0.30319.269
System.Deployment.dll : 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
clr.dll : 4.0.30319.269 (RTMGDR.030319-2600)
dfdll.dll : 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
dfshim.dll : 4.0.31106.0 (Main.031106-0000)

ŹRÓDŁA
Adres URL rozmieszczenia : http://resources.pokerstrategy.com/ApplicationServices/Apps/42/Prod/Install/PokerStrategy.com%20SideKick.application
Serwer : PWS/1.7.3.13
Adres URL aplikacji : http://resources.pokerstrategy.com/ApplicationServices/Apps/42/Prod/Install/1.0.50621.3/PSC.Tray.exe.manifest
Serwer : PWS/1.7.3.13

TOŻSAMOŚCI
Tożsamość rozmieszczenia : PokerStrategy.com SideKick.app, Version=1.0.50621.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=fa68ae403643585b, processorArchitecture=x86
Tożsamość aplikacji : PokerStrategy.com SideKick.exe, Version=1.0.50621.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=fa68ae403643585b, processorArchitecture=x86, type=win32

PODSUMOWANIE APLIKACJI
* Aplikacja możliwa do zainstalowania.
* Parametr adresu URL zaufania jest ustawiony.
PODSUMOWANIE BŁĘDÓW
Poniżej znajduje się podsumowanie błędów. Szczegółowe informacje na temat tych błędów znajdują się w dalszej części dziennika.
* Aktywacja aplikacji http://resources.pokerstrategy.com/ApplicationServices/Apps/42/Prod/Install/PokerStrategy.com%20SideKick.application spowodowała wyjątek. Wykryto następujące komunikaty o niepowodzeniach:
+ Pobieranie pliku http://resources.pokerstrategy.com/ApplicationServices/Apps/42/Prod/Install/1.0.50621.3/log4net.dll.deploy nie powiodło się.
+ Upłynął limit czasu operacji.

PODSUMOWANIE NIEPOWODZEŃ TRANSAKCJI MAGAZYNOWANIA SKŁADNIKÓW
Nie wykryto błędów transakcji.

OSTRZEŻENIA
Podczas tej operacji nie wykryto żadnych ostrzeżeń.

STAN POSTĘPU OPERACJI
* [2012-06-24 01:41:51] : Rozpoczęto aktywację http://resources.pokerstrategy.com/ApplicationServices/Apps/42/Prod/Install/PokerStrategy.com%20SideKick.application.
* [2012-06-24 01:41:51] : Przetwarzanie manifestu rozmieszczenia zostało zakończone pomyślnie.
* [2012-06-24 01:41:51] : Rozpoczęto instalację aplikacji.
* [2012-06-24 01:41:54] : Przetwarzanie manifestu aplikacji zostało zakończone pomyślnie.
* [2012-06-24 01:41:57] : Odnaleziono zgodną wersję środowiska wykonawczego 4.0.30319.
* [2012-06-24 01:41:57] : Żądanie udzielenia zaufania i wykrycia platformy zostało zakończone.

SZCZEGÓŁY BŁĘDÓW
Podczas tej operacji zostały wykryte następujące błędy.
* [2012-06-24 01:49:22] System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException (Nieznany podtyp)
- Pobieranie pliku http://resources.pokerstrategy.com/ApplicationServices/Apps/42/Prod/Install/1.0.50621.3/log4net.dll.deploy nie powiodło się.
- Źródło: System.Deployment
- Ślad stosu:
w System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)
w System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadAllFiles()
w System.Deployment.Application.FileDownloader.Download(SubscriptionState subState)
w System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDependencies(SubscriptionState subState, AssemblyManifest deployManifest, AssemblyManifest appManifest, Uri sourceUriBase, String targetDirectory, String group, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options)
w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.DownloadApplication(SubscriptionState subState, ActivationDescription actDesc, Int64 transactionId, TempDirectory& downloadTemp)
w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.InstallApplication(SubscriptionState& subState, ActivationDescription actDesc)
w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
--- Wyjątek wewnętrzny ---
System.Net.WebException
- Upłynął limit czasu operacji.
- Źródło: System
- Ślad stosu:
w System.Net.ConnectStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size)
w System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)

SZCZEGÓŁY TRANSAKCJI MAGAZYNOWANIA SKŁADNIKÓW
Brak dostępnych informacji o transakcji.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

SparcoPL, to jest temat o promocji związanej z SideKiciem, jeśli masz problem z samym oprogramowaniem, proszę następnym razem odwiedzić odpowiedni temat: PokerStrategy.com SideKick - poradnik instalacji

Tutaj znajdziesz instrukcję jak postępować w takim przypadku:

- Spakuj folder “Logs” SideKicka (o ile takowy został utworzony na Twoim komputerze) i wyślij na adres application-services@pokerstrategy.com

- Folder ten w Windows 7/Vista możesz znaleźć pod adresem: %LOCALAPPDATA%\PokerStrategy.com\PokerStrategy.com Sidekick

- W Windows XP: %userprofile%\Local Settings\Application Data\PokerStrategy.com\PokerStrategy.com SideKick

W mailu opisz problem, podaj nazwę systemu operacyjnego.

Jeśli folder "Logs" nie został jeszcze utworzony, to prześlij samą treść błędu na powyższy adres e-mail.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
musashi87
Oldschool Grinder

w czasie promocji złapałem już 15x osiągnięcie Karetowy Król
teraz muszę coś wygrać :challenge

Odpowiedz
Cytat