A ja mam takie pytanie z innej beczki bo widzę że jeszcze takiego pomysłu nie było
co sądzicie o spaniu w samochodzie? :nh
edit@ - i czy osoba towarzysząca która nie będzie grała może chodzić w miejscu gdzie się odbywa turniej i obserwować?
A ja mam takie pytanie z innej beczki bo widzę że jeszcze takiego pomysłu nie było
co sądzicie o spaniu w samochodzie? :nh
edit@ - i czy osoba towarzysząca która nie będzie grała może chodzić w miejscu gdzie się odbywa turniej i obserwować?
Witam mamy 3 wolne miejsca w Aucie wyjazd z woj. Lubuskiego okolice Zielonej Góry jedziemy na ME dzien 1B, chetni pisac priv. skype K0zooo
Napisane przez Theeuus
Można grać w rożnych dniach main eventu np w 1a i 1b?
jezeli odpadniesz z 1a to mozesz zagrac w 1b. Jak przejdziesz dalej to juz nie.
Na pokerstarsie widać osoby które wygrał wejściówki do każdego dnia :). Ja wygralem wejście do 1A i zastanawiam się czy warto grać jeszcze o następne.
W takim razie do zobaczenia bo też mam 1A ale z FTP
a co do mojego pytania wyżej (spanie w samochodzie) to co Wy o tym sądzicie?
I czy nie będzie problemu z osobą towarzyszącą która nie zagra ale by chciała popatrzeć na rozwój akcji
ma ktoś wolne miejsce w samochodzie z Warszawy ?
oczywiście dorzuciłbym się na wache + odwdzięczył się jakąś flaszką
gram ME 1B
Spanie w samochodzie... Ludzie proszę Was...
W zeszłym roku obok rejestracji do kasyna w AFI Palace było stanowisko, na którym można było zapłacić za zakwaterowanie w akademikach, które znajdowały się jakieś 10-15 minut drogi na nogach od kasyna. Nie pamiętam ile to wychodziło dokładnie za noc, ale wiem, że ogólnie wyszło stosunkowo tanio (w dwójce łóżko piętrowe), łazienki na przemian męska i damska na piętro, ale i tak każdy to olewał i wchodził do tej co miał akurat na piętrze (czasami można było spotkać ulubione przez wszystkich krupierki - Denisę i Lucie :D). Poza tym po nocy w kasynie zawsze można było wypić wódkę/piwo przed akademcem, oczywiście w pokerowym gronie. Także jak dla mnie wybór jest prosty i jadę tam w ciemno mając w planach nocleg w akademcu
Napisane przez GrindingMachine
ma ktoś wolne miejsce w samochodzie z Warszawy ?
oczywiście dorzuciłbym się na wache + odwdzięczył się jakąś flaszką![]()
gram ME 1B
odbierz zaproszenie
My jedziemy z Wwa i mamy 1 miejsce wolne jedziemy w poniedziałek około 17 jak coś to podsyłajcie zaproszenie .Wódeńka w drodzę obowiązkowa
Siema jedzie ktos na dzien 1A z Krakowa Kilec Katowic badz okolic?
PS
69CuZo69 Ty skad jedziesz ?
Napisane przez chrzanek27
My jedziemy z Wwa i mamy 1 miejsce wolne jedziemy w poniedziałek około 17 jak coś to
podsyłajcie zaproszenie .Wódeńka w drodzę obowiązkowa![]()
Przyjmij zap
Napisane przez lukich1908
Spanie w samochodzie... Ludzie proszę Was...![]()
W zeszłym roku obok rejestracji do kasyna w AFI Palace było stanowisko, na którym można było zapłacić na zakwaterowanie w akademikach, które znajdowały się jakieś 10-15 minut drogi na nogach od kasyna. Nie pamiętam ile to wychodziło dokładnie za noc, ale wiem, że ogólnie wyszło stosunkowo tanio (w dwójce łóżko piętrowe), łazienki na przemian męska i damska na piętro, ale i tak każdy to olewał i wchodził do tej co miał akurat na piętrze (czasami można było spotkać ulubione przez wszystkich krupierki - Denisę i Lucie :D). Poza tym po nocy w kasynie zawsze można było wypić wódkę/piwo przed akademcem, oczywiście w pokerowym gronie. Także jak dla mnie wybór jest prosty i jadę tam w ciemno mając w planach nocleg w akademcu![]()
Nie wiem jak było bo nie byłem
Opcja z pardubicami wyleciała mi w poniedziałek a ostatnio trochę kasy wydałem na głupoty
więc z jadę tam okrojony z gotówki, może wystarczy na akademiki :nh
kratos poszedł priv :fdrink
9 euro za nocke w akademcu, jakby ktoś chciał jakieś szczegóły to pisać do:
j.mazuch@avekont.cz
Napisane przez Trey9191
9 euro za nocke w akademcu, jakby ktoś chciał jakieś szczegóły to pisać do:
j.mazuch@avekont.cz
Pisałem i tą samą odpowiedź niedawno dostałem, ale nie sprecyzował czy to za osobę czy nie, bo łóżka piętrowe a za łóżko 9€ a więc na 2 os czy 1
Ja również wybieram się z kolegą do Pardobic. Jadę trochę w ciemno i mam nadzieję że będę miał możliwość kupienia wejściówki na miejscu:. Wyjeżdżamy z Lublina z samego rana 29.07.2013. Bez problemu udało mi się znaleźć dobre połączenia z lublina do Katowic, opola lub Wałbrzycha. Nie mam jednak pomysłu jak dalej kontynuować podróż. Dalsza jazda pociągiem do celu jest nieopłacalne. Przewoźnik Czeski oferuje bilety w zaporowych cenach. Jeśli więc ktoś wybiera się samochodem z wyżej wymienionych miast 29.07.2013 mniej więcej o godz 16.00 i ma dwa wolne miejsca, dajcie znać.
Napisane przez MrJuskux
Ja również wybieram się z kolegą do Pardobic. Jadę trochę w ciemno i mam nadzieję że będę miał możliwość kupienia wejściówki na miejscu:. Wyjeżdżamy z Lublina z samego rana 29.07.2013. Bez problemu udało mi się znaleźć dobre połączenia z lublina do Katowic, opola lub Wałbrzycha. Nie mam jednak pomysłu jak dalej kontynuować podróż. Dalsza jazda pociągiem do celu jest nieopłacalne. Przewoźnik Czeski oferuje bilety w zaporowych cenach. Jeśli więc ktoś wybiera się samochodem z wyżej wymienionych miast 29.07.2013 mniej więcej o godz 16.00 i ma dwa wolne miejsca, dajcie znać.
z warszawy i wroclawia jest pociag prosto do pardubic w dosyc przystepnych cenach
Tak, Wiem. Już sprawdzałem to połączenie. problem polega na tym że w pardobicach będziemy ok 21.00. Trochę późno. Jak na razie szukam innych sposobów dotarcia do celu najkrótszą i najszybszą drogą.
Ewentualnie jeśli znajdzie się 2-ch chętnych z Lublina lub okolic, możemy pojechać samochodem.