Przejdź do forum
Pierwszy sukces w t...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pierwszy sukces w turnieju.

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
930 Wyświetlenia

Witam,

Przed chwilą zakończył się turniej "Rookie $100 Freeroll BL Hold 'Em" na PP. Zająłem w nim 2 miejsce. :) Mogłem powalczyć o pierwsze, ale zgodziłem się na podział puli nie walcząc dalej (czego teraz trochę żałuję). Wygraną rozłożyliśmy proporcjonalnie do posiadanych żetonów i moja wyniosła nieco ponad $12. Wiem, że to niewiele, ale biorąc pod uwagę, że udział brało 2023 osoby i tak się cieszę. :) Wcześniej gdy brałem udział w tym turnieju kilka dni temu zająłem 74 miejsce otrzymując $0.17, więc postęp jest widoczny. :)

Poza tym wspomnę, że zająłem 7 miejsce w turnieju "New Player Lucky Dollar BL Hold 'Em" na PP i zgarnąłem całe $3.90. :) Nie jest to majątek, ale bankroll się powolutku powiększa. :)

Wiem, że to żadne spektakularne sukcesy, ale ja swoją przygodę z pokerem rozpocząłem dosłownie kilka dni temu, więc sądzę, że jest nieźle i mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. :)

Pozdrawiam !

6 odpowiedzi

:) Gratulacje!

Pozdrawiam

gratulacje :) kazdy + cieszy nawet ten najmniejszy .

uuu, wspolczuje... ile grales tego free?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pytasz jak długo grałem tego Freerolla ? Zdaje się, że około 4 godzin. Dokładnie nie pamiętam co do minuty, ale nie więcej niż 5 na pewno. :) Wiem, że pewnie dla Ciebie to strata czasu taka gra, ale dla mnie to powolne zdobywanie doświadczenia. Dziś nie pograłem w turniejach, ale zbliża się weekend, więc do laptopa czas zasiąść...;)

GRATULUJE .. ja rowniez zaczynalem od zera .. od ZERA do BOHATERA .. pierwsze kroki sa najwazniejsze oby tak dalej .. i nie kazdy od razu skacze na gleboka wode .. takze cierpliwosci :D ... powodzonka

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Bardzo dziękuję. :)