A może frytki do tego?
Napisane przez judidi
Czy mógłby ktoś pokazać mi mój wykres na pokerstars turnieje 180 hiper za 1$ Nick FantazjAA
mogę liczyć na
pomoc?
Napisane przez judidi
Napisane przez judidi
Czy mógłby ktoś pokazać mi mój wykres na pokerstars turnieje 180 hiper za 1$ Nick FantazjAAmogę liczyć na
pomoc?
Nie możesz...:coolface:
Musisz się odblokować:
1.Open up your PokerStars client
2. Select Transfer Funds from the requests drop-down.
3. Transfer $0.03 to SharkScope - you’ll be opted in and payed back within 5 days
Napisane przez rufelluto
Mogę prosić o wykres od początku mojej gry na p* oddzielnie mtt i sng?
Oraz mtt z każdego roku od 2010.
Nick: j0ordi
Z góry dziękuję![]()
Znajdzie się ktoś z pomocą?
Napisane przez rufelluto
Napisane przez rufelluto
Mogę prosić o wykres od początku mojej gry na p* oddzielnie mtt i sng?
Oraz mtt z każdego roku od 2010.
Nick: j0ordi
Z góry dziękuję![]()
Znajdzie się ktoś z pomocą?
![]()

Będę wdzięczny za mój wykres
gofermarcin > pokerstars > scheduled >2014
gofermarcin > pokerstars > scheduled >2015
z góry dzięki !
Już zarobłam transfer. Teraz już chyba jest wszystko ok więc ppoproszę o wykres hyper turbo 180 za 1$ .dzięki
Prosiłbym o mój wykres z wszystkich granych 9 os. z wykazem % ITM za 0,5$ z p* , nick: haylon1337
Witam prosiłbym o mój wykres na wszystkich stawkach 180 nick:mateuszkivon z góry dziękuję:f_drink:
Mogę prosić swój wykres z p* nick: chylowski odfiltrowane 9os KO/zwykle z podziałem na stawki 1,5$ i 3,5$? Z góry dzięki
Napisane przez haylon
Prosiłbym o mój wykres z wszystkich granych 9 os. z wykazem % ITM za 0,5$ z p* , nick: haylon1337
Napisane przez chylowski
Mogę prosić swój wykres z p* nick: chylowski odfiltrowane 9os KO/zwykle z podziałem na stawki 1,5$ i 3,5$? Z góry dzięki![]()
Napisane przez kivon12
Witam prosiłbym o mój wykres na wszystkich stawkach 180 nick:mateuszkivon z góry dziękuję:f_drink:
Mógłbym prosić o wykresy:
- za rok 2015 180 many turbo (0,5$, 2,5$)
- za rok 2015 180 many turbo (ale tylko 0,5$) [2,5$ szotowane, ale pechowo]
Jeśli chodzi o ogólny wykres to Sharkscope po awansowaniu do turnieju głównego z satelitki liczy rozegranie tego większego turnieju jako stratę (w przypadku braku ITM)? Bo wykres na sporym minusie, a ja w życiu tylu pieniędzy nie przegrałem :).
Z góry dzięki. Nick (P*): Filipo_1989