No to Jacku szykuj te żetony na kolejny zlot
pozdro kopoland
no no, teraz diament to jest już coś
Ale myślę, że do przyszłorocznych wakacji będziemy mieli takich użytkowników wielu
Gratulacje!!
Qsypal napisał
no no, teraz diament to jest już coś![]()
Ale myślę, że do przyszłorocznych wakacji będziemy mieli takich użytkowników wielu
![]()
![]()
Gratulacje!!
eee tam rok temu diament na polskim ps to było coś (albo chociaż platyna) a teraz już pewnie i z 10 diamentów będzie po następnym update a za kolejne pół roku pewnie połowa top 100 polskiego ps będzie co najmniej "na czarno"
tylko tu nas jeszcze brakuje
https://polska.pokerstrategy.com/ranking
heh RIF 90k sp 9 dni
gratuluję równiez
Kopoland gratuluje ![]()
A to co Rif odstawił jest niesamowite...
Tam chyba siedzi sztab ludzi i gra
na 2 kompy w piwnicy po 14 h / dobe
Gratulacje.
Tak z Ciekawości ile Ci zajęło zdobycie diamentu? I od jakiego Bankrolla zaczynałeś
Jeśli przez całą drogę trzymałeś się BM i nie wygrałeś niczego wiekszego w turniejach to wieelki rispect.
Jeśli nie to i tak jestem pełen podziwu. Nie powiem, że staram się pobić Twój rekord, żeby nie zapeszyć. Może się uda. Jeśli byłbyś skory poświęcić jeszcze chwilkę i rzucić okiem do statystyk to, jeśli nie chcesz się rozpisywać i ujawniać szczegóły, to może chociaż w ile rąk taki wynik?:>
Teraz widze że genialna składnia posta jeśli jeśli jeśli jeśli
nie będe juz tego zmieniał, nie uważam się za poetę
edit 2
blog... juz widze nadrabiam zaległości i z ciekawością zabieram się za lekturę. Coraz więcej argumentów widzę żeby założyć swojego...
kopoland napisał
Dzieki wszystkim![]()
wrazenia hmmm, szczerze mowiac nic specjalnego
W sumie pewnie nawet nie odczuje tego statusu poniewaz wszystkie materialy diamentowe sa po angielsku a u mnie z tym jezykiem nie bardzo
![]()
Czas zdobycia diamentu 6 tygodni, bankroll poczatkowy 100$ ( limit 0,05/0,10$)
wo wo wo wow... pozazdroscic
Po lekturze bloga.... 8h dziennie ekstremalny multitabling... w pełni zasłużony diament.
Ciężka praca zostanie wynagrodzona.