Cześć evog!
Naturalną odpowiedzią na Twoje pytanie byłoby Party Poker... na którym grasz
Zasięgnąłem języka w tej sprawie, sprawdziłem traffic i rozmawiałem z CMami z innych społeczności.
"Dużo fishów, słabe regi" - tutaj warto zwłaszcza polecić następujące 2 roomy:
Poker Heaven
- promocje i informacje
- bonus od pierwszej wpłaty
- Zaletą jest flat rakeback, który sprawdza się idealnie gdy jest to Twój drugi/posiłkowy room.
- Dostałem rekomendacje od kilku graczy NL100 dla tego roomu, w tym zapewnienia, iż traffic jest akceptowalny.
Cake Poker
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty
- Cotygodniowe wyścigi rake na Cake
- Cotygodniowy rake race na Cake
W okolicach północy naszego czasu (gdy tam jest 8-9 rano) chodzi:
NL100 SH - 8 pełnych stołów
NL200 SH - 5 pełnych stołów
- czyli w momencie najsłabszego ruchu ten room nadal spełnia Twoje wymagania, tymczasem w naszych godzinach popołudniowych i wieczornych (u nich w okolicach lub po północy) jest jeszcze lepiej, jeśli chodzi o ruch.
Według osób tam grających poziom jest zdecydowanie poniżej przeciętnej, w dużej mierze z uwagi na grających tam Amerykanów.
Podobnie jak w przypadku Poker Heaven, zaletą Cake Poker jest flat rakeback (36%).
Z drugiej strony w przypadku tego roomu warto zwrócić uwagę na fakt, iż otwartość na graczy z USA jest zarówno jedną z głównych zalet, jak i przesłanką do wyższej ostrożności, albowiem:
- akceptowanie graczy z USA nie jest mile widziane przez tamtejsze władze
- wypłaty są realizowane z opóźnieniami
Swego czasu wydaliśmy oświadczenie w tej sprawie:
Cake Poker - informacja dotycząca funduszy
Wprawdzie od tego czasu nie docierały do nas informacje o dalszych problemach, jednak warto mieć się na baczności.
Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania/wątpliwości, pisz śmiało, tu czy na privie.
Pozdrawiam