Przejdź do forum
MTT 2/7.3k osob =D

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] MTT 2/7.3k osob =D

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,341 Wyświetlenia

"10/24/2010 Oct 24 13:00 $5.50 NL Hold'em [$20K Guaranteed] $5.00+$0.50 4/7216 $3,892.00 "
bylem drugi zrobilismy deala w 4os, nie wiem czemu zapisalo mi 4 pozycje;/, zajebisty turniej,fajna struktura blindow, bylismy dosyc deep jak na tyle osob, skonczylo sie podzialem kolo 5 rano.

Mam pytanie dotyczace cashout, gdyz nie potrzebny mi taki roll na poker roomie.
Czy jak wplacalem tylko 440$ , moze byc teraz jakis problem z wyplata takiej sumy? moga chciec jakies potwierdzenia czy cos w tym stylu? juz wyplacilem odrazu bezposrednio na konto w MBanku, gdyz nie lubie MB i caly czas wyplata jest w trakcie realizacji.. hmm?

9 odpowiedzi

Z tego co czytałem w innym wątku radzili, żeby nie przelewać wysokich kwot na konta bankowe w Polsce bo bank i/lub urząd skarbowy może się czepiać. Lepiej na moneybookers i kartą w bankomacie.
swoją drogą gratuluję wygranej :)

Witaj,

Po pierwsze gratulację pokaźnej wygranej :) a po drugie nie powinno być żadnych problemów z przelaniem tej kwoty ,a jak coś to CI P* napisze że potrzebuje jakiejś weryfikacji, ty ją zrobisz i tyle :)

Pozdrawiam

Teges

Graty ładna kasa :).

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

napisali mi wczoraj z rana na mejla ze zatwierdzili moja wyplate i mam czekac od 3-5dni az wplynie na konto w banku.Mam takie pytanie, czy MBank nie bedzie robil problemow jesli wplynie taka duza kwota pieniedzy z konta pokerowego?

adramalech

Primo: GRATY

Napisane przez Manyyy
napisali mi wczoraj z rana na mejla ze zatwierdzili moja wyplate i mam czekac od 3-5dni az wplynie na konto w banku.Mam takie pytanie, czy MBank nie bedzie robil problemow jesli wplynie taka duza kwota pieniedzy z konta pokerowego?

Duo : mądry polak po szkodzie... nie powinienes miec problemow, na przyszlosc portfel internetowy

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dokladnie i mam obawy, czy bank nie bedzie mial watpliwosci skad pochodza te pieniadze, wie ktos cos wiecej na ten temat? bo jestem totalnym donkiem

Daje Ci 99% szans że nikt Ci się nie doczepi o taką kwotę :D to jest za mało żeby US miał się czymś takim interesować :)

Chyba że Cię ktoś sypnie :f_ugly:

xerrorPL

z tego co sie orientuje to urzad skarbowy moze sie doczepic dopiero do wplat powyzej 20 tys

ksantypka

Powyżej 15k € jednorazowo bank ma obowiązek poinformować US o takiej transakcji. Prawo bankowe.