Przejdź do forum
Pokerowy tatuaż. An...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pokerowy tatuaż. Any ideas?

53 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
12.1 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witcher1990
Stąd ten temat ;) Większość pokerowych tatuaży jest baaaaardzo oklepana, więc szukam porady. Może trochę się śpieszę, ale to dlatego, że plecy zapewne będę wymagały kończenia w drugą sesję, więc chciałem od razu termin wykorzystać na zrobienie łapy.

Jeżeli chodzi w ogóle o robienie sobie pokerowego tatuażu to mam nadzieje, że zadziała on trochę jak motywator, który nie pozwoli mi rzucić tego w cholerę ^^

6th
Na plecy jestem już umówiony, a tatuaż ustalony. Sorry :P Gdyby nie to, Twoja propozycja byłaby pierwsza w kolejce!

thomaPL
Nie głupi pomysł.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

szachistka
Czekam niecierpliwie!

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990
PokerStrategist

To przemyśl czy chcesz coś co nie będzie Ci się podobać/przestanie się podobać po pół roku/nigdy do końca nie zaakceptujesz tylko dlatego że masz wolny termin u tatu mena. To stanie się częścią Ciebie więc tutaj nie ma miejsca na pośpiech, skoro się tego nie pozbędziesz. No i czy na pewno poker? Jeśli kochasz te grę to może to dobra opcja. Ale przyjdzie swing i patrząc latem na przedramię będziesz miał ochotę wziąć żyletkę i wiesz co.
Moja rada- nie spiesz się. Przemyśl to tydzień, dwa, pół roku. Mi wydziaranie Slayera zajęło ponad 1rok...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez evLeisure
thomaPL
Nie głupi pomysł.

Tylko kup sobie bilety w przedsprzedaży, bo są tańsze, a ich ilość jest podobno ograniczona. O ile będziesz w sobotę, to do zobaczenia ;)

Przydatne sznurki:
http://tattooconvention.waw.pl/

http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f96&f13=f15&f106=cr0435 (link do karnetu, poniżej masz bilety na tylko sobotę lub tylko niedzielę).

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witcher1990
Masz wiele racji. Jednakże usunięcie tatuażu w tych czasach to już nie taki problem ;) A granica między miłością i nienawiścią jest bardzo cienka. Za dużo zawdzięczam tej grze, abym przestał ją kochać. Nie mniej nienawidzę ją przez cały ten rok :D Downswing? Hehe. Zarobiłem pre RB w tym roku grubo poniżej 10k$, co daje 20parek$ pod ev bez uwzględnienia tego, że nie mogłem wejść na wyższe stawki, na które spokojnie mam skilla...

thomaPL & 00471
Wysłałem wam zapro. Nie jestem jednak pewny czy wpadnę, bo chce się wyrobić jak najszybciej z dobiciem drugiej SN. Ale może dwa dni wolnego nie zaszkodzą... thomaPL dzięki za linki.

Odpowiedz
Cytat
Madziunka
PokerStrategist

Napisane przez thomaPL
w weekend w Wawie jest konwent tatoo ;) wpadnij cos Cie zainspiruje

wiecej szczegółów ?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Madziunka
Dwa posty wyżej masz linki od thomaPL. Tam jest wszystko.

Odpowiedz
Cytat
Certh
Oldschool Grinder

Walnij sobie

I zaden swing Cie juz nie dopadnie. ;)

Wrzuc potem koniecznie zdjecia ostatecznego wyboru/dziela.

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990
PokerStrategist

Po co brać ślub skoro można się rozwieść?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Certh
Gdyby to tak działało... Na razie wciąż brak pomysłu jakby miało to wyglądać, ale jak zrobię to oczywiście zdjęcie wrzucę ;)

Witcher1990
Nie jestem za ideą ślubów, więc przykład nietrafiony :P Jak napisałem nie przestanę kochać tej gry, a nawet jak nie będę grać to będzie to świetna pamiątka.

Odpowiedz
Cytat
bek0n
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
psychoreaper
Oldschool Grinder

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
szoker22
PokerStrategist

Jak juz dziarasz plecy i ręce to jescze jebnij takiego hardkora :)

Uploaded with ImageShack.us

Odpowiedz
Cytat

Tatuażysta z dobrego salonu wrzucał dzisiaj na fb, że mu się termin na konwencie zwolnił. Jeśli ludzie tak się wyłamują, to może nawet udałoby Ci się coś zrobić na miejscu :P

Odpowiedz
Cytat
szachistka
Oldschool Grinder

Probowalam znalezc pewne koszulki pokerowe. Mialy swietne loga. Niestety sie nie udalo:/ A moj pomysl to:karty 72o i pod spodem napis "common fish"(nie jestem pewna czy dobrze napisalam:D). Mozna tez dodac stos zetonow i flop 772:D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

bek0n
3ci obrazek. Dałbyś radę znaleźć więcej ujęć? O coś takiego mi chodzi.

Ciekawe, że użyli białego do wypełnienia. Mi w salonie odradzają, bo podobno po pewnym czasie żółknie i używa się go tylko w kontraście do czarnego, aby coś uwydatnić.

szoker22
Osz w kurwe o.o

Dziaram tylko miejsca, które mogę ukryć pod koszulą z długim rękawem. Zresztą plecy robię w motywie zupełnie niezwiązanym z pokerem.

psychoreaper

Spoiler

00471
To byłoby chyba za bardzo na spontanie :P Zresztą wciąż nie wiem czy jadę...

szachistka
Szkoda, że nie udało Ci się znaleźć loga tych koszulek pokerowych. Ale pomysł spoko :D

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990
PokerStrategist

ponoć nie istnieje biały barwnik do tatu...

Odpowiedz
Cytat
aldon7
Elite Grinder

hmmm... wydaje mi sie ze w moim avatarze, na mojej dziarce jednak istnieje. A robilem go u bardzo doswiadczonego typa wiec chyba sie zna...

sledze temat bo mysle nad nowa dziarka :D

Odpowiedz
Cytat
radzia88
Poker Player

tutaj masz toche tatuazy z pokerkiem:-)

http://www.tattoostime.com/tattoos/poker/page/39/

Odpowiedz
Cytat

Jestem na tym konwencie i naprawde polecam tu podjechac na pare godzin . Ogolnie nuda i widac, ze nikt nie potrafi sie wystawiac, ale na co trzecim stoisku w katalogach masz od cholery tatuazy z motywami karcianymi. Wzialem Ci nawet pare kontaktow, ale tego zaniechalem, bo tego jest naprawde duzo i sa spoko. obv nie mozna robic zdjec, a troszke ludzi jest zza granicy.

Jedna wazna sprawa, o ile jeszcze mozna, kup bilety przez net. Kolejka do kasy ma ze 100 metrow xD

Sorki za ew. bledy/styl - komorka.

Odpowiedz
Cytat