Przejdź do forum
Pokerinspector

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pokerinspector

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,181 Wyświetlenia
hermenegilda

Kto może zrobić mi tłumaczenie z angielskiego sposobu użytkowania tego programu?Jest tego kilkanaście stron,tłumaczenie oczywiście nie za free.....Wiadomośc na priv forum.pzdr

5 odpowiedzi
magic83

Tu nie ma priv forum!!Ja tobie moge pomoc jak nie ma tego za duzo i przyda sie innym z forum!!To zrobie to za friko ale tak jak mowie zeby przydalo sie innym napisz cos wiecej o tym programie!!

wlodi18

co to za program? podaj do niego linka. tak samo w jednym z artykułow jest odnosnik do porgramu pokerstove jednak nie moge go sciagnac bo nie mam uprawnien, kiedy owe nabędę?

hermenegilda Autor wątku
hermenegilda

Program kosztuje about 160$.Mozna pobrać wersję demo.Działa na kilkunastu roomach.Oceńcie sami.Link
www.pokerinspector.com/

hermenegilda Autor wątku
hermenegilda

IMO program jest idealny do ukształtowania swojego profilu gracza.Mozna to robić indywidualnie,samemu okreslać to co chcemy zrobić.Podpowiada co powinnismy zrobić,oczywiście w ramach tego co zaprogramowaliśmy.Do utrzymania dyscypliny gry niezastapiony.Nie jest to żaden bot,ostateczna decyzja nalezy do nas.No i multum statystyk.Nie reklamuję tego programu,nie mam w tym zadnego interesu.Wydaje mi się jednak,że jest godny zainteresowania.Pozdrawiam,czekam na opinie o tym programie.

zamula PP jak sie gra na 4 i wiecej stolow
nie polecam