prosiłbym o wykres z p* . CebulaczekPL . Jesli nie da rady na sharkscope, to moze znajdzie ktos w bazie ? nl10/16/25/50 ostatnie 6 tyg
Witam, jeśli był by ktoś na tyle łaskawy nick na PokerS* ''K4czor''
jeśli ktoś może wstawić wykres.Interesują mnie 45os osobowe turnieje oraz 180os.
z góry dziękuje i pozdrawiam.
Czy mógłbym prosić kogoś z subskrypcją na sharku o wykres z P* tylko ten miesiąc
- mtt w przedziale BI 0.55$ -11$ ?
nick P*: orb1teq
Napisane przez Psychopata
Witam, jeśli był by ktoś na tyle łaskawy nick na PokerS* ''K4czor''
jeśli ktoś może wstawić wykres.Interesują mnie 45os osobowe turnieje oraz 180os.
z góry dziękuje i pozdrawiam.

Napisane przez orb1teq
Czy mógłbym prosić kogoś z subskrypcją na sharku o wykres z P* tylko ten miesiąc
- mtt w przedziale BI 0.55$ -11$ ?
nick P*: orb1teq

Witam.
Prosiłbym o wyfiletowanego wykresu z sharkscoop dla mnie. Nick: SirDavidis
Wykres z pokerstars z filtrami: lifetime, wszystkie stawki, Omaha hi/LO, sng ht
Głownie chodzi mi o całkowity profit.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Jeśli ktoś byłby tak dobry, to poprosiłbym o wstawienie wykresu: nick Kubgab, lifetime, satelity 2x i 3x turbo
Napisane przez SirDavidis
Witam.Prosiłbym o wyfiletowanego wykresu z sharkscoop dla mnie. Nick: SirDavidis
Wykres z pokerstars z filtrami: lifetime, wszystkie stawki, Omaha hi/LO, sng htGłownie chodzi mi o całkowity profit.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
![]()
Spoiler

Pozdrawiam
Jeśli ktoś byłby tak dobry, to poprosiłbym o wstawienie wykresu: nick Kubgab, lifetime, satelity 2x i 3x turbo
Pozwolę sobie odświeżyć swoją prośbę.
jeszcze raz bumpnę
Napisane przez Fakee1
Spoiler

Siemanko, chyba znalazlem dobry temat do tego
Chcialem sie odblokowac na sharkscopie i przelewam im 0.03c i taka lipa mi wychodzi
http://screenshooter.net/100251831/kakccwk
Mial ktos taki problem?
Byłby ktoś na tyle miły, i pokazał mi wykres za listopad z gier 9 max turbo 1,5$? nick: LOADER999. Z góry dzięki
Kedziorek - wyslij 0,03 na nick ResultSites. Odblokujesz sie od razu na wszystkich stronach
Czy da się wyfiltrować leaderboard tylko z 180tek 2,5$, a nie 2-5$ ?
Jeśli tak, to proszę rzyczliwą osobę o wrzucenie screen'a
Napisane przez przemasso
Czy da się wyfiltrować leaderboard tylko z 180tek 2,5$, a nie 2-5$ ?
Jeśli tak, to proszę rzyczliwą osobę o wrzucenie screen'a![]()
Z tego co wiem to chyba nie bardzo.
Napisane przez pszczola321
Byłby ktoś na tyle miły, i pokazał mi wykres za listopad z gier 9 max turbo 1,5$? nick: LOADER999. Z góry dzięki![]()

Napisane przez chylowski
Można prosić wszystkie 1,5$ KO 9 os. :)?

Napisane przez DiableMarseillais
Kedziorek - wyslij 0,03 na nick ResultSites. Odblokujesz sie od razu na wszystkich stronach
mam to samo, nie chce mi wyslac pieniedzy na p* a jak wyslalem na resultsites to dalej mam "not opted-in"