Widzę że wątek bardzo interesujący nie ukrywam że mam problem z wyborem pokeroomu dla siebie. Mam nadzieję że będziecie mi w stanie pomóc
Wiec może zacznę:
1. Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
( no-limit, SnG, MTT )
2. Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
Tutaj dodam, że mam delikatny problem z wyborem ponieważ dopiero co zaczynam przygodę z pokerem wcześniej to była tylko gra na wirtualne pieniądze.
Ale tutaj chciał bym od najniższych limitów zacząć SnG, Nl i MTT i stopniowo wspinać się
3. Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
Zdecydowanie, FullRingi ale nie ukrywam że chciał bym mocno również potrenować Heads-Up.
4. Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
Planuje od 2 do 3 godzin dziennie + jakieś szkolenia artykuły itd
5. Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy tych najniższych limitów. Powodem jest to, że rake na tych stawkach jest zdecydowanie wyższy, w porównaniu do innych limitów. Tak więc, jeśli pozwala Ci na to bankroll, będziemy raczej sugerowali przejście na wyższy limit, abyś mógł korzystać z niższego rake'u.
Mój roll to: 30$
6. Na których poker roomach posiadasz już konto (przypisane/nieprzypisane do PokerStrategy.com)?
Na razie nigdzie nie mam przypisanego konta. Mam tylko konto na PokerStars.
7. Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
Stopniowo wspinać, się po wyższych limitach małymi kroczkami do przodu w razie jakiś trudności na wyższych limitach schodzić na niższe i wyciągać wnioski z każdej gry przegranej jak i wygranej.
Jak mawiał Oscar Wilde ( Doświadczenie to nazwa, którą każdy nadaje swoim błędom. )
Pozdrawiam całe PokerStrategy !!!