Znalazłem ciekawą stronke. Znajdziecie na niej instrukcje i filmiki do wszystkich trików!
Może zrobimy nawet konkurs kto się najszybciej tego nauczy. hehe
Super stronka!
Umiem już wszystkie triki o trudności 1 i tasowanie z trudności 2.
Do niektórych trików trzeba mieć jakieś sukno i jest problem z ćwiczeniem.
Do kolejnych trzeba mieć wielkie łapy. Nie wiem jak koleś tak elegancko robi tego switcha, o butterfly już nie wspominając.
Original od 098799
Antigravity koksa![]()
Ten triczek rządzi
Ale w ni kij mi to nie wychodzi
a wy podpisaliscie z nimi umowe czy se skombinowaliscie sami te chipsy??
chetnie bym sprobowal tylko nie wiem skad je wziasc
Poker Chip Free Poker Chips!
Updated: July 5, 2006 @ 12:50 am
Poker Chip tricks just partnered with Poker Source Online to offer you an exclusive and unbelievable deal… Sign up for online poker via one of Poker Source Online’s partner rooms and get a free set of poker chips! You can even choose from Nevada Jacks poker chips, a $300 value for free! […]
ale cofam to bo przeciez wiadomo ze nikt nie bedzei podpisywal jakies umowy zeby dostac zetony
Jaką umowę ??
Przecież tam wyrabiasz sobie te żetony za granie w roomach, a tak BTW to nie wiem czy takie linki są dozwolone
Original od macromia
Jaką umowę ??Przecież tam wyrabiasz sobie te żetony za granie w roomach
No tak. Poprostu slowko deal, tak mi sie powiedzialo :P. No ale tak czy owak jakas tam umowe zawsze zatwierdzasz zeby grac na poker roomach.
Original od simoo
Original od 098799
Antigravity koksa![]()
No chance!
Jeszcze zobaczycie, będziecie na mnie mówić 098799 "The Magician"
Jeszcze zobaczycie, będziecie na mnie mówić 098799 "The Magician"
![]()
magica to my już na forum mamy -> magic83, nasz trener SSS
Podczas mojeje ostatniej wizyty w kasynie postanowilem za porada kolegi podczas zagrywania duzych pul wykonywac jakies proste triki (aby skoncentrowac sie na trikach a nie rozgladac sie blednie i unikac wzroku przeciwnika:) ) po prawej stronie mialem dilera a koles strasznie sie wystraszyl jak go zasypalem niechcacy zetonami
moje skromne I'm sorry wystarczylo dla niego ale koles przeciwko ktoremu gralem chyba wyczul moja slabosc i mnie sprawdzil
Triki spoko na tej stronce