Przejdź do forum
Poker Festival Pard...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poker Festival Pardubice 2013

305 Posty
126 Użytkownicy
0 Reakcje
25.2 K Wyświetlenia
69CuZo69
PokerStrategist

A ja mam takie pytanie z innej beczki bo widzę że jeszcze takiego pomysłu nie było :P co sądzicie o spaniu w samochodzie? :nh

edit@ - i czy osoba towarzysząca która nie będzie grała może chodzić w miejscu gdzie się odbywa turniej i obserwować?

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw
Poker Player

Witam mamy 3 wolne miejsca w Aucie wyjazd z woj. Lubuskiego okolice Zielonej Góry jedziemy na ME dzien 1B, chetni pisac priv. skype K0zooo

Odpowiedz
Cytat
kellso85
PokerStrategist

szukam 2 miejsc z okolic Krakowa lub Katowic na dzień 1C?

Odpowiedz
Cytat
Theeuus
PokerStrategist

Można grać w rożnych dniach main eventu np w 1a i 1b?

Odpowiedz
Cytat
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez Theeuus
Można grać w rożnych dniach main eventu np w 1a i 1b?

jezeli odpadniesz z 1a to mozesz zagrac w 1b. Jak przejdziesz dalej to juz nie.

Odpowiedz
Cytat
Theeuus
PokerStrategist

Na pokerstarsie widać osoby które wygrał wejściówki do każdego dnia :). Ja wygralem wejście do 1A i zastanawiam się czy warto grać jeszcze o następne.

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

W takim razie do zobaczenia bo też mam 1A ale z FTP ;)

a co do mojego pytania wyżej (spanie w samochodzie) to co Wy o tym sądzicie?

I czy nie będzie problemu z osobą towarzyszącą która nie zagra ale by chciała popatrzeć na rozwój akcji :]

Odpowiedz
Cytat
GrindingMachine
PokerStrategist

ma ktoś wolne miejsce w samochodzie z Warszawy ?
oczywiście dorzuciłbym się na wache + odwdzięczył się jakąś flaszką ;)
gram ME 1B

Odpowiedz
Cytat
lukich1908
PokerStrategist

Spanie w samochodzie... Ludzie proszę Was... :D
W zeszłym roku obok rejestracji do kasyna w AFI Palace było stanowisko, na którym można było zapłacić za zakwaterowanie w akademikach, które znajdowały się jakieś 10-15 minut drogi na nogach od kasyna. Nie pamiętam ile to wychodziło dokładnie za noc, ale wiem, że ogólnie wyszło stosunkowo tanio (w dwójce łóżko piętrowe), łazienki na przemian męska i damska na piętro, ale i tak każdy to olewał i wchodził do tej co miał akurat na piętrze (czasami można było spotkać ulubione przez wszystkich krupierki - Denisę i Lucie :D). Poza tym po nocy w kasynie zawsze można było wypić wódkę/piwo przed akademcem, oczywiście w pokerowym gronie. Także jak dla mnie wybór jest prosty i jadę tam w ciemno mając w planach nocleg w akademcu :P

Odpowiedz
Cytat
wuzetes
Oldschool Grinder

Napisane przez GrindingMachine
ma ktoś wolne miejsce w samochodzie z Warszawy ?
oczywiście dorzuciłbym się na wache + odwdzięczył się jakąś flaszką ;)
gram ME 1B

odbierz zaproszenie

Odpowiedz
Cytat
chrzanek27
Oldschool Grinder

My jedziemy z Wwa i mamy 1 miejsce wolne jedziemy w poniedziałek około 17 jak coś to podsyłajcie zaproszenie .Wódeńka w drodzę obowiązkowa :)

Odpowiedz
Cytat
kratos19921015
Oldschool Grinder

Siema jedzie ktos na dzien 1A z Krakowa Kilec Katowic badz okolic?
PS
69CuZo69 Ty skad jedziesz ?

Odpowiedz
Cytat
OzzyM
Oldschool Grinder

Napisane przez chrzanek27
My jedziemy z Wwa i mamy 1 miejsce wolne jedziemy w poniedziałek około 17 jak coś to
podsyłajcie zaproszenie .Wódeńka w drodzę obowiązkowa :)

Przyjmij zap :)

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

Napisane przez lukich1908
Spanie w samochodzie... Ludzie proszę Was... :D
W zeszłym roku obok rejestracji do kasyna w AFI Palace było stanowisko, na którym można było zapłacić na zakwaterowanie w akademikach, które znajdowały się jakieś 10-15 minut drogi na nogach od kasyna. Nie pamiętam ile to wychodziło dokładnie za noc, ale wiem, że ogólnie wyszło stosunkowo tanio (w dwójce łóżko piętrowe), łazienki na przemian męska i damska na piętro, ale i tak każdy to olewał i wchodził do tej co miał akurat na piętrze (czasami można było spotkać ulubione przez wszystkich krupierki - Denisę i Lucie :D). Poza tym po nocy w kasynie zawsze można było wypić wódkę/piwo przed akademcem, oczywiście w pokerowym gronie. Także jak dla mnie wybór jest prosty i jadę tam w ciemno mając w planach nocleg w akademcu :P

Nie wiem jak było bo nie byłem :P Opcja z pardubicami wyleciała mi w poniedziałek a ostatnio trochę kasy wydałem na głupoty :facepalm: więc z jadę tam okrojony z gotówki, może wystarczy na akademiki :nh

kratos poszedł priv :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Trey9191
PokerStrategist

9 euro za nocke w akademcu, jakby ktoś chciał jakieś szczegóły to pisać do:
j.mazuch@avekont.cz

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

Napisane przez Trey9191
9 euro za nocke w akademcu, jakby ktoś chciał jakieś szczegóły to pisać do:
j.mazuch@avekont.cz

Pisałem i tą samą odpowiedź niedawno dostałem, ale nie sprecyzował czy to za osobę czy nie, bo łóżka piętrowe a za łóżko 9€ a więc na 2 os czy 1 :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

69CuZo69 :D

Strzelam, że chodzi o materac, czyli 9 EUR od osoby. :)

Odpowiedz
Cytat
MrJuskux
Oldschool Grinder

Ja również wybieram się z kolegą do Pardobic. Jadę trochę w ciemno i mam nadzieję że będę miał możliwość kupienia wejściówki na miejscu:. Wyjeżdżamy z Lublina z samego rana 29.07.2013. Bez problemu udało mi się znaleźć dobre połączenia z lublina do Katowic, opola lub Wałbrzycha. Nie mam jednak pomysłu jak dalej kontynuować podróż. Dalsza jazda pociągiem do celu jest nieopłacalne. Przewoźnik Czeski oferuje bilety w zaporowych cenach. Jeśli więc ktoś wybiera się samochodem z wyżej wymienionych miast 29.07.2013 mniej więcej o godz 16.00 i ma dwa wolne miejsca, dajcie znać.

Odpowiedz
Cytat
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez MrJuskux
Ja również wybieram się z kolegą do Pardobic. Jadę trochę w ciemno i mam nadzieję że będę miał możliwość kupienia wejściówki na miejscu:. Wyjeżdżamy z Lublina z samego rana 29.07.2013. Bez problemu udało mi się znaleźć dobre połączenia z lublina do Katowic, opola lub Wałbrzycha. Nie mam jednak pomysłu jak dalej kontynuować podróż. Dalsza jazda pociągiem do celu jest nieopłacalne. Przewoźnik Czeski oferuje bilety w zaporowych cenach. Jeśli więc ktoś wybiera się samochodem z wyżej wymienionych miast 29.07.2013 mniej więcej o godz 16.00 i ma dwa wolne miejsca, dajcie znać.

z warszawy i wroclawia jest pociag prosto do pardubic w dosyc przystepnych cenach

Odpowiedz
Cytat
MrJuskux
Oldschool Grinder

Tak, Wiem. Już sprawdzałem to połączenie. problem polega na tym że w pardobicach będziemy ok 21.00. Trochę późno. Jak na razie szukam innych sposobów dotarcia do celu najkrótszą i najszybszą drogą.

Ewentualnie jeśli znajdzie się 2-ch chętnych z Lublina lub okolic, możemy pojechać samochodem.

Odpowiedz
Cytat