Przejdź do forum
Poker room dla Cieb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker room dla Ciebie

1,875 Posty
599 Użytkownicy
13 Reakcje
196.2 K Wyświetlenia
rnmt
PokerStrategist

cześć,

Obecnie gram na Everest Poker, NL5 FR holdem, około 15K rąk niesięcznie.
Niestety muszę opuścić Everest, ze względu na brak stołów. Ostatnio albo ograniczam ilość stołów, albo grywam sesje na 3 limitach jednocześnie, co ma zły wpływ na mój bankrol.
Tak więc szukam miejsca, gdzie nawet w godzinach rannych, będzie te 5-6 stołów na każdym limicie( na mikro).
Interesują mnie stoły $.
Plusem będzie dostępna aplikacja na androida, pozwalająca przynajmniej na rejestrację w turniejach.

Plany: intensywna nauka i przeskakiwanie limitów.

PartyPoker jest dla mnie chwilowo niedostępny, a o P* chciałbym myśleć będąc przynajmniej na NL25.

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

rnmt myślę, że ciekawym rozwiązaniem będzie tutaj bwin:

bwin
- promocje i informacje
- VIP System
- bonus od pierwszej wpłaty
- OnGame Points Race po 50 000 $

Ruch na tym roomie jest przyzwoity. Do tego bonusik od pierwszej wpłaty, stoły w $ i poker room umożliwia grę poprzez telefon z Androidem.

Odpowiedz
Cytat

Mój drugi post tutaj ;) Aktualnie gram William Hill, brak perspektyw bo 0 rakeback i 0 promocji na NL5/10. Potrzebne mi coś z dobrym rakebackiem, ale z w miarę szybkimi wypłatami, miałem zacząć grać na Poker770, ale dużo komentarzy zniechęca. Najlepiej duży bonus od pierwszej wpłaty i niski poziom graczy, oraz żeby dało się grać 4-6 stolików. Gram holdem NL SH NL 5/10. Może bet 365? 200% bonus od 1st depo proponuja. Albo Unibet Poker? W połączeniu z 30% rakebackiem ich bonus 100% ładnie wygląda, choć w nieciekawych ratach można go wypłacać, a planuję wpłacić tylko 100$.

Odpowiedz
Cytat
spartakus909
Legacy Member

Witam

Mam problem z wyborem pookerroom. Jestem nowym użytkownikiem serwisu pokerstrategy.com. Dopiero zdałem quiz i zaczynam się uczyć grać w pokera.
Pod uwagę biorę pokerroom na które dostanę 50$ kapitału początkowego, czyli William Hill, Titan Poker, betfair Poker i Everest Poker. Poker770 nie biorę pod uwagę zapobiegawczo ponieważ wyczytałem na forum, że są problemy z wypłatami.
Oczywiście jako początkujący gracz zaczynam na najniższych limitach tj NL2 i chyba z moją wiedzą teoretyczną strategią no-limit, z której zakresu był ułożony quiz.

Jest jeszcze kolejna bardzo ważna sprawa, którą muszę brać pod uwagę. Przez najbliższe 5 tyg (dokładnie od 4 do 25 maja) nie będę miał możliwości w praktyce sprawdzić swoich umiejętności ze względu na wyjazd i ograniczony dostęp do internetu. Planuję tylko wydrukować artykuły do których mam dostęp i dokształcać się z wersji papierowej. A zależy mi aby przez ten czas nie stracić możliwości wykorzystania 50$ kapitału startowego.

Proszę o radę jak najkożystniej powinienem rozpocząć swoją "przygodę" z pokerem internetowym.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam
spartakus909

Odpowiedz
Cytat
Draknesq
Poker Player

[treść edytowana]

//spam - Refic

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

@moho666

Spoiler

Napisane przez moho666
Mój drugi post tutaj ;) Aktualnie gram William Hill, brak perspektyw bo 0 rakeback i 0 promocji na NL5/10. Potrzebne mi coś z dobrym rakebackiem, ale z w miarę szybkimi wypłatami, miałem zacząć grać na Poker770, ale dużo komentarzy zniechęca. Najlepiej duży bonus od pierwszej wpłaty i niski poziom graczy, oraz żeby dało się grać 4-6 stolików. Gram holdem NL SH NL 5/10. Może bet 365? 200% bonus od 1st depo proponuja. Albo Unibet Poker? W połączeniu z 30% rakebackiem ich bonus 100% ładnie wygląda, choć w nieciekawych ratach można go wypłacać, a planuję wpłacić tylko 100$.

Rzeczywiście Unibet byłby ciekawą opcją, jednak ze względu na raty, w jakich wypłacany jest bonus od pierwszej wpłaty, ciężko go uwolnić graczowi, który gra na NL5/10.

Jeśli jednak byłbyś zdecydowany na ten room, zajrzyj tutaj:

Unibet Poker
- promocje i informacje

Z roomów z rakebackiem, mogę Ci jeszcze polecić:

Poker Heaven
- promocje i informacje

PKR
- promocje i informacje

Mam nadzieję, że któryś z nich spodoba się Tobie ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Witam spartakus909

Spoiler

Napisane przez spartakus909
Witam

Mam problem z wyborem pookerroom. Jestem nowym użytkownikiem serwisu pokerstrategy.com. Dopiero zdałem quiz i zaczynam się uczyć grać w pokera.
Pod uwagę biorę pokerroom na które dostanę 50$ kapitału początkowego, czyli William Hill, Titan Poker, betfair Poker i Everest Poker. Poker770 nie biorę pod uwagę zapobiegawczo ponieważ wyczytałem na forum, że są problemy z wypłatami.
Oczywiście jako początkujący gracz zaczynam na najniższych limitach tj NL2 i chyba z moją wiedzą teoretyczną strategią no-limit, z której zakresu był ułożony quiz.

Jest jeszcze kolejna bardzo ważna sprawa, którą muszę brać pod uwagę. Przez najbliższe 5 tyg (dokładnie od 4 do 25 maja) nie będę miał możliwości w praktyce sprawdzić swoich umiejętności ze względu na wyjazd i ograniczony dostęp do internetu. Planuję tylko wydrukować artykuły do których mam dostęp i dokształcać się z wersji papierowej. A zależy mi aby przez ten czas nie stracić możliwości wykorzystania 50$ kapitału startowego.

Proszę o radę jak najkożystniej powinienem rozpocząć swoją "przygodę" z pokerem internetowym.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam
spartakus909

Moim zdaniem, dla Ciebie najlepiej będzie jeśli wybierzesz swój room po powrocie. Wtedy nie stracisz miesiąca na wyrabianie swojego kapitału startowego.

Odnośnie wyboru poker roomu, tak naprawdę każdy z podanych przez Ciebie, będzie odpowiedni. Również Poker770 będzie ok, nie wiem gdzie przeczytałeś o problemach z wypłatami, ale ja o takich nic nie wiem.

Generalnie, NL2 można grać wszędzie, więc każdy wybór będzie dla Ciebie dobry _thumbsup:
Zostawiam już Tobie tą decyzję, bo naprawdę zbyt wielkich różnic nie ma w podanych przez Ciebie roomach. Rzecz jasna, jeśli chodzi o kapitał startowy _thumbsup:

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, śmiało pisz.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Witam wszystkich.

Właśnie rozwiązałem quiz i mam wybrać pokerroom dla siebie. Za namową syna chciałbym grac Sit And Go na low stawkach, 10 osobowe, ewentualnie czasem double or nothing i odmiany oraz heads upy. Bank Roll 50$ ktore dostane jak wybiore room, a plany na przyszlosc to nauka gry i powiększenie bankrola.

Proszę o podpowiedz gdzie najlepiej zacząć.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

Witam, poszukuję pokerroomu do cashówek. chce zacząć od najniższych limitów.
Aktualnie gram tam gdzie dostałem bonus, jest to konto betfair.
Jednak chciałbym przenieść się gdzies, gdzie jest przyjemniejniej grać na wielu oknach,
oraz znajde wiele stolików full ring, oraz po godzinie gry nie bede znać już wszystkich graczy.
poświęcać czas mogę do maksymalnie 5 godzin dziennie.
Mam w planach przelać 300 zł. Posiadam komputer podpięty pod sony bravie i mozliwosc gry na naprawdę wielu oknach, pokera traktować chce jako dodatkowe źródło dochodów.
Mile widzianym byłby bonus i połączenie z kontem poker strategy, co polecicie?

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Napisane przez ohayonippon
Witam, poszukuję pokerroomu do cashówek. chce zacząć od najniższych limitów.
Aktualnie gram tam gdzie dostałem bonus, jest to konto betfair.
Jednak chciałbym przenieść się gdzies, gdzie jest przyjemniejniej grać na wielu oknach,
oraz znajde wiele stolików full ring, oraz po godzinie gry nie bede znać już wszystkich graczy.
poświęcać czas mogę do maksymalnie 5 godzin dziennie.
Mam w planach przelać 300 zł. Posiadam komputer podpięty pod sony bravie i mozliwosc gry na naprawdę wielu oknach, pokera traktować chce jako dodatkowe źródło dochodów.
Mile widzianym byłby bonus i połączenie z kontem poker strategy, co polecicie?

Ja Ci mogę polecić PokerStars.
Stolików masz multum i na pewno szybko nie poznasz wszystkich przeciwników. ;)
Świetny soft i możliwość gry na wielu stolikach jednocześnie.
Do tego bonus od pierwszej wpłaty z długim czasem na wyrobienie.

Więcej informacji znajdziesz tutaj:

PokerStars
- promocje i informacje
- VIP System

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

pokerstars. słyszałem ze ma wysoki poziom, poza tym nie wiem czy moge, bo mój brat miał tam konto ...również by mi poza tym odpowiadał :)

Odpowiedz
Cytat
galer
Oldschool Grinder

Skoro piszesz, że chcesz zacząć od najniższych limitów, to nie przejmuj się tym legendarnym "wyższym poziomem". Na nano limitach zawsze znajdziesz masę słabych graczy. Zwłaszcza wśród takiej ilości ludzi.

Co do ewentualnych problemów z założeniem konta, to napisz w tej sprawie do supportu PokerStars (można w języku polskim).
Najlepiej mieć informacje z pierwszej ręki. :)

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon
PokerStrategist

witam, w dalszym ciągu poszukuje poker roomu do cash games, na najnizszych limitach full ring, gdzie zamierzam przelac 300 zł i miec spory bonus do tego. odpada poker 888 oraz poker stars gdyz na pierwszym mam konto a na drugim zawaliłem rejestracje...

Odpowiedz
Cytat

Witam!

Rozpoczynam swoją przygodę z Pokerem, dlatego chciałbym, abyście pomogli mi wskazać optymalny Poker Room. Wierzę, że jest to jeden z najważniejszych wyborów na początku drogi każdego Gracza i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy podejmę właściwą decyzję.

• Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?

Gram odmianę no-limit

• Na jakim limicie grasz?

Ponieważ jestem nowym graczem, będę zaczynać od NL2

• Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Short handed

• Ile czasu poświęcasz na grę?

Mam zamiar poświęcić średnio 2,5 godziny dziennie na grę

• Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy

Chcę skorzystać z promocji darmowych 50$, ponadto, jeżeli z pierwszej uwolnionej transzy nie uda mi się uzyskać 25 BI na NL2 (50$), dopłacę pieniądze

• Dodatkowe wymagania
  • :diamond: Poker room MUSI obsługiwać promocję Darmowy Kapitał 50$
  • :diamond: Zależy mi na tym, aby bonus od pierwszej wpłaty był możliwie jak najniższy - na początku i tak nie uda mi się go wyrobić, więc nie chcę marnować możliwości uzyskania takiego bonusu w przyszłości
  • :diamond: Możliwie najlepszy rakeback (jednak jest to najmniej ważne wymaganie)

Dziękuję za pomoc!

Odpowiedz
Cytat
0kamel0
PokerStrategist

Witam.

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
- NL Holdem

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
-nl5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
- FR

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
- okolo 10h w tygodniu

Jaki jest Twój obecny bankroll?
-115$

Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
-P*

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
- przejsc NL5 NL10 a cel główny nl50

Gram max 6-8 stołów

Dziękuje i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hvnnn
PokerStrategist

Witam.
Gram nl2 nl fr na p* (niestety nie podpięte) oraz poker888 i obecnie szukam dobrego rooma do rozbudowy bankrolla (chce w miarę szybko przejść na nl5 i dalej się kszałcić). Na grę jestem w stanie przeznaczyć 10-12h tygodniowo (czasem wiecęj). Jakiego rooma wybrać?

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@ohayonippon

Spoiler

Napisane przez ohayonippon
witam, w dalszym ciągu poszukuje poker roomu do cash games, na najnizszych limitach full ring, gdzie zamierzam przelac 300 zł i miec spory bonus do tego. odpada poker 888 oraz poker stars gdyz na pierwszym mam konto a na drugim zawaliłem rejestracje...

Witam,

Warto zainteresować się Party Poker, który oferuje dużo stolików na najniższych limitach i długi czas wyrabiania bonusu od pierwszej wpłaty:

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Bonus od pierwszej wpłaty to 33% rakebacku. Jeśli zaczniesz regularnie grać, myślę że jesteś w stanie dojść do około 45% rakebacku w czasie wyrabiania First Deposit Bonus.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@MrRoosti

Spoiler

Napisane przez MrRoosti
Witam!

Rozpoczynam swoją przygodę z Pokerem, dlatego chciałbym, abyście pomogli mi wskazać optymalny Poker Room. Wierzę, że jest to jeden z najważniejszych wyborów na początku drogi każdego Gracza i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy podejmę właściwą decyzję.

• Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz?

Gram odmianę no-limit

• Na jakim limicie grasz?

Ponieważ jestem nowym graczem, będę zaczynać od NL2

• Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?

Short handed

• Ile czasu poświęcasz na grę?

Mam zamiar poświęcić średnio 2,5 godziny dziennie na grę

• Jaki jest Twój obecny bankroll? Szczególnie ważne jest to dla graczy

Chcę skorzystać z promocji darmowych 50$, ponadto, jeżeli z pierwszej uwolnionej transzy nie uda mi się uzyskać 25 BI na NL2 (50$), dopłacę pieniądze

• Dodatkowe wymagania
  • :diamond: Poker room MUSI obsługiwać promocję Darmowy Kapitał 50$
  • :diamond: Zależy mi na tym, aby bonus od pierwszej wpłaty był możliwie jak najniższy - na początku i tak nie uda mi się go wyrobić, więc nie chcę marnować możliwości uzyskania takiego bonusu w przyszłości
  • :diamond: Możliwie najlepszy rakeback (jednak jest to najmniej ważne wymaganie)

Dziękuję za pomoc!

Witam,

Każdy room z początkowych jest dobry do Twojego wyboru. Sądzę, że na Twoim miejscu wybrałbym akurat Betfair. Ma on dużo graczy, na których nauka będzie trochę łatwiejsza + 500$ oczekujący bonus dla graczy z kapitałem startowym:

Betfair Poker
- promocje i informacje
- VIP System
- OnGame Points Race po 50 000 $

Gdy jednak wejdziesz do wątku "bonus od pierwszej wpłaty", zauważ proszę, że ten bonus Cię nie obejmuje i posiada w środku wątku link do innej strony z opisem wspomnianych przeze mnie darmowych 500$.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@0kamel0

Spoiler

Napisane przez 0kamel0
Witam.

Jaki rodzaj/odmianę pokera grasz? (no-limit, fixed-limit, SnG, MTT, Omaha ...)
- NL Holdem

Na jakim limicie grasz? (przykład: NL25, SnG 11 $, FL 0,50 $ / 1 $)
-nl5

Czy są to stoliki short handed, full ring, czy może heads-up?
- FR

Ile czasu poświęcasz na grę? (przykład: "gram 3 godziny w tygodniu" lub "generuję 1000 $ rake'u w miesiącu)
- okolo 10h w tygodniu

Jaki jest Twój obecny bankroll?
-115$

Na którym poker roomie masz konto podpięte do PokerStrategy.com (wyznacznikiem jest często otrzymywanie StrategyPoints)?
-P*

Jakie są Twoje cele na najbliższe miesiące?
- przejsc NL5 NL10 a cel główny nl50

Gram max 6-8 stołów

Dziękuje i pozdrawiam

Witam,

Sądzę, że możesz wybrać pomiędzy dwoma poker roomami:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Obydwa będą dobre dla gry Full Ring. Sprawdź jedynie poszczególne informacje o VIP Clubach, ściągnij soft i sprawdź, który bardziej podoba Ci się. Ostateczna decyzja będzie bazować już wtedy na Twoich wymaganiach wobec danego poker roomu :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dlrzz
PokerStrategist

@hvnnn

Spoiler

Napisane przez hvnnn
Witam.
Gram nl2 nl fr na p* (niestety nie podpięte) oraz poker888 i obecnie szukam dobrego rooma do rozbudowy bankrolla (chce w miarę szybko przejść na nl5 i dalej się kszałcić). Na grę jestem w stanie przeznaczyć 10-12h tygodniowo (czasem wiecęj). Jakiego rooma wybrać?

Witam,

Sądzę, że moja powyższa wypowiedź będzie też doskonale pasować do Twojej sytuacji. Wybrałbym więc na Twoim miejscu jeden z tych roomów:

William Hill
- promocje i informacje
- VIP System

PartyPoker
- promocje i informacje
- VIP Club

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat