Przejdź do forum
Poker Room Mobile N...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker Room Mobile No Hd Ready Real Money

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
870 Wyświetlenia
sebura
PokerStrategist

Ostatnio szukalem roomu w którym mógłbym pograć na komórce typu Samsung Ace bez HD (Starsy wymagały zbyt dużej rozdzielczości i nie odpalały aplikacji).

Aplikacja ma elegancki design i śmiga aż miło, można generować gotówkę jadąc stołecznym pks-em bez wyciągania lapka w tłoku :D

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

Właśnie mam pytanko odnośnie mobilnych poker roomów, jak wygląda kwestia HUD'a na mobilnym pokerze, bo o ile wiem pula graczy np. na pokerstars jest ta sama wiec gra się przeciw ludziom którzy z HUD'a ewidentnie korzystają.

Wie ktoś może jak wygląda ta kwestia ??

Odpowiedz
Cytat
sebura Autor wątku
sebura
PokerStrategist

jesli dodatkowo HUD odpali się na komórce, to już będzie wyjątkowa rozpusta

_ugly:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witaj marc6666,

Nie słyszałem jeszcze o HUD działającym wraz z aplikacjami mobilnymi PokerStars Mobile, czy bwin.

Myślę, że może to być bardzo ciężkie do realizacji. Istnieje Hold'em Manager 2 na iOS, ale nie ma on HUDa i ograniczone możliwości: http://itunes.apple.com/mg/app/holdem-manager/id418122423?mt=8

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Ok wielkie dzięki za info.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
sebura Autor wątku
sebura
PokerStrategist

Spodziewam się, że HM lub PT jednak przygotują wkrótce takie aplikacje choćby na tablety Ipada lub Samsunga Galaxy. W końcu teraz mnóstwo ludzi łazi z tymi tabletami.

Dowiedziałem się, że 888 ma też klienta mobile. Zaraz przetestuje i dam znać jak hula.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Jesli HUD miałby być dostępny w telefonie to raczej tylko w przypadku udostępniania takiego HUDa przez pokerroom, a na to raczej nie ma co liczyć.
Napisanie HUDa przez PT, HM lub kogokolwiek jest raczej technicznie nie możliwe, no chyba że w replayerze - ale nie podczas gry.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Też mi się wydaje, że w przypadku Androida czy iOS możliwości techniczne są tutaj bardzo ograniczone i na HUDa live nie ma co liczyć.

Trzeba też pamiętać, że takie oprogramowanie korzysta z serwera bazodanowego PostgreSQL, a tego na smartfonie nie uruchomimy. :P

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Jeszcze jedno pytanko czy mógłbyś mi sprawdzić czy na Bwin mobile jest 5 card draw ??

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Na aplikacji mobilnej bwin dostępny jest tylko Hold'em (No-Limit, Pot-Limit i Fixed-Limit).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat