Przejdź do forum
365 dni do sukcesu

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

365 dni do sukcesu

17 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,648 Wyświetlenia
Główny administrator
Marta

Hola amigos!

Nowy rok, nowe podejście i lista rzeczy, które chcemy osiągnąć, żeby pod koniec grudnia 2013 móc powiedzieć "to był dobry rok".

Jestem ciekawa, jakie Wy macie plany i ambicje w 2013 roku, zarówno pokerowe, jak i prywatne.

Zapraszam do wrzucenia swojej listy (lub podlinkowania bloga, gdzie już taką stworzyliście). :f_wink:

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi

ja to bym chcial przestac zaliczac torby w koncu

Odpowiedz
Cytat

Ja chciałbym dojść do NL200 :) A nuż się uda, jeszcze rok temu siedziałem na NL2 bo początkiem stycznia wpłaciłem sobie 20$.

Odpowiedz
Cytat

-Wejście na NL100 do marca. --może uda się w lutym
-Wyrobinie 200k VPP na P* -- już 2k wyrobione
- Zbudowanie skilla na NL200

Odpowiedz
Cytat
tomik51

Także chciałbym już skończyć z tymi torbami, bo mam ich już tyle, że nie ma gdzie ich stawiać :D.

Odpowiedz
Cytat

a ja bym chcial poprawic moj reasteal, 3bet, sizeing i grę w ostatnich fazach turnieju.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez tomik51
Także chciałbym już skończyć z tymi torbami, bo mam ich już tyle, że nie ma gdzie ich stawiać :D.

na kółeczkach jakieś masz, bo by mi się przydała, a nie lubię $$ wydawać.

Odpowiedz
Cytat
esbes

Prywatnie dążyć do jak najlepszego zdrowia, a jeśli chodzi o plany pokerowe to dążyć do bycia jak najlepszym pokerzystą ;)

GL! Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
visca

Napisane przez esbes
Prywatnie dążyć do jak najlepszego zdrowia, a jeśli chodzi o plany pokerowe to dążyć do bycia jak najlepszym pokerzystą ;)

GL! Pozdrawiam!

Zdrowie najwazniejsze! Nie ma co sobie wyznaczać celów typu wejście na NL200, NL1000 tylko wykorzystać na maksa wszystkie zasoby jakie mamy, stawiać sobie dobre cele i starać się po prostu (jak to łatwo napisać) być jak najlepszym pokerzystą, a efekty, oczywiście jak wariancja da, przyjdą same. W długim okresie to już na pewno przyjdą, o ile oczywiście (patrz punkt pierwszy), zdrowie da!

Takie właśnie cele stawiam sobie na 2013, ciężka praca, dobrze wyznaczone cele i do przodu! ;)

Odpowiedz
Cytat
esqlap90

Napisane przez visca

Napisane przez esbes

GL! Pozdrawiam!

Zdrowie najwazniejsze! Nie ma co sobie wyznaczać celów typu wejście na NL200, NL1000 tylko wykorzystać na maksa wszystkie zasoby jakie mamy, stawiać sobie dobre cele i starać się po prostu (jak to łatwo napisać) być jak najlepszym pokerzystą, a efekty, oczywiście jak wariancja da, przyjdą same. W długim okresie to już na pewno przyjdą, o ile oczywiście (patrz punkt pierwszy), zdrowie da!

Takie właśnie cele stawiam sobie na 2013, ciężka praca, dobrze wyznaczone cele i do przodu! ;)

chec bycia w czyms najlepszym to KIERUNEK, a nie CEL, ktory jak wynika z definicji jest jasno i dokladnie sprecyzowany :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
winkel1989

zaliczenie 100 lasek miesci sie w zakresie tego watku?:D

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

1. Pojechać w jakieś fajne miejsce choć na tydzień, położyć się na plaży/trawie, popatrzeć w niebo i pomyśleć: "Ooo, jak mi dobrze".
2. Ugrać SN na Starsach. Na razie to cel trochę z cyklu polecieć na księżyc, ale jakieś szanse są... No i oczywiście nie storbić się przy tym :f_wink:
3. Więcej się uśmiechać do ludzi w sytuacjach typu sklep, urząd itd. Więcej uśmiechu, mniej skwaszenia ;)
4. Nie przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu.
5. Odkurzyć kilka starych znajomości, które zaniedbałem, a teraz żałuję :f_frown:
6. Więcej pochodzić po górach w tym roku.

Odpowiedz
Cytat
tomik51

.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave
Mooris

Hej

Moim planem jest poświęcić więcej czasu na pokera, bo w zeszłym roku jakoś czas mi "umykał". Zapewne najprostszym wyjściem będzie wstawanie wcześniej, abym z rana mógł zagrać _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Malolat69

Napisane przez winkel1989
zaliczenie 100 lasek miesci sie w zakresie tego watku?:D

Penis Ci odpadnie :O

Odpowiedz
Cytat
wwjd00

Przede wszystkim napisać pracę i obronić licencjat. Odnośnie poksa to byle nie storbić. :)

Odpowiedz
Cytat