mam już 2 chętnych na wyjazd 28 rano z Krakowa jeśli jest jeszcze jakiś chętny to czekam na odzew
Jade 24/07 tj. czwartek z Berlina prosto do Pardubic tj prawie 500km zajmie jakies 5-6h czasu, wyjazd około 11-00. Chętnych zapraszam do szybkiego pisania.
Napisane przez ButcherCK
Akademik9euro za łóżko, rezerwować nie trzeba. Możemy się zgadać jakos
![]()
wysłałem zapro, daj jakies namiary na ten akademik
Zna ktoś może adres tego akademiku?
http://www.czechopen.net/en/accommodation-and-board-meals/university-dormitory/
Dobrze by było wiedzieć gdzie się kierować po wyjsciu z pociągu
Poszukuję 2 wolnych miejsc. Wyjazd jutro, najpozniej w ndz nad ranem (Zeby wjchac na 1A) Zainteresowani Msg me Plx
Napisane przez ButcherCK
Zna ktoś może adres tego akademiku?http://www.czechopen.net/en/accommodation-and-board-meals/university-dormitory/
Dobrze by było wiedzieć gdzie się kierować po wyjsciu z pociągu
![]()
Buczer zdaj relacje jak już tam bedziesz
Jedzie ktos moze z Wro? 28.07 na 1b?
Kris, ktorej wyjezdzasz? Bo z wroclawia akurat w pon strasznie ciezko dojechac ;c i byc moze bym do krakowa przyjechal polskimn busem z rana
O 8 10 albo o 10 10 bym byl na
Kraków, Małopolski Dworzec Autobusowy
Pytania do tych co już są: Jak sprawa z zakwaterowaniem ? Rzeczywiście akademiki są po 9e/40zł ? Jest tam internet ? Dzięki
Jedzie ktoś samochodem albo pociągiem z Katowic w poniedziałek na B2 Main Event Poker Festival Pardubice 2014, GTD 3.000.000CZK (€111.000, bo nie chce jechać sam
Mamy 2 wolne miejsca w aucie z Warszawy (via Piotrków, Wrocław), wyjeżdżamy w poniedziałek rano. Paliwo ~80 pln z Wawy, ~40 pln z Wrocławia.
Info na skype - ozzym91 lub madavaster1.
Napisane przez Tomek2011
Jedzie ktoś samochodem albo pociągiem z Katowic w poniedziałek na B2 Main Event Poker Festival Pardubice 2014, GTD 3.000.000CZK (€111.000, bo nie chce jechać sam
priv
Ozzy jestem chetny z wrocka. Jakis kontakt - profil masz blokniety. Skad jedziecie, o ktorej?
Mam bana od PokerStrategii na korzystanie z profilu i wiadomości prywatnych, więc musisz uderzyć na Skype - ozzym91. Przy czym za godzinę wychodzę, więc wtedy wal na madavaster1.
Wyjeżdżamy w bliżej nieokreślone rano w poniedziałek ;d Ja chciałbym zdążyć na laterega do 1B, więc tak żeby max dojechać na ~17tą (ok. 10 wyjazd z Wawy, więc Wrocek pewnie 14? 15?), ale Madi ma jeszcze coś do załatwienia więc możemy wyjechać ciut później.
Na pewno nie nastawiamy się żeby zdążyć od początku na 1B, na 100% nie wyrobimy się na 14tą.
Jeśli ktoś jedzie z Katowic pkp albo samochodem i mam wolne miejsce to nich mi napisze na gg: 35425572