Witam 11 miejsce w epic polska ale top 5 wiec cos jest jeszcze nie tak .Miejsce to zajalem w zasadzie dajac tylko pare allin na caly turniej .Ale do biletu sie nie dostalem .Mialem za malo zetonow .Tak w szasadzie to nie bylo czym grac jak dla mnie wejscie na Q8s oczywiscie daloby mi kolor ale bym juz nie gral bo kolezanka miala fula.Troche sie juz zmeczylem tym graniem brakuje mi chyba troche szczescia .Dzisiaj np mowie sobie wejde na smiecie nie bede czekal na KK, no i jest 68o na flopie 858 .no i co nic trojka na fulla wypad z turnieju.
Jak ma się tytuł twojego posta do jego treści?
Co chcesz osiągnąć wypisująć takie rzeczy w tym dziale a nie dziale mindsetu. Jeżeli chcesz gratulacji za 11 miejsce to Ci ich nie złoże, żeby Cię nie skrzywdzić i żebyś następnym razem się bardziej postarał
Napisane przez Alextata
Witam 11 miejsce w epic polska ale top 5 wiec cos jest jeszcze nie tak .Miejsce to zajalem w zasadzie dajac tylko pare allin na caly turniej .Ale do biletu sie nie dostalem .Mialem za malo zetonow .Tak w szasadzie to nie bylo czym grac jak dla mnie wejscie na Q8s oczywiscie daloby mi kolor ale bym juz nie gral bo kolezanka miala fula.Troche sie juz zmeczylem tym graniem brakuje mi chyba troche szczescia .Dzisiaj np mowie sobie wejde na smiecie nie bede czekal na KK, no i jest 68o na flopie 858 .no i co nic trojka na fulla wypad z turnieju.

Witam,
Alextata, mógłbyś nam bliżej wyjaśnić, na czym polegał Twój sukces?
W tym dziale wstawiamy nasze sukcesy polegające na osiągnięciu pewnego celu, nowego limitu, wygrania turnieju lub nadzwyczajnie dobrego wyniku w grach cash.
Pozostałych proszę o zaniechanie spamu.
Pozdrawiam.
Witam,
przykro zamykać wątek w tym dziale, ale coraz bardziej zmierza on w kierunku spamu.
Pozdrawiam.