Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Szukam Winningplayer z Gdansku i poblizu

37 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
2,781 Wyświetlenia
mihau
PokerStrategist

No jak ktos jest nl200 / nl400 i daje sobie tam rade to prosze sie u mnie zameldowac , mam plany zeby sie przeprowadzic do polski no ja reszte sie pogada w icq skype albo irc , gg akurat nie mam , bo zapomniale swoj numer.

irc: w pokerstrategy.pl albo pokerstrategy nick powermihau

36 odpowiedzi

No ale o czym chcesz z nim w ogóle pogadać? :P

Pozdrawiam

ale o so chodzi ?? :)) chcesz sie komus do domu wprowadzic :))

mihau Autor wątku
mihau
PokerStrategist

miale te plany w niemcach , ale zawsze chciale wrocic do polski i myszla zeby srobic to w tedy tam :] , a nie myslale zeby sie zaraz do kogos tylko z kimsz?! (mowie o wiele lepjej jak pisze :P ) miale na mysli tak oko 3-5 osob wynajac jeden dom. albo nawet i kupic trzejcowo

mihau Autor wątku
mihau
PokerStrategist

nie ma nikogo ktore byl byl zainteresowanyl? :(

Krasu
PokerStrategist

Original od mihau
nie ma nikogo ktore byl byl zainteresowanyl? :(

Chyba raczej nie ma nikogo kto by Cię zrozumiał. Weź słownik i pisz po polsku.

mihau Autor wątku
mihau
PokerStrategist

sprobuje jeszcze raz , dom lub mieszkanie wynajmowac/kupic w 3-5 osob ktore graja na nl200/400 z gdansku gdynia sopot licho wie....

gg: 9573140

Riverneed
PokerStrategist

Jeśli dobrze rozumuję, to chcesz kupić mieszkanie, zamknąć w nim kilka osób i tak jak każdy poker room pobierać od nich rake?:)

Original od Riverneed

Jeśli dobrze rozumuję, to chcesz kupić mieszkanie, zamknąć w nim kilka osób i tak jak każdy poker room pobierać od nich rake?:)

LOL :D

macromia
PokerStrategist

Napisz lepiej po niemiecku o co Ci chodzi i ktoś nam to normalnie przetłumaczy xD

mihau Autor wątku
mihau
PokerStrategist

ostatni raz teraz sprobuje :D , studenci tez wynajmuja sobie mieszkanie lub domy zeby robic imprezy i sie uczyc , o takim mi chodzi , boze takie trudne to tez nie jest , albo wy wszycy jestescie level 1000 i robicie mnie w zapa :<

armadilo
Oldschool Grinder

Ech... Wy to jesteście, rodak z zagranicy do Was z pytaniem, a Wy się naigrywacie. Chce wrócić do Polski i szuka ludzi gotowych wynająć z nim mieszkanie. Ot cała filozofia...

Mihau, myślę, że jednak nie znajdziesz tutaj nikogo, bo po prostu Twoja prośba jest na tyle nietypowa, że ciężko kogoś znaleźć w tak małej grupie jak my tutaj. Radzę Ci raczej szukać na jakiś portalach studenckich (niestety nie zmam adresów). Pokerzystów pewnie tam nie znajdziesz, ale może uda Ci się trafić na kogoś z wolnym pokojem.

Witamy chlebem i solą na ojcowiźnie... ;)

PS. Chyba, że poszukujesz winningplayer, który Cię jeszcze podszkoli, to już jest 'Mission Impossible' :)

magic83
Oldschool Grinder

miahu moze byc jednak ciezko znalezc kogos takiego tutaj, bo polscy zawodnicy raczej jeszcze nie grywaja an takich limitach!!

jesli potrzebujesz lokum w trojmiescie to polecam:

http://trojmiasto.gumtree.pl/

niestety musze ciebie zmartwic, wynajmowanie mieszkan/domow nie nalezy do latwych w Polsce rynek jest bardzo dynamiczny (ja teraz mieszkam we wroclawiu i jakna gumtree dam ogloszeni to najczesciej po 2/3h mam wynajete mieszkanie!!) zmierzam do tego ze moze byc tobie ciezko wynajac mieszkanie nie bedac na miejscu, dzwonisz pytasz czy aktualne i bierzesz albo nie tak to najczesciej wyglada we wrocku:):) :)

mihau Autor wątku
mihau
PokerStrategist

to napewno , oczywiszcie bylm w tedy byl na miejscu, ale jak na to wyglada jak nikogo znajde ktore byl mial ochoty na takie cos , to hyba sam sobie cos wynajmuje albo kupie , albo naj gorszylm wypatku bende mieszka w centrum katowic , bo tam dziadek ma mieszkanie ktore stojii pusto bo tylko tam jest jak jest w interesach , ale moze sproboje jeszcze przes ten forum albo nawet sie ktos zamelduje ._. kurde muze sie nauczyc pisac odpowiednie :D

piachu01
BlackMember

Czemu w najgorszym?:) Katowice też są fajne:)

emomaniac
Oldschool Grinder

...nie wiem, czy to tylko szyderstwo, ale szydzić to niezdrowo...

odpowiedź Riverneed...

Jeżeli admin nie "umie" odpowiedzieć na poziomie i na poziomie dyskusji zapewnić to ja nie wiem...

pytanie jest łatwe, odpowiedź wiadoma - skąd perturbacje ??

nie dziwię się, że PS poszukuje WYKSZTALCONEGO, HUMAHISTY, ZE... ZNAJOMOŚCIĄ...

Lukasus
Elite Grinder

emomaniac niestety polski jest językiem często gorzej znanym od zagranicznych, a poziom wypowiedzi raczej nie zależy od wykształcenia tylko kultury osobistej danej osoby

emomaniac
Oldschool Grinder

to niech się nie wypowiadają, jeżeli nie umieją....

Przepraszam za powyższe , ale nie mogłem się powstrzymać.

Jeśli PS próbuje zmienić swój "gramatyczny wizerunek" to może przydałooby się zacząć tutaj...

P.S. Kolega pisał raczej "internetowym polskim" językiem ; nawet jeśli pochodził on z translatora to ów Kolega zadał sobie zapewne więcej trudu niźli inny by poczynił to samo z ...ze stamtąd

Lukasus
Elite Grinder

Mnie nie musisz przepraszać, o poziomie polskiego na PS świadczy poziom artykułów, prawie w każdym widzę błędy. Kiedyś poprawiłem ze 3 całe, teraz też czasem wysyłam przez ten panel błędy, ale czy ktoś je poprawia ?? nie wiem ... widać nie to jest priorytetem.

Wg. mnie brakuje tutaj moda, który by poprawiał literówki i łamaną polszczyznę pogrubiając rażące błędy, to naprawdę pomaga całokształtowi społeczności, znam takie fora.

mihau Autor wątku
mihau
PokerStrategist

oj co tu rozdeptalem , niestety brakuja mi litery polskie. ale staram sie jak naj lepjej. :[