Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist

Witaj yarish,

Na PKR dostępne są HUSNG z wpisowym 1,5$.

W tej chwili zapełnione są cztery stoły 1,5$ i sześć 3,5$.

Warto zwrócić tu uwagę na fakt, że oprócz darmowych 10$, po wpłaceniu własnej gotówki otrzymasz kolejne 10$ lub bonus od wpłaty w wysokości 100% aż do 150$.

PKR
- promocje i informacje
- Darmowe 10 $ na PKR

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
ermak9
PokerStrategist

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
FL

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
fl 0,02 / 0.04

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
full ring

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
5h+ dziennie

Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
16$

Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
part poker przypisane
pokerstars nieprzypisane

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Piąć się w górę po limitach.
Dzisiaj tak z ciekawości sprawdziłem czy są stoły na PartyPoker (tu obecnie gram) FL na wyższych limitach niż 0,02 / 0,04 full ring, a tam pustki... ostatecznie będę zmuszony się przenieść na NL ale wole tego uniknąć, podoba mi się FL.

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Cześć ermak9! :)

Niestety jeśli chodzi o FL, to akcja jest właściwie tylko na Poker Stars, zwłaszcza w przypadku FR.

Jeśli podoba CI się FL, to zamiast przesiadać się na NL, lepiej spróbuj pograć na stolikach krótkich. Na Party Poker znajdziesz trochę stolików i myślę, że da się tam sensownie pograć do poziomu $0.5/$1.

Zajrzyj tutaj po więcej informacji:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
ermak9
PokerStrategist

Dzięki za szybką odpowiedź. Będę musiał chyba się zmierzyć z SH, do tej pory raczej omijałem artykuły na ten temat ; /

Wcześniej założonego konta na pokerstars nie da się już podpiąć?

Odpowiedz
Cytat
Rumak87
Oldschool Grinder

Napisane przez ermak9
Wcześniej założonego konta na pokerstars nie da się już podpiąć?

Niestety nie.

Odpowiedz
Cytat
ermak9
PokerStrategist

A jeśli chciałbym grać sng FL? To chyba rozwiązało by mój problem. Party poker będzie odpowiedni?

Odpowiedz
Cytat
Swebs
PokerStrategist

Witam serdecznie

-SNG Dony

-1 $ , 1$>

-gram i 6 i 10 osobowe

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
-0-6 h

Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
party poker
williamhill
titan poker
cake ,
ale jesli na jakims innym poker roomie sa lepsze oferty , to sie tam zarejestruje ;p

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez ermak9
A jeśli chciałbym grać sng FL? To chyba rozwiązało by mój problem. Party poker będzie odpowiedni?

Hej ermak9!

Sprawdziłem i w tej chwili nie widzę ani jednego turka SnG w odmianie FL na niskich limitach... :(

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
GoodLuck321
PokerStrategist

Widzę że wątek bardzo interesujący nie ukrywam że mam problem z wyborem pokeroomu dla siebie. Mam nadzieję że będziecie mi w stanie pomóc :) Wiec może zacznę:

1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)

( no-limit, SnG, MTT )

2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

Tutaj dodam, że mam delikatny problem z wyborem ponieważ dopiero co zaczynam przygodę z pokerem wcześniej to była tylko gra na wirtualne pieniądze.
Ale tutaj chciał bym od najniższych limitów zacząć SnG, Nl i MTT i stopniowo wspinać się :)

3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Zdecydowanie, FullRingi ale nie ukrywam że chciał bym mocno również potrenować Heads-Up.

4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Planuje od 2 do 3 godzin dziennie + jakieś szkolenia artykuły itd

5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

Mój roll to: 30$

6. Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?

Na razie nigdzie nie mam przypisanego konta. Mam tylko konto na PokerStars.

7. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Stopniowo wspinać, się po wyższych limitach małymi kroczkami do przodu w razie jakiś trudności na wyższych limitach schodzić na niższe i wyciągać wnioski z każdej gry przegranej jak i wygranej.
Jak mawiał Oscar Wilde ( Doświadczenie to nazwa, którą każdy nadaje swoim błędom. )

Pozdrawiam całe PokerStrategy !!! :)

Odpowiedz
Cytat

1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
- no-limit
2.Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
- NL 4
3.Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
- SH
4.Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
- 2 h dziennie ( w Weekendy dłużej)
5.Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
- 100 $
- Brak
-Wejść na nl10 w wakacje

Odpowiedz
Cytat
hvnnn
PokerStrategist

Nl10
Fr
Br 230$
W miecha wyrabiam 13-20k (zależy od czasu)
Odpada PS/nItPoker i PP/WPT (mam tam konta)
Dodam, że fajnie jakby ten room nl5 w zanadrzu (nie grałem nl10- tylko 2 małe shoty i gdyby co to będę się cofał na nl4/5).

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist
Spoiler

Napisane przez Swebs
Witam serdecznie

-SNG Dony a

-1 $ , 1$>

-gram i 6 i 10 osobowe

-0-6 h

party poker
williamhill
titan poker
cake ,
ale jesli na jakims innym poker roomie sa lepsze oferty , to sie tam zarejestruje ;p

Witaj Swebs,

Mało roomów oferuje turnieje typu DON z wpisowym wynoszącym ~1$. Jeśli już są to trzeba się liczyć z tym, że rake na tych stawkach wynosi przeważnie 20%. W przypadku trochę wyższych stawek wybór jest już większy.

Istnieje bardzo zbliżony rodzaj gier do DONów, a mianowicie Fifty50 dostępne na platformie PokerStars.eu. Grać możesz tam o każdej porze dnia, ze względu na bardzo duży traffic. Dodatkowo przysługuje Ci bonus od wpłaty który możesz podzielić na 3 części.

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist
Spoiler

Napisane przez GoodLuck321
Widzę że wątek bardzo interesujący nie ukrywam że mam problem z wyborem pokeroomu dla siebie. Mam nadzieję że będziecie mi w stanie pomóc :) Wiec może zacznę:

( no-limit, SnG, MTT )

2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)

Tutaj dodam, że mam delikatny problem z wyborem ponieważ dopiero co zaczynam przygodę z pokerem wcześniej to była tylko gra na wirtualne pieniądze.
Ale tutaj chciał bym od najniższych limitów zacząć SnG, Nl i MTT i stopniowo wspinać się :)

3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Zdecydowanie, FullRingi ale nie ukrywam że chciał bym mocno również potrenować Heads-Up.

4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)

Planuje od 2 do 3 godzin dziennie + jakieś szkolenia artykuły itd

5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.

Mój roll to: 30$

6. Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?

Na razie nigdzie nie mam przypisanego konta. Mam tylko konto na PokerStars.

7. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?

Stopniowo wspinać, się po wyższych limitach małymi kroczkami do przodu w razie jakiś trudności na wyższych limitach schodzić na niższe i wyciągać wnioski z każdej gry przegranej jak i wygranej.
Jak mawiał Oscar Wilde ( Doświadczenie to nazwa, którą każdy nadaje swoim błędom. )

Pozdrawiam całe PokerStrategy !!! :)

Witaj GoodLuck321,

Widzę, że dopiero rozpoczynasz swoją pokerową karierę. Na początku radzę Ci wybrać sobie jedną odmianę. W turniejach SNG/MTT i grach cash zasady pokera są takie same, jednak strategie już się bardzo różnią.

Konto założyłeś niedawno i posiadasz status basic, więc nie odebrałeś jeszcze kapitału startowego. Polecam zacząć od zdania quizu i wybraniu platformy na której chcesz grać.

Moja propozycja to PartyPoker. Otrzymasz darmowe 10$ oraz bonus od pierwszej wpłaty w wysokości 100% aż do 500 $/€/£.

Znajdziesz tu wielu przeciwników zarówno w turniejach SNG i w grach cash.

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię barthuspoker

Sugerując się Twoimi wytycznymi zaproponuję Ci dwa poker roomy.

1) PartyPoker

Jest to w tej chwili drugi pod względem graczy poker room na świecie. Mają ciekawy bonus od pierwszej wpłaty 100% aż do 500$, przy czym dostaniesz nagrodzony do 500 StrategyPoints przy depozycie.

Co do NL4 SH mają sporo stołów, w tej chwili jest 39 w grze. A wieczorem będzie dużo więcej

Sprawdź ofertę PartyPoker
Ulepsz konto PartyPoker
Pobierz oprogramowanie PartyPoker
Przejdź na forum PartyPoker

2) William Hill

Tu dostaniesz bonus od pierwszej wpłaty 200% aż do 2000$ ( czyli wpłacasz 1000$ i wyrabiasz bonus 2000$ ). Do tego przy depozycie dostaniesz do 500 StrategyPoints i przy wygenerowanym 1$ rake'u dostajesz 5 StrategyPoints. Dlatego łatwiej tutaj zdobywać punkty.

W tej chwili 19 stołów obsadzonych na NL4 SH.

Sprawdź ofertę William Hill
Ulepsz konto William Hill
Pobierz oprogramowanie William Hill
Przejdź na forum William Hill

Myślę, że któryś z tych poker roomów Ci się spodoba. Tylko nie zapomnij ściągnąć oprogramowanie poprzez linka z PokerStrategy.com.

Życzę Ci udanego wyboru i szybkiego przechodzenia limitów :f_thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię hvnnn

Dałeś trudne zadanie, ponieważ ciężko znaleźć poker room, który miał chociaż przyzwoitą ilość stołów FR. Ale myślę, że mi się udało coś znaleźć.

Betfair Poker

Ten poker room daje bonus od pierwszej wpłaty aż do 2500$. Ale do rzeczy, na chwilę obecną prezentuje się to tak: w grze jest 11 stołów na NL4 FR i 7 stołów na NL10 FR w tej godzinie. Wieczorem powinno być lepiej, a co do graczy to zapewne znajdą się również tacy co są specjalistami w zakładach bukmacherskich i grają rekreacyjnie pomiędzy wydarzeniami sportowymi ;)

Sprawdź ofertę Betfair Poker
Pobierz oprogramowanie Betfair Poker
Przejdź na forum Betfair Poker

Mam nadzieję, że pomogłem chociaż troszkę :f_thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Jarek91
PokerStrategist

1.no-limit
2.nl10-25 blizej nl25
3.full ring
4.60-100k rozdan
5. 1000$

Interesuje mnie first depo + dobry program vip lub rb.
gra w godzinach 19-24,

zadomowienie sie na nl25,po bonusie wbitka na nl ale to długa droga.

Odpowiedz
Cytat
puszak
Elite Grinder

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?

NL

Na jakim limicie grasz?

NL 25

Ile czasu poświęcasz na grę?

Rozgrywam 70-80 tys. rąk miesięcznie

Jaki jest Twój obecny bankroll?

2,5 tys. $

Na których poker roomach posiadasz już konto?

Pokerstars

Wejście na nl50 przy bankrollu 3 tys. $

Gram obecnie zoom poker i tez interesowałaby mnie taka opcja jeśli miałbym zmienić pokeroom lecz nie jest to aż tak ważne.

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz
Elite Grinder

Holdem NL100 SH (4 stoły Zoom lub 6 stołów standardowych)
czas planowany od listopada: 2x dziennie +- 10-15 i 21-01
bankroll: jeszcze jest :)
roomy: Pokerstars, Titan, WH / FullTilt, Betsafe, Everest

P.S. ipoker chyba nie jest dla mnie - 3x próbowałem tam zacząć i zawsze supporty robiły wszystko aby mnie zniechęcić, jak już Everest się przyłączył myślałem że się przełamię ale tam nie ma z kim grać, chyba że ślepy jestem. Strony od data minningu pokazują dziennie 20 rozdań na moich stawkach, a ja widzę kilka stołów na krzyż.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist
Spoiler

Napisane przez Jarek91
1.no-limit
2.nl10-25 blizej nl25
3.full ring
4.60-100k rozdan
5. 1000$

Interesuje mnie first depo + dobry program vip lub rb.
gra w godzinach 19-24,

zadomowienie sie na nl25,po bonusie wbitka na nl ale to długa droga.

Witaj Jarek91,

Szkoda, że nie podałeś listy roomów na jakich masz już założone konto. Sądząc po ostatnich komentarzach na PokerStars.eu już grałeś.

Jeśli chodzi o gry FR najlepszy trafic poza PokerStars znajdziesz na PartyPoker. Przysługuje Ci bonus od pierwszej wpłaty w wysokości 100% aż do 500 $/€/£.

Na chwilę obecną pełnych jest 13 stołów nl25. Jednak ich liczba powinna się w najbliższym czasie zwiększyć.

Jeśli rozegrasz 100k rozdań na nl25 w miesiącu to powinieneś wyrobić ok 1700$ raku. Co przekłada się na status diamentowy i możliwość wzięcia udziału w promocji Gamestone, zakładając, że zdobędziesz ten status w listopadzie i grudniu, otrzymasz 300$ od PokerStrategy.com.

Jeśli wyrobisz wcześniej wspomniane 1700$ raku w listopadzie i grudniu to przysługiwać będzie Ci bonus z programu VIP PatyPokera w wysokości 450$. Jeśli postanowisz pozostać na dłużej na PartyPoker warto wybrać bonus o dla wyższego statusu.

500$(810$ jeśli konto założysz w £) + 300$ + 450$ ~= 1250$(1560$), jest to równoznaczne z rakebackiem na poziomie 39%(46%), nie licząc promocji organizowanych na PartyPoker, które mogą dać kilka/kilkanaście procent dodatkowego rakebacku.

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio Autor wątku
Skibcio
PokerStrategist
Spoiler

Napisane przez puszak
Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?

NL

Na jakim limicie grasz?

NL 25

Ile czasu poświęcasz na grę?

Rozgrywam 70-80 tys. rąk miesięcznie

Jaki jest Twój obecny bankroll?

2,5 tys. $

Na których poker roomach posiadasz już konto?

Pokerstars

Wejście na nl50 przy bankrollu 3 tys. $

Gram obecnie zoom poker i tez interesowałaby mnie taka opcja jeśli miałbym zmienić pokeroom lecz nie jest to aż tak ważne.

Witaj puszak,

Jak to dobrze, że wstawiasz rozdania do analizy. Rozumiem, że nadal chcesz grać FR?

Jeśli chodzi o odpowiednik zooma FR to niestety nie znajdziesz tego typu gier poza PokerStars.eu.

W kwestii roomu który opowiadałby pozostałym twoim preferencjom to sytuacja wygląda analogicznie do mojego poprzedniego wpisu.

Jesteś jednak w nieco lepszej sytuacji ponieważ, jak sam napisałeś, będziesz niedługo grać na nl50. Wyrobienie ~1700$ raku wymaganego do zdobycia Gamestona będzie dużo łatwiejsze, teoretycznie powinno wystarczyć 60k rozdań na nl50.

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat