Przejdź do forum
Oświadczenie nt. sa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Oświadczenie nt. sapheala

335 Posty
135 Użytkownicy
19 Reakcje
71.3 K Wyświetlenia
adramalech
Oldschool Grinder

[Treść wyedytowana]

//Spam - imgoingtomirage

prosilem o usuniecie watku (zamiast zedytowac, zacytowalem), a nie oflagowanie "spamem"

KudlatyPL
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage

Nie wiem czy czytaliście post Sapheala w tym temacie, przecież przyznał się on, że przekoloryzował i nie powinien był mówić o miażdżeniu tych stawek.

a nie... no w sumie... skoro tak to spoko... wszystko ok w takim razie _thumbsup:
temat chyba moza zamknąć :)

Napisane przez khorneliusz

Napisane przez sapheal
Dziękuję wszystkim Wam za wsparcie i dobre słowa.

Swoja droga to ciagle jak patrze na ten tekst z pierwszej strony tematu to mam banana na twarzy :D

Dokładnie, oprócz mistrza manipulacji, teraz nasuwa mi się mistrz ironii, albo nieświadomy sytuacji mistrz absurdu (ale to raczje odpada:P) :f_confused:

7OKER
Oldschool Grinder

Moim zdaniem jedyne sensowne wyjście sytuacji dla adminów to przekazać informacje wraz z opinią do "góry", że skala niezadowolenia jest tak duża, że sprawa nie przycichnie, a prędzej rozleje się po innych społecznościach.
Następnie liczyć na odważne decyzje "góry" które mogą zakończyć sprawę, dla PS korzystny sposób na tyle ile to możliwe.

Nie da się już zamieść tego pod dywan, bo nie ma tak wielkich dywanów :)

A nam pozostaje czekać rozwój wypadków

babel92
Oldschool Grinder

rozlała się już na inne fora...

7OKER
Oldschool Grinder

Napisane przez babel92

a no to klops

Napisane przez 7OKER
Moim zdaniem jedyne sensowne wyjście sytuacji dla adminów to przekazać informacje wraz z opinią do "góry", że skala niezadowolenia jest tak duża, że sprawa nie przycichnie, a prędzej rozleje się po innych społecznościach.
Następnie liczyć na odważne decyzje "góry" które mogą zakończyć sprawę, dla PS korzystny sposób na tyle ile to możliwe.

Nie da się już zamieść tego pod dywan, bo nie ma tak wielkich dywanów :)

A nam pozostaje czekać rozwój wypadków

+1

sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez babel92

Coś dokładniej?

Napisane przez sojowyjarz

Napisane przez babel92

Coś dokładniej?

https://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=793982#post793982

Miałem się tu nie udzielać i czekać na wyjaśnienie całej sprawy. Wątek śledzę od początku ale wręcz muszę zareagować. Zaczynając:
- uważam i zgadzam się z adminami każdy wystawia ofertę na jaką ma ochotę "nie chcesz nie kupuj" ALE od trenera PS chciałbym jednak jakiś udokumentowanych wyników inaczej po prostu należałoby otworzyć dział private coachingów wzorem 2+2 dla wszystkich.
Bardzo nie podoba mi się reakcja moderacji i władz firmy. Proszę nie udawajcie że nic się nie dzieje i wszystko jest w porządku. Reakcja władz firmy powinna być zdecydowana i poparta konkretnymi działaniami. Powoływanie się na mistyczny dział edukacji i system rekrutacji jest deczko niepoważne. W mojej opinii próbuje się za wszelką cenę chronić pracownika a nie interes użytkowników.
- postać Sapheala jako pokerzysty uznaję osobiście za neutralną czytając jego wywody na blogu (nie, nie wypowiadałem się) rzeczywiście bywały zagmatwane ale rozumiałem jego ogólne przesłanie. Filmiki widziałem 2 nie powalały ale nie były złe.
NATOMIAST
W świetle nowych faktów a zwłaszcza crackersko-kryminalnej przeszłości po prostu nie jestem w stanie zaakceptować obecności go w jakiejkolwiek formie jako pracownika PS.com bez stosownych wyjaśnień ze strony władz firmy. Konkretnie: co, dlaczego, czy PS wiedziało kogo zatrudnia. Jako kontrahent domagam się uczciwości i zaufania które tutaj zostało poważnie naruszone. Nowego programu nie ściągnę dopóki nie dowiem się o co tu tak naprawdę chodzi.

Ale co najważniejsze.
Ten drugi graf to fake. Naprawdę na mid stakes+ nie ma drgań EV przez ponad 200k handów?

Mam 3 propozycje rozwiązujące problem:
- wrzucacie grafy z PTR
- sweat session z Ninjai... może być nawet nl 400-600 nie musi być od razu 1k
- kończycie z nim współpracę (bez urazy Sapheal)

Ja mimo wszystko ciągle mam nadzieję że to wszystko się okaże jakimś nieporozumieniem i Sapheal wróci normalnie do pracy czego mu z całego serca życzę.
Pozdrawiam

Napisane przez babel92

Coś dokładniej?

google--> [Treść wyedytowana] saphael

...

//Reklamowanie konkurencyjnych serwisów jest zabronione regulaminem forum - imgoingtomirage

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Napisane przez Tokarwwl

Napisane przez babel92

Coś dokładniej?

jak dla mnie to jestescie zalosni, zygac mi sie chce jak sobie czytam wasze [Treść wyedytowana] posty, wstyd... [Treść wyedytowana] na onet. co innego dociekac, co innego robic sobie zarty, co innego wymagac od adminow i modow odpowiedniego zachowania, a co innego siac ferment dla samego siania, nie potrafie przejsc obok tego obojetnie, dno

//Wulgaryzmy - imgoingtomirage

Napisane przez Saubon

Napisane przez babel92

Coś dokładniej?

google--> [Treść wyedytowana] saphael

...

//Reklamowanie konkurencyjnych serwisów jest zabronione regulaminem forum - imgoingtomirage

To była tylko i wyłącznie propozycja wpisania frazy w google:

[Treść wyedytowana], równie dobrze mogę wpisać [Treść wyedytowana]?

[Treść wyedytowana]?

//Reklamowanie konkurencyjnych serwisów + wulgaryzmy - imgoingtomirage

casalinga87
Oldschool Grinder

Napisane przez Sanczezzo

Napisane przez Tokarwwl

Napisane przez babel92

Coś dokładniej?

jak dla mnie to jestescie zalosni, zygac mi sie chce jak sobie czytam wasze [Treść wyedytowana] posty, wstyd... [Treść wyedytowana] na onet. co innego dociekac, co innego robic sobie zarty, co innego wymagac od adminow i modow odpowiedniego zachowania, a co innego siac ferment dla samego siania, nie potrafie przejsc obok tego obojetnie, dno

//Wulgaryzmy - imgoingtomirage

+1

Apeluje o ogarnięcie się wszystkich, którym zależy na wyjasnieniu nieścisłości. Trolowanie w niczym nie pomoże. A jeśli komuś zależy na poinformowaniu innych społeczności, to niech to zrobi rzetelnie, a nie wkleja pierwszy lepszy link bez żadnego komentarza. Nie ośmieszajmy się, to bardzo poważna sprawa, a nie okazja do głupiej napinki.

smack91
BlackMember

Napisane przez bdouble

Ten drugi graf to fake. Naprawdę na mid stakes+ nie ma drgań EV przez ponad 200k handów?

się zgodzić nie mogę, bo widać minimalne. np. ok. 100k widać, że wygrał jakiegoś deep pota czy coś. tzn. ktoś, nie safil

7OKER
Oldschool Grinder

Napisane przez casalinga87

Apeluje o ogarnięcie się wszystkich, którym zależy na wyjasnieniu nieścisłości. Trolowanie w niczym nie pomoże. A jeśli komuś zależy na poinformowaniu innych społeczności, to niech to zrobi rzetelnie, a nie wkleja pierwszy lepszy link bez żadnego komentarza. Nie ośmieszajmy się, to bardzo poważna sprawa, a nie okazja do głupiej napinki.

+1

KudlatyPL
PokerStrategist

jezeli to do mnie to...
bede pisal na blogu safila to co mi sie podoba dopóki sam nie poprosi, żebym przestał
w tym, lub w jakimkolwiek z języków jakie znam
poza tym mój wpis to tylko trailer tego co się będzie działo:)

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Napisane przez KudlatyPL
jezeli to do mnie to...
bede pisal na blogu safila to co mi sie podoba dopóki sam nie poprosi, żebym przestał

milej zabawy "na poziomie"

sahalidis
Oldschool Grinder

Napisane przez KudlatyPL
jezeli to do mnie to...

Chłopie, weź się ogarnij! Ile Ty masz lat, żeby się bawić w takie dziecinne zabawy?

KudlatyPL
PokerStrategist

25
jakie to ma znaczenie?
w tym momencie to to już jest jedna wielka groteska, wiec w/e :D
cieszcie sie, że nie miałem czasu ani ochoty na mazaq's style spam, bo by sie tego nie dało czytać w ogóle
osobiście uważam Safila za jednego wielkiego impostora, zarówno jako poker pro jak i super hakera, a nawet jako genialnego matematyka.
w przeciwieństwie co do niektórych po prostu cztałem informacje zawarte w licznych linkach na jego temat
zapraszam i polecam