Przejdź do forum
Oświadczenie nt. sa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Oświadczenie nt. sapheala

335 Posty
135 Użytkownicy
19 Reakcje
71.3 K Wyświetlenia

ja nie mam zadnych umiejetnosci graficznych, a moge wziasc wrzucony przez niego wykres i w PAINCIE umiescic tam swoj nick tak zeby nie bylo widac ze to fake, w pare minut....

zreszta to jest alias, wiec wystarczy baze danych wyedytowac. Jesli to nie jest fake, to tak MIAZGATOR, z pewnoscia gra/gral na wielu roomach, to co za problem jeden z nickow z dobrymi wynikami upublicznic z cake/merge/ipoker/ubap/party/bodog ?
starsy i ftp pomijam, bo wiadomo ze tam przegrywa na nl50.

4hand
PokerStrategist

imgoingtomirage odpuść, nie wiem czy ktoś Cię zmusza czy nie, ale kasując i pisząc takie rzeczy bardzo źle przedstawiasz siebie i swoje poglądy. Potrafisz pomagać przy analizie rąk, masz wiedzę pokerową, po co Ci robienie takich głupot? Tu Saphael powinien się bronić...jeżeli ma co bronić? Nie Ty.

Polwar
Legacy Member

Napisane przez lilka99

[GosuRage]
nie rozumiesz w ogole o co chodzi, ludzie maja go za oszuta a on reprezentuje firme jakby nie bylo, ale ty dalej nie jestes w stanie pojac o co w tym wszystkim chodzi.
:facepalm:

W jaki sposob oszukał cie Saphael???

moralnie czy nie rozumiesz ze on kłamie. Bawi sie z nami a my kurde nic nie możemy zrobić bo on ma plecy

zmkpr0
PokerStrategist

Sposób w jaki odnosisz sie do uzytkownikow irytuje mnie i przypuszczam, ze nie tylko mnie a to kasowanie postów w twoim wydaniu z pierwszego tematu to był dopiero żal... jakbysmy mieli samych modów takich jak ty na tym forum to ta sprawa by w ogole nie wyszła na światło dziennie bo by wszystko było wyczyszczone i dziekuje... było znikneło prawda ?

A mnie irytują wiecznie niezadowoleni ludzie, którzy normalnie nie mają wiele do powiedzenia ale jak jest dym to trzeba wejść i cisnąc po wszystkim do okoła.

Zdecydowanie nie podobają mi się posty w stylu 'zero szacunku dla tych ludzi' w stronę polskich adminów PS. Oświadczenie jest jakie jest, wyraźnie jest napisane w 1 zdaniu ze to oświadczenie Działu Edukacji, któremu najwyraźniej podlega Sapheal. Może ktoś popełnił błąd przy dołączaniu Michała do polskiej ekipy, co nie zmienia faktu, że sporo postów tutaj jest mocno przesadzonych. Pretensje należy mieć bo Sapheala, bo tylko on może wytłumaczyć się ze swoich słów.

lilka99
Oldschool Grinder

no ale jak kłamie w jakich kwestiach ?? to ze powiedzial ze mial laske z brazyli i co z tego takie cos do mnie nie przemawia, bo skad wiesz ze nie mial?? Kiedy oklamal was , NAS ten trener bo tego nie rozumiem ? Ja osobiscie oceniam go nie za to ze mial super laske ale za prace i co do gry heads up to byl ok.

casalinga87
Oldschool Grinder

Czy ja mam omamy, czy tutaj znowu posty są kasowane a następnie przywracane?

Chmielu89
PokerStrategist

czy mi się wydaje czy ktoś tu kasuje posty??
jakiś dziwny nieład jest

imgoingtomirage
PokerStrategist

Wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Jeśli ktoś ma zastrzeżenia co do mojej pracy to proszę, niech założy odpowiedni wątek w odpowiednim dziale, a nie pisze tutaj o tym.

Pozdrawiam.

Polwar
Legacy Member

zmkpr0 przecież każdy mądry wie że reakcje adminów są ustalone odgórnie

"Podziw dla Ciebie, ze nie uciekales. Na tym polega poker. Szans nie miales, nawet 5%, ale takie postepowanie zasluguje na szacun, zostawilem info na blogu, ale nie podawalem nicka
pzdr"

Temat już się robi taki suchy i tak nic nowego nie będzie powiedziane. Dajcie spokój Sapheal jest już spalony.

Spoiler

Napisane przez lilka99

[GosuRage]
nie rozumiesz w ogole o co chodzi, ludzie maja go za oszuta a on reprezentuje firme jakby nie bylo, ale ty dalej nie jestes w stanie pojac o co w tym wszystkim chodzi.
:facepalm:

W jaki sposob oszukał cie Saphael???

np w taki ze podal nieprawdziwe informacje.

Poker strategia vs Szafil 0:1

szoker22
PokerStrategist

#Michaszek HAHAHAHAHAHHA :D :D :f_cool:

Miloszpoker2
Oldschool Grinder

Dlaczego oferta stackingu Sapheala została usunięta?

Gdyż była niezgodna z regulaminem forum stakingowego - nie posiadała odnośnika do tematu z feedback`iem.

Pozdrawiam.

casalinga87
Oldschool Grinder

Napisane przez Miloszpoker2

Private Coaching z Sapheal [NL BSS 6max, NL HU]
Jakub wyjaśnia

simon1989
BlackMember

Witam.

Jako, że to jako pierwszy rozpocząłem niejako całość zachodzących od kilku dni wydarzeń też chciałbym się do wszystkiego odnieść.
Na wstępie chciałbym napisać, że jak już wyjaśniałem kilka razy na początku jak i w prywatnych rozmowach na różnych kanałach z Kubą, Kasią czy Piotrkiem moim założeniem nie było uwieszenie się na Saphaelu czy rozpoczynanie jak to niektórzy nazwali "jadki" czy "rzezi". Moim celem było otrzymanie iformacji o tym co trener oferuje w swoim coachingu i jakie potwierdzenie swoich umiejętności może mi dać. Jako, że gracze high stakes w zdecydowanej większości(a przypuszczam, że tacy by skorzystali tylko z tak drogiej oferty) chcą być w 100% pewni czego mogą oczekiwać.
I tutaj zaczyna się historia, którą chyba idealnie podsumowuje tekst TheNaturata czy Pyszalka.

Jeżeli ktoś wystawia ofertę która praktycznie dorównuje ceną za coaching najlepszych, powtarzam NAJLEPSZYCH w sieci, to mam prawo wymagać potwierdzenia, że cena, jaką oferuje ktoś zatrudniony przez Pokerstrategy.com, którego jestem członkiem i przedstawicielem, rzeczywiście jest ceną odpowiednią i sprawiedliwą patrząc na interes obu stron, ponieważ pojawiające się wypowiedzi Saphaela w wywiadach bądź w jego bloku o niejakich stejkach na HS bądź o crashowaniu NL2k(co okazało się już kłamstwem). Poza tym trener ten pojawił się nagle i tak naprawdę nikt nie wiedział co on może oferować. W czasie kiedy przychodził na nasze forum grał do nl400 po czym po kilku miesiącach wystawia ofertę coachingu dla graczy mid-high oraz high stakes. Może jest po prostu geniuszem, jednak ja jako potencjalny klient mam prawo żądać ponieważ to swoje pieniądze zamierzam wydać. Dlatego chciałem wyjaśnić i dostać potwierdzenie uzyskiwanych wyników jak i potwierdzenie, że cena jest warta tego co trener ma do zaoferowania. Tym bardziej, że trener podobnie jak ja reprezentuje Pokerstrategy.com i powinien w każdym swoim kroku to udowadniać swoją postawą i rzetelnością.

A niestety ta w toku rozwoju dalszych sytuacji, które miały miejsce później, z którymi powtarzam NIE MIAŁEM NIC WSPÓLNEGO, wynikneło wiele brudów odnośnie głównego bohatera co jest smutne. Komentować tego nie będę bo każdy ma własny mózg i potrafi łączyć fakty, ale co mnie boli to ogromne nieścisłości w tym co można zobaczyć w stanowisku Pokerstrategy.com.
Saphael jest uznawany za zwykłego użytkownika polskiego forum mimo, że jak można zauważyć kilka postów wcześniej został od przedstawiony jako trener polskiej sekcji Pokerstrategy.com z którą głównie jest kojarzony, dlatego odcinanie się od tego mówiąc, że nie jest on tak naprawdę osobą związaną z naszym forum jest dziwne z tego względu, że jeżeli byśmy tak naprawdę zapytali użytkowników to myślę, że zdecydowana część powiedziała by, że kojarzy go właśnie z naszym forum. Tym bardziej o tym świadczy fakt, że miał ofertę private coachingu na polskim forum. Myślę, że to wymaga komentarza i wyjaśnień tak samo jak sprawa rzekomego sprawdzania poczynań Sapheala przez Ninjai, który to sam zaprzeczył.
Może to wynikać z niedomówień czy jakichś sprzeczności jednak wymaga to wg. mnie wyjaśnienia.

Dodatkowo na barkach m.in moich jak i TheNaturata a także m.in Pyszalka spoczywa to, że jakby rozpoczęliśmy tą całą sytuację i w oczach użytkowników to nasza reputacja także jest na szali.
I żeby była jasność nie mam pretensji do Kasi i Kuby i powtórzę to nie ich wina bo jasno w pierwsyzm poście jest napisane, że jest to stanowisko pracodawców Sapheal'a i to własnie jako takowe powinniśmy je odbierać.

Nie chciałbym komentować reszty zarzutów jakie są stawiane Saphealowi jak i tego co pisał w prywatnych wiadomościach, jednak co chciałbym tylko nadmienić to fakt, że także w prywatnych rozmowach reprezentujemy PS.com i kłamstwa nie powinny być tolerowane w żaden sposób jeżeli przybiorą one już takie rozmiary.
Jak mówiłem co do reszty każdy ma swój umysł.

Jednak mając to na uwadze chciałbym zauważyć, że stanowisko to póki co stawia nas w bardzo złym świetle i do momentu wyjaśnienia sprawy zostaje z boku i wyłączam się z działalności na forum. Dopóki sprawa nie zostanie rozwiązana uważam, że to jest najlepsze wyjście.
Wg. zapewnień Kuby i Piotrka nie skończyła się ona i ciągle jest w toku tak więc mam nadzieję, że prawda weźmie górę jak i doczekamy się wyjaśnień w tej sprawie bo to myślę zrobiłoby najlepiej wszystkim.

Podzrawiam
Simon

lilka99
Oldschool Grinder

Nie wiem to jest bezsensu, wszyscy jada po nim jak po .... a nikt nie potrafi mi wyjasnic za co, ale tak jest od zawsze zabic, utopic, spalic, rzuc kamieniem, a dowodow zadnych. Dajcie mu spokoj bo po przeczytaniu tego wszystkiego nic na niego nie macie a jezeli życzył komus raka to tez pewnie nie wiedzial co pisze w tym momencie, choc jest to juz spora przesada.

Czy Wy jesteście wszyscy ślepi??? Dlaczego najeżdżacie na adminów z polskiej społeczności? Czytajcie między wierszami.

Kasia napisała, że Saphael został zatrudniony przez dział EDUCATION, który nijak się ma do polskiej społeczności - oni robią centralnie materiał szkoleniowy dla całego PS, a nasi admini nie mają nic do tego. Nasi admini opiekują się wyłącznie polską społecznością. Ten koleś ma nad sobą tylko szefów, którzy są szefami szefów naszych adminów. To nie oni zatrudniali Saphaela, to nie oni są odpowiedzialni za to, co on robi.

Cała czwórka naszych administratorów ma związane ręce. Awantura jest tylko i wyłącznie na naszym forum. Pastwicie się nad Kasią, Kubą, Madavasterem i Filipem, a oni nie mogą w tej sytuacji zrobić totalnie nic, ponieważ muszą być lojalni wobec swoich szefów oraz innych pracowników firmy. Pech chciał, że Saphael jest Polakiem i dlatego, że pochodzi z naszego kraju musicie mieszać z błotem naszych adminów? Jakby to był Fin, Szwed, czy inny Chińczyk, to wtedy nie byłoby żadnych problemów u nas, a nasi admini mieliby tyle samo do powiedzenia w tej sprawie, co mają teraz - czyli wielkie nic!

Przemyślcie zanim znowu zaczniecie obwiniać za całą sprawę naszych adminów, którzy tutaj zostali zwykłymi kozłami ofiarnymi.