Przejdź do forum
Pokerowe mieszkanko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerowe mieszkanko:)

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
895 Wyświetlenia
piachu01
BlackMember

Witam. Ostatnimi czasy myślałem o tym by spróbować wynając sobie mieszkanie z innym pokerzystą, który chciałby się z tego utrzymywać przez jakiś czas. Myślę, ze takie coś przyniosło by korzyści obu stronom bo można by wspólnie doskonlić swoją grę.
Nie wiem czy forum jest dobrym miejscem do szukania współlokatora no ale można spróbować. Jestem z Katowic i jakby ktoś był również chętny na coś takiego to proszę o info:)

8 odpowiedzi
Sting1983
PokerStrategist

Ja byłbym chętny (jestem z Czeladzi) tylko że na razie nie jestem w stanie utrzymywać się z pokera ale za jakiś czas kto wie...:)

piachu01 Autor wątku
piachu01
BlackMember

Sting1983 napisał
Ja byłbym chętny (jestem z Czeladzi) tylko że na razie nie jestem w stanie utrzymywać się z pokera ale za jakiś czas kto wie...:)

To z czasem przyjdzie:) narazie byś mógł płacić swoją część z tego co zarabiasz w innej robocie;)

Janosikgdy
Oldschool Grinder

Jakie miasta wchodzą w grę?

kopoland
BlackMember

Całkiem niedawno także o takim czymś myślałem, jednak nie wiem czy dałbym radę, niby mam jakieś przychody z pokera jednak nie wiem czy by to nie było rzucenie się na głęboką wodę... W każdym razie pomysł całkiem dobry :)

Ps jestem z Częstochowy także stosunkowo niedaleko

Riverneed
PokerStrategist
piachu01 Autor wątku
piachu01
BlackMember

Jakie miasta wchodzą w grę?

Katowice(bo tu mieszkam), Gliwice(bo tu się uczę) i okolice(byleby było bezpośrednie połączenie z Gliwicami:)

Całkiem niedawno także o takim czymś myślałem, jednak nie wiem czy dałbym radę, niby mam jakieś przychody z pokera jednak nie wiem czy by to nie było rzucenie się na głęboką wodę... W każdym razie pomysł całkiem dobry

Nikt nie mówi by odrazu wille wynając to raz, a dwa przy wspólnej grze, nauce i ogólnie większej ilości czasu poświęcanego na grę szybciej jest mieć większe dochody:)

ale wieksze wyplaty to nl400. Bo inaczej bedziecie stali w miejscu caly czas robiac cash-out

piachu01 Autor wątku
piachu01
BlackMember

lewy333 napisał
ale wieksze wyplaty to nl400. Bo inaczej bedziecie stali w miejscu caly czas robiac cash-out

Wydaje Ci sie;p