heh fajne uczucie po raz pierwszy dostać tak mocną rękę , ja cieszę się szczególnie bo zmiażdżyłem tym kolor przeciwnika na A
, fakt że to tylko SNG z wpisowym 0,95$+0,05$ ale jak by nie patrzeć trafiłem swojego pierwszego pokera w bardzo niewielkiej ilości rozdań bo rozegrałem tak około 5k rozdań ogólnie (nie chce mi się szukać ile wynosi szansa na trafienie pokera ale myślę że trafiłem całkiem szybko). Oczywiście pokera trafiłem na 2 swoich kartach i 3 kartach z flopa żeby nie było wątpliwości że trafiłem pokera dobierając do koloru
(oczywiście na screenie tego nie widać). Przeciwnik też zachował się bardzo ładnie bo mimo że praktycznie przegrał przez mojego pokera to pogratulował tak dobrej ręki.
A oto screen: (Szkoda że nie udało mi się zrobić screena w momencie gdy karty leżały jeszcze na stoliku , ale mimo wszystko jest pierwszy poker)
A drugi "sukces" to ocalenie bankrolla dzięki promocji Take2 bo czuję że bez tego przepuścił bym go na tym podłym rushu , a dzięki temu że zacząłem grać SNG odkryłem "swoją" odmianę w którą gra mi się najlepiej (na razie grałem tylko Heads-up ale myślę że na stolikach z większą ilością graczy też się nie zawiodę).
BTW: Jeżeli przed kasą z Take2 dostałem Rakeback to znaczy że mój najbliższy rakeback zostanie zmniejszony z powodu że skorzystałem z promocji Take2 czy mój rake z ubiegłego piątku został już obciążony "kosztami udziału w promocji Take2"?