Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej s0kol22,

Spoiler

Napisane przez s0kol22
Witam

1. NL Holdem
2. gram najniższy limit NL2 :)
3. full ring czasami heds up
4. gram 2,5 h dzienie czyli ok 18h w tygodniu
5.moj roll to 20euro (nie wazne w jakiej walucie nie sugerujcie sie)
6.mam konto na p* (nie przypisane) WH(przypisane) i full tilt- nie wiem zakladalem kiedys gralem ostatnio i na stronie caly czas punkty oczekujace idzie sprawdzic czy konto FT jest przypisane?
7.chcialbym wspiac sie na wyzsze limity :D

pozdrawiam yo xD

Jeśli konto na Full Tilt zakładałeś przed 8 stycznia tego roku, niestety nie będziesz otrzymywał StrategyPoints.
Trudno coś innego polecić, bo gry FR trochę wymierają. Najwięcej znajdziesz ich na PokerStars, trochę jest też w sieci iPoker, którą znasz. Zawsze można założyć konto na innym poker roomie z tej sieci. Niektóre z nich oferują natychmiastowy bonus przy dokonywaniu wpłaty np. Titan Poker oferuje 30$.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
los007
Poker Player

Witam, postanowiłem z racji braku czasu przejść na HU SnG i szukam roomu który pozwoliłby mi zacząć i gdzie mógłbym wyrobić jakiś mały bonus co polecacie ?

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

HU SNG turbo

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

5$

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

hu

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

3h/day

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

100$
Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Ugrać 1000$

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej los007,

Na jakich roomach masz już konta?

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
los007
Poker Player

PS
Full TILT
BET 365
UNIBET
888

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj los007,

Wybacz za brak odpowiedzi. Chyba mało osób gra SNG HU i ciężko było naszym moderatorom doradzić nowy poker room, tym bardziej, że masz już konta na największych platformach.

Możesz wybrać inny poker room z sieci iPoker. Grałeś już na Bet365 więc trafik powinieneś znać. Alternatywą mogą być także np. francuskie poker roomy, np. PokerStars.fr (na Winamax.fr nie ma stołów HU, przynajmniej w momencie, w którym piszę tą wiadomość).

Jeśli chodzi o poker roomy z sieci iPoker to polecam Titan Poker oraz NetBet Poker. Za wpłacenia własnej gotówki otrzymasz odpowiednio 30 $ oraz 20 € darmowej gotówki od razu po depozycie (kilka darmowych BI na pewno się przyda ;)). Do tego otrzymasz bonus od depozytu i bonusowe StrategyPoints.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Witam,

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Holdem NL
NL2
głównie FR ale nie wykluczam SH
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
to zależy ile mam czasu danego dnia ale myślę że ok. 40 godz w miesiącu
Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
obecnie nie mam nic ale chcę skorzystać z oferty bonusu od first depo oraz za założenie konta w skrill i zacząć od 60 $
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
william hill nieprzypisane
- poprawić umiejętności pokerowe
- zdobywać punkty na poker strategy
- opanować NL2 tak aby przejść na wyższy limit
- osiągnąć srebrny status na PS

generalnie jestem początkującym graczem chciałbym zwiększyć swój roll i szukam pokeroomu, w którym będzie najniższy poziom i gdzie będzie największy odsetek początkujacych graczy aby tak od razu nie storbić tego co wpłacę

Odpowiedz
Cytat
Haonik
PokerStrategist

Witam serdecznie!
Szukam jakiegoś roomu dla nowych graczy z dobrym bonusem.
Chcę grać NL2 i dorzucać czasem jakieś micro MTT i systematycznie budować rolla.
Bardzo dobrze wygladają P*,FTP i 888Poker.
Jak wygladają bonusy dla nowych graczy na tych roomach? I może coś jeszcze mi ciekawego polecicie?
Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Witaj waltherwhite,

Spoiler

Napisane przez waltherwhite
Witam,

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
Holdem NL
NL2
głównie FR ale nie wykluczam SH
to zależy ile mam czasu danego dnia ale myślę że ok. 40 godz w miesiącu
obecnie nie mam nic ale chcę skorzystać z oferty bonusu od first depo oraz za założenie konta w skrill i zacząć od 60 $
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
william hill nieprzypisane
- poprawić umiejętności pokerowe
- zdobywać punkty na poker strategy
- opanować NL2 tak aby przejść na wyższy limit
- osiągnąć srebrny status na PS

generalnie jestem początkującym graczem chciałbym zwiększyć swój roll i szukam pokeroomu, w którym będzie najniższy poziom i gdzie będzie największy odsetek początkujacych graczy aby tak od razu nie storbić tego co wpłacę

Najwygodniej będzie skorzystać z oferty darmowej gotówki na jakimś poker roomie. Po niewielkiej wpłacie powinieneś zgromadzić bankroll, z którym będziesz mógł grać na NL2. Za wpłatę uzyskasz też srebrny status, który da dostęp do nowych materiałów.

Korzystałeś już z William Hill. Mamy sporo roomów z sieci iPoker w ofercie - zawsze możesz coś wybrać. Np. na Titan Poker są specjalne stoliki dla początkujących, do których możesz mieć dostęp przez pierwsze 3 miesiące od założenia konta.

Jeśli chcesz grać FR - warto zapoznać się z tym kursem:
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=376481

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć Haonik,

Spoiler

Napisane przez Haonik
Witam serdecznie!
Szukam jakiegoś roomu dla nowych graczy z dobrym bonusem.
Chcę grać NL2 i dorzucać czasem jakieś micro MTT i systematycznie budować rolla.
Bardzo dobrze wygladają P*,FTP i 888Poker.
Jak wygladają bonusy dla nowych graczy na tych roomach? I może coś jeszcze mi ciekawego polecicie?
Pozdrawiam :)

Na każdym forum poświęconym danemu poker roomowi jest podwieszony temat "Promocje i informacje", w którym znajdziesz szczegóły dotyczące m.in bonusu od pierwszej wpłaty. Z tych które wymieniłeś, 888poker może być ciekawym wyborem. Nie ma tam praktycznie systemu VIP, ale za to poziom graczy jest niższy. Znajdziesz też turnieje z mniejszym fieldem niż na PokerStars. Dostaniesz też na start 2$ i tickety do turniejów warte 6$ (zapoznaj się dokładnie z warunkami oferty darmowe 88$, bo to jest przekazywane w ratach).

888Poker
- 888poker - promocje i informacje
- 888poker VIP System
- 888poker - bonus od pierwszej wpłaty
- 888poker - Cotygodniowe Freerolle dla Depozytorów z pulą 1000 $
- Darmowe 88 $ na grę w pokera na 888poker

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Nie ma tam praktycznie systemu VIP, ale za to poziom graczy jest niższy.

spinek uważasz że poziom graczy micro na 888 jest niższy od np. pokerstars ??

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez waltherwhite

Nie ma tam praktycznie systemu VIP, ale za to poziom graczy jest niższy.

spinek uważasz że poziom graczy micro na 888 jest niższy od np. pokerstars ??

Na NL2 pewnie nigdzie nie jest wysoki :) W każdym razie 888poker czy np. PKR (soft 3D i inne bajery) przyciągają rekreacyjnych graczy.

Tylko że na 888poker nie ma takiej oferty, aby od razu dostać większą sumę pieniędzy na spróbowanie. Jeśli skorzystasz z oferty darmowej gotówki lub np. z tej promocji na PokerStars, otrzymasz po niewielkiej wpłacie bonusowe pieniądze i będziesz mógł sprawdzić, jak ci idzie.

Wiadomo, że z początku najważniejsza jest nauka, a zawsze lepiej się uczyć, grając darmowymi pieniędzmi niż swoimi :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

W każdym razie 888poker czy np. PKR (soft 3D i inne bajery) przyciągają rekreacyjnych graczy.

spinek a czy na pokerroomach PKR, Titan w głównym lobby można sprawdzić ile % graczy ogląda flopa, jaka jest średnia pula i ile jest rozdań na godzinę tak jak np. na PokerStars ??

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

@waltherwhite

Na TItan Poker można sprawdzić oglądalność flopa, średnią pulę i ilość rąk na godzinę. Na PKR jest widoczna tylko średnia pula.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

spinek dzięki za info, dopiero zaczynam grę i zastanawiam się na którym room'ie rozpocząć. Waham się pomiędzy PokerStars a Titanem lub PKR i tak:

- na PokerStars mam darmowe 20$ za wpłatę min. 20$, lecz tam jest chyba najwięcej stolików i ludzi do gry na micro (więcej rekreacyjnych/ fishy???)
- na Titan Poker mogę mieć 10$ od Pokerstrategy + 20$ za wpłatę i połączenie konta z Pokerstrategy, podobna sytuacja będzie na PKR i od razu mam na miesiąc srebro (dodatkowe materiały do nauki) - tylko nie wiem czy tam też znajdę tak dużo stolików do gry

co radzisz wybrać ??

Odpowiedz
Cytat

Cześć,
muszę wybrać jednego z poniższych operatorów:
william hill
titan poker
pkr
winner poker,

zamierzam grać w sumie pewnie nie wiele, tyle aby wyrobić sobie srebrny status, a w przyszłości złoty. Główne konto mam na P*. Co gram? micro SnG raczej turbo 9, 45 osób i micro CG nl2 czy nl5.
william $1 rake = 5 strategy points, winner ma 4 sp, titan i pkr mają 3sp.
Rejestrować się na williamie czy może któryś z konkurentów ma lepszy soft jest więcej graczy ?
dzięki za pomoc

edit:
Jeśli kilka operatorów "podlega" sieci ipoker tzn. że na wszystkich roomach są te same gierki z tymi samymi ludźmi?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

@waltherwhite

Na pewno na PokerStars jest najwięcej graczy i największy wybór gier.
Na PokerStars dostaniesz teraz 20$ od razu + dodatkowe 20$ (co tydzień w ratach po 5$, jeśli będziesz grał) - szczegóły tutaj. Jeśli założysz konto przez PokerStrategy, możesz też brać udział w serii specjalnych freerolli.

Ja mam np. konta na wszystkich poker roomach, które wymieniłeś ;) Zawsze możesz się po pewnym czasie przenieść i sprawdzić inne roomy - zwłaszcza, gdy za założenie konta można dostać trochę gotówki :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć tomandjerry,

Spoiler

Napisane przez tomandjerry
Cześć,
muszę wybrać jednego z poniższych operatorów:
william hill
titan poker
pkr
winner poker,

zamierzam grać w sumie pewnie nie wiele, tyle aby wyrobić sobie srebrny status, a w przyszłości złoty. Główne konto mam na P*. Co gram? micro SnG raczej turbo 9, 45 osób i micro CG nl2 czy nl5.
william $1 rake = 5 strategy points, winner ma 4 sp, titan i pkr mają 3sp.
Rejestrować się na williamie czy może któryś z konkurentów ma lepszy soft jest więcej graczy ?
dzięki za pomoc

edit:
Jeśli kilka operatorów "podlega" sieci ipoker tzn. że na wszystkich roomach są te same gierki z tymi samymi ludźmi?

Fajny nick. Namiętnie oglądałem tę bajkę w dzieciństwie ;)

Tak. Wszystkie roomy z sieci iPoker, które wymieniłeś mają tę samą pulę graczy. Dlatego jeśli zależy Ci na szybkości zdobywania StrategyPoints, najlepiej wybrać William Hill. Te roomy trochę różnią się wyglądem, promocjami czy systemami VIP, ale William Hill jest jak najbardziej w porządku :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
cieszyniak
PokerStrategist

witam szukam softu gdzie grajac nl25-nl50 sh (fast/zoom) okolo 60h w miesiacu mozna liczyc na najlepszy rakeback ... mam konto na P*/FT

Odpowiedz
Cytat
KuroiYami
PokerStrategist

1.Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
-Holdem NL

2.Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
- nl5 cash [nie zoom]
- SNG HU 1,5 Hyper-Turbo

3.Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
- Fullring
- SNG HU

4.Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
- Planuje 2h-9h gry w tygodniu

5.Jaki jest Twój obecny bankroll?
- 230 $

6.Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
- przejsc nl5
- rozegrac wiecej HU
- znalezc czas na granie, przede wszystkim.

7. Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
william hill, NetBet, p*

Odpowiedz
Cytat

Witam, szukam cos dla siebie :(

1 Rodzaj, odmiana gry
NL Hold'em
2.Limit
Gram na NL2
3.Stoliki
Sa to stoliki SH ale daje rade tez na full ring
4.ile dziennie gram
Gram 2h dziennie.Sobota, niedziela - 3,4h
5.Bankroll
Moj bankroll to 40$
6.Cele
Moj cel to bardzo duzo nauki i przejscie na wyzszy limit.

Odpowiedz
Cytat