Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
Yarro88
PokerStrategist

Siema, grałem w PS, ale na niestety pomimo niezłej gry nie mogę przebić się przez micro limity.

- Chcę grać duże SNG typu 180os i MTT
- Niestety wpisowe w granicach 0,5$ - 1$, mój bankroll obecnie to 118$
- Full Ringi, ponieważ nie mam doświadczenia na krótszych stołach.
- Tak jak pisałem 118$
- P* niestety nie jest przypisane do Poker Strategy, mam konta jeszcze na Titan, Everest, Winner, 888 i chyba to tyle. Są one przypisane do PS.
- Chcę przejść najniższe stawki i do końca roku zbudować rolla w granicach 300-500$

Wolałbym uniknąć 888 bo soft tam jest jak dla mnie masakryczny :)

Odpowiedz
Cytat
Slayski
Poker Player

hej żeby założyć konto przez pokerstrategy na jakimś pokeroomie musze miec taki sam nick jak tutaj

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej Slayski,

Nie, nie musisz mieć takiego samego nicka. Ważne jest jedynie abyś zastosował się do wszystkich kroków z poradnika dot. danego roomu. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? MTT

Na jakim limicie grasz? Wpisowe 1-5$

Jakie stoliki? full ring

Ile czasu poświęcasz na grę? około 5h dziennie, 3-4 razy w tygodniu przeważnie od godzin porannych

Jaki jest Twój obecny bankroll? 600$

Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Netbet, pokerstars

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Granie dużej ilości turniejów, zbudowanie bankrolla na wyższe limity MTT

Do tej pory grałem na NETBET POKER (ipoker), były bardzo fajne turnieje z wpisowym od 1-5euro i z pulą gwarantowaną 500-3000euro. Od wczoraj po IPOPS'ach się coś zmieniło, większość ma wyższe wpisowe i dużo niższe pule gwarantowane.. Dlatego szukam innego pokerroomu.

Zależy mi żeby było dużo turnieji MTT od samego rano, bo przeważnie sesje zaczynam o godzinie 8-9 rano.

(Mam jeszcze konto na pokerstars, lecz tam w turniejach bierze udział dużo więcej osób, a wolałbym grać turnieje jak na ipoker do tej pory gdzie ilość graczy waha się w granicach 300-500 graczy).

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. ;)

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej termbest,

Spoiler

Napisane przez termbest
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
SnG 45/180 turbo hold'em /// cash Omaha
Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
NL 25 Omaha /// 3,5 $ 7$ hold'em
Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
6-max Omaha
Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
Zamierzam grać 5-6 h 5 dni w tygodniu
Jaki jest Twój obecny bankroll?
+/- 2000 $
Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Pokerstars / 770
Polepszyć swoją grę / budowa bankrolla

Wybacz brak odpowiedzi. Trudno o inny room spełniający Twoje założenia niż PokerStars. Do wielostolikowych SNG potrzeba sporego trafficu, więc inne roomy często w ogóle nie mają takich formatów w swojej ofercie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej Yarro88,

Spoiler

Napisane przez Yarro88
Siema, grałem w PS, ale na niestety pomimo niezłej gry nie mogę przebić się przez micro limity.

- Chcę grać duże SNG typu 180os i MTT
- Niestety wpisowe w granicach 0,5$ - 1$, mój bankroll obecnie to 118$
- Full Ringi, ponieważ nie mam doświadczenia na krótszych stołach.
- Tak jak pisałem 118$
- P* niestety nie jest przypisane do Poker Strategy, mam konta jeszcze na Titan, Everest, Winner, 888 i chyba to tyle. Są one przypisane do PS.
- Chcę przejść najniższe stawki i do końca roku zbudować rolla w granicach 300-500$

Wolałbym uniknąć 888 bo soft tam jest jak dla mnie masakryczny :)

A sprawdzałeś jak wygląda sytuacja w sieci iPoker? Na pewno fieldy są mniejsze i nie trzeba się przebijać przez tysiące graczy. Do tego może w jakimś freerollu się uda zająć jakieś dobre miejsce?
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=388632

Zakładając konto na NetBet Poker możesz dostać dodatkowo 20EUR za wpłatę.

NetBet Poker
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty
- Cotygodniowe freerolle dla depozytorów z pulą 1000 $
- Zgarnij za darmo 20 € na pokera na NetBet Poker

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej KonradoPL,

Spoiler

Napisane przez KonradoPL
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? MTT

Na jakim limicie grasz? Wpisowe 1-5$

Jakie stoliki? full ring

Ile czasu poświęcasz na grę? około 5h dziennie, 3-4 razy w tygodniu przeważnie od godzin porannych

Jaki jest Twój obecny bankroll? 600$

Netbet, pokerstars

Granie dużej ilości turniejów, zbudowanie bankrolla na wyższe limity MTT

Do tej pory grałem na NETBET POKER (ipoker), były bardzo fajne turnieje z wpisowym od 1-5euro i z pulą gwarantowaną 500-3000euro. Od wczoraj po IPOPS'ach się coś zmieniło, większość ma wyższe wpisowe i dużo niższe pule gwarantowane.. Dlatego szukam innego pokerroomu.

Zależy mi żeby było dużo turnieji MTT od samego rano, bo przeważnie sesje zaczynam o godzinie 8-9 rano.

(Mam jeszcze konto na pokerstars, lecz tam w turniejach bierze udział dużo więcej osób, a wolałbym grać turnieje jak na ipoker do tej pory gdzie ilość graczy waha się w granicach 300-500 graczy).

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. ;)

Trochę trudno oczekiwać, żeby najlepsze turnieje były rozgrywane od samego rana. Na każdym pokerroomie największe i najbardziej promowane turnieje odbywają się wieczorem ;)

W każdym razie polecam zainteresować się 888poker. Wielu graczy, którym nie odpowiada zbyt duża liczba uczestników na PokerStars, próbuje swoich sił na tym roomie.
Przy rejestracji otrzymasz pierwszą ratę pakietu bonusowego o wartości 88$ (część w gotówce, część w tokenach turniejowych) i będziesz mógł poznać ten room.

888Poker
- 888poker - promocje i informacje
- 888poker VIP System
- 888poker - bonus od pierwszej wpłaty
- 888poker - Cotygodniowe Freerolle dla Depozytorów z pulą 1000 $
- Darmowe 88 $ na grę w pokera na 888poker

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
zyvy
PokerStrategist

dokladnie turnieje zazwyczdaj wieczory albo weekendy zeby przyciagnely duzo chetnych

Odpowiedz
Cytat
Slayski
Poker Player

dzięki same pisanie tutaj jest dla mnie nauką X(

Odpowiedz
Cytat

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
NL holdem

Na jakim limicie grasz?
NL2

SH

Ile czasu poświęcasz na grę?
trochę/mało

50

Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)? większość

Mieć dodatni winrate na NL10, obecnie gram PKR i mocno denerwuje mnie brak statystyk

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej Zbigniew05,

Napisz proszę na jakich roomach masz już konto. Napisałeś "większość", trochę to mało precyzyjne i przez to nie mogę ci polecić odpowiedniego roomu. ;)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat

-NL
-NL10
-SH/FR , najlepiej zoomy
-20h/tydzien
-roll 200$
-posiadam na wszystkich, aczkolwiek nie chcem grac i pokera/ps, preferowalbym ktoregos krzaka
-wejsc na nl25

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej sharktomek,

Jeśli faktycznie posiadasz konta na wszystkich naszych partnerskich poker roomach, to nic więcej ci nie polecę. Jeśli to nie są dosłownie wszystkie roomy, to podaj listę tych, na których już grałeś i wybierzemy coś nowego. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
homobonus
PokerStrategist

Sprawdzałem Titan i nie ma tam odpowiedniego ruchu, w zasadzie nigdzie poza 888 i starsami sity nie chodzą, chyba jestem skazany na jedną z tych pseudoplatform...

Odpowiedz
Cytat

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?
NL holdem

Na jakim limicie grasz?
NL2

full ring

Ile czasu poświęcasz na grę?
1 godizne dziennie

-

nie posiadam

Nauka gry po flopie, budowa kapitału

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej bakro777,

Na początek zachęcam cię do uzupełnienia danych i odebrania darmowej gotówki na jednym z naszych partnerskich poker roomów. Otrzymasz wtedy od razu brązowy status i dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych oraz będziesz mógł zacząć grać nie wpłacając żadnych pieniędzy. Możesz wybrać NetBet Poker, na którym obecnie najłatwiej zdobywać StrategyPoints. :)

Jeśli będziesz chciał wpłacić pieniądze na grę, to polecam PokerStars, jest to największy poker room, ale niestety nie oferujemy na nim darmowej gotówki.

Wybór należy do ciebie, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to śmiało. :f_thumbsup:

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
krissmar1RNMD
Poker Player

Wybaczcie za może banalne pytanie ale na jakich pokerroomach grają amerykanie?

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej krissmar1RNMD,

Grają na takich, na których mogą. Z tego co wiem, to jest ich niewiele, bo poker online jest legalny tylko w paru stanach. Na pewno nie jest to żaden z naszych partnerskich poker roomów. ;)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
krissmar1RNMD
Poker Player

Czyli nie możesz mi powiedzieć na jakich? Dlaczego to nie są partnerskie poker roomy?
U nas też jest nielegalny a gramy.

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Nie są to nasze poker roomy i nie posiadamy na chwilę obecną żadnych informacji na ten temat.

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat