Przejdź do forum
Poker vs wybory

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker vs wybory

3 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
890 Wyświetlenia
Jobdzinho

Witam
Mam dość ukrywania się z grą w pokera. Jak słyszę, że ktoś zagłosuje na [treść edytowana] bo "on nic nie poprawi ale też nie pogorszy" to mnie szlag jasny trafia!!! A dobrze Ci teraz?? pytam i słyszę"hmmmmm".
[treść edytowana]

[treść edytowana] Dlatego namawiam wszystkich graczy! Nie ważne czy pro czy rekreacyjnych. Idźmy do urn i zagłosujmy na niego.

Panie prezydencie
Pani premier
panie Kapica

Nazywam się Michał Jobda i
gram w pokera na terenie Polski!
i pocałujta w dupe wójta!!!

//reklama wyborcza - temat polityki jest w jednym konkretnym temacie poruszany na forum (wyjasnienie w poście poniżej) - ultrac

2 odpowiedzi
wjd1990

Tylko że do ewentualnej legalizacji pokera potrzebne byłoby jeszcze zwycięstwo w wyborach parlamentarnych i utworzenie koalicji większościowej - sam prezydent nic nie zrobi.

Co do Korwina, nie jestem jego zwolennikiem, ale pomysły dotyczące wolności gospodarczej do mnie w dużej mierze trafiają. Poza tym, ze swoimi poglądami byłby ciekawym dodatkiem w dyskursie politycznym zdominowanym w sprawach gospodarczych przez socjalistów. Przewiduję jednak, że może z nim być tak jak z Palikotem. Tzn. w następnych wyborach parlamentarnych Korwin zdobędzie te 10%, ale nie wejdzie do żadnej koalicji rządowej. Po jakimś czasie ludzie stwierdzą, że g... zrobił (bo z 10% w Sejmie nic się nie zdziała), on zacznie pajacować, żeby utrzymać się jakoś na powierzchni i się faza na JKM skończy...

ultrac

Cześć Jobdzinho,

mamy na forum jeden temat polityczny -> Polityka - merytoryczna dyskusja na poziomie. I tam Cię zapraszam, żeby nie robić bałaganu.

Temat zamykam

Pozdro

U.