Napisane przez qqryq
[Treść wyedytowana]//Spam - imgoingtomirage
//Spam - qqryq
Napisane przez geninek
Napisane przez Kimes
To nie jest czasem wykres Sapheala?http://www.pokernews.com/news/2009/09/wcoop-day-6-thiago-xthedecanox-decano-dangdokodang-7194.htm
dobre, STAFF ps.com to pewnie widzial ?
Napisane przez Urbi23
Napisane przez Saubon
Imgoingtomirage - naprawdę bez wycieczek osobistych, młody jesteś, wrzuć sobie na luz, bo czasami z Twojej nadgorliwości dostaję bólu pęcherza (i na pewno nie tylko ja). A ja naiwny myślałem że Urbi przegina...![]()
Wspominane o tym było już wielokrotnie. Jeżeli masz zastrzeżenia do pracy mojej, mirage'a czy jakiegokolwiek innego moderatora PokerStrategy, wyraź to w odpowiednim wątku w dziale Feedback. To nie jest ten wątek
Pozdrawiam
Tylko że to nic niestety nie da. Btw, 'jakość i obiektywność' Twojej moderacji nieźle się poprawiła, co mnie bardzo cieszy
Również pozdrawiam.
Napisane przez Saubon
Napisane przez Urbi23
Wspominane o tym było już wielokrotnie. Jeżeli masz zastrzeżenia do pracy mojej, mirage'a czy jakiegokolwiek innego moderatora PokerStrategy, wyraź to w odpowiednim wątku w dziale Feedback. To nie jest ten wątekPozdrawiam
Tylko że to nic niestety nie da.
Piszesz, że nic to nie da, a od kiedy jestem tu moderatorem, a (rzut okiem na datę) cztery dni temu minęły dwa lata, nie pojawił się o tym ani jeden wątek. Skąd więc taki wniosek, skoro brak mu empirycznych podstaw
Sam ten fakt jest z resztą dość ciekawy z socjologicznego punktu widzenia, biorąc pod uwagę ilość "skarg" na moderację we/po wszelkiego rodzaju spam-wątkach
Pozdrawiam
Napisane przez Urbi23
Napisane przez Saubon
Napisane przez Urbi23
Wspominane o tym było już wielokrotnie. Jeżeli masz zastrzeżenia do pracy mojej, mirage'a czy jakiegokolwiek innego moderatora PokerStrategy, wyraź to w odpowiednim wątku w dziale Feedback. To nie jest ten wątekPozdrawiam
Tylko że to nic niestety nie da.
Piszesz, że nic to nie da, a od kiedy jestem tu moderatorem, a (rzut okiem na datę) cztery dni temu minęły dwa lata, nie pojawił się o tym ani jeden wątek. Skąd więc taki wniosek, skoro brak mu empirycznych podstaw
![]()
Sam ten fakt jest z resztą dość ciekawy z socjologicznego punktu widzenia, biorąc pod uwagę ilość "skarg" na moderację we/po wszelkiego rodzaju spam-wątkach
Pozdrawiam
Urbi ja nie twierdzę że jesteś złym modem, chwała Ci za to że jesteś tu już dwa lata i co lepsze uważam że się poprawiasz (czyli myślisz co i jak moderujesz), ale przypomnij sobie jak często słyszało się narzekania na Twój sposób moderowania? Srsly, wspomnij sobie
Ja naprawdę nie mam nic OSOBISTEGO przeciwko Tobie, czy imgoingtomirage, ale jak słyszę jego wypowiedzi, że 'wszystko jedno co myślę, mam wspierać Adminów i generalnie wchodzić z językiem w d....' to aż smutno jest (był to bodajże wątek o stackingu, nie każ mi szukać linka pls). Jakoś nie wypowiadała się inna część teamu w tonie ssająco/liżącym, nieprawdaź?
A moje przekonanie, że nic nie wyniknie z posta w dziale feedback bierze się nie z powietrza, a z dwuletniej obserwacji tegoż forum, w sumie nie jest to dziwne, wiadomo że jesteście ze sobą jako pracownicy (zobacz jaka rewolta wydarzyła się w sprawie Saphaela i jak niewinny komunikat jest tego skutkiem). Poza tym ja nie chcę żeby kogolwiek z was wyrzucono z teamu, ja chcę 'wolności słowa' takiej jak mają na ps.de etc.
Pzdr!
PS. Żeby była jasność - Adminom należą się słowa wdzięczności, społeczność naprawdę nieźle się rozwinęłą przez ostatnie 2 lata. I wycieczka osobista: stacking forum od basica, because you fail hard atm
Napisane przez imgoingtomirage
Wielkimalepeta, uważasz, że STAFF PokerStrategy pozwoliłby na wklejenie przez jednego z trenerów sfałszowanych wykresów?
Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie retoryczne. Biorąc pod uwagę moją znajomość procesów rekrutacyjnych (z tzw kariery zawodowej) jak i późniejsze kompetencje zarekrutowanych osób, oraz stwierdzenie o sprawdzeniu S przez dział EDU i N (madavastera?): Tak jestem w stanie uwierzyć w taki scenariusz.
Jednak wolałbym, żebyś mi zaprzeczył. Ton Twojej wypowiedzi świadczy o tym, że znasz proces tworzenia tych wykresów. Go ahead.
Jeśli jednak nie znasz, plz emocje na wodzy.
Merytoryki bloga nie jestem w stanie ocenić, hakerowej historii też, ale reszta zachowania to schemat, z którym niejednokrotnie się spotkałem REAL (nie będę powtarzał cytowanych filmów itd.)
Napisane przez Lipens
Tak jak myslalem, ze oswiadczenie bedzie w stylu naszych politykow.
Postaw sie na miejscu pracownika jakiejkolwiek korporacji..
@ "pracownicy" trzymajcie sie tego co bylo wczesniej podawane w "niusach"... nie bedzie krytyki w wasza strone.
Napisane przez Saubon
Co jak co, ale jeśli to wałek (a na 99% jest) to Saphaelowi z mojej strony mały dowód uznania, nieźle wyszło (akcja na styl Catch me if you can ;))2. Imgoingtomirage - naprawdę bez wycieczek osobistych, młody jesteś, wrzuć sobie na luz, bo czasami z Twojej nadgorliwości dostaję bólu pęcherza (i na pewno nie tylko ja). A ja naiwny myślałem że Urbi przegina...
![]()
+1, Urbi juz sie uspokoil
Napisane przez zydziorek
[Treść wyedytowana]//Spam - imgoingtomirage
chcialem zacytowac... ale...
co do zaistnialej sytuacji... postarajcie sie zamknac ja z pozytywnym skutkiem dla wizerunku pokera w Polsce.
edit:
[Treść wyedytowana]
fajny PR sobie narobiliscie w srodowisku.. kolejny raz wstyd ze sie jest czlonkiem tej spolecznosci ..
//Link do konkurencyjnego serwisu - imgoingtomirage
Równie dobrze można spytać czy Staff PS by pozwolił by ich reprezentant - trener na swoim blogu pisał, że systematycznie niszczy nl1k + ? Że jego treningi i obmyślenia są dla tychże limitów, podczas gdy jego próbka pewnie jest niewielka, o ile w ogóle jakąkolwiek próbkę z tych limitów ma
Napisane przez khorneliusz
[Treść wyedytowana]fajny PR sobie narobiliscie w srodowisku.. kolejny raz wstyd ze sie jest czlonkiem tej spolecznosci ..
//Link do konkurencyjnego serwisu - imgoingtomirage
[Treść wyedytowana]
//Spam oraz wulgaryzmy - imgoingtomirage
CptCarrot, w porządku, ja osobiście bardziej wierze w ludzi, myślę że jednak nie każdy jest krętaczem i oszustem w związku z tym nie zakładam tego z góry i tym samym nie tworze historii na potwierdzenie których nie mam żadnych dowodów. Dlatego wolę zaufać pracodawcy takiej osoby, aniżeli tracić czas i snuć teorie.
Sapheal został zatrudniony przez nasz Dział Edukacji i jest odpowiedzialny za tworzenie centralnego produktu pokerowego i jego ulepszanie.
Dział Edukacji zezwalając na publikacje jego oferty prywatnych coachingów potwierdza jego kwalifikacje trenerskie.
Nie wiem czy czytaliście post Sapheala w tym temacie, przecież przyznał się on, że przekoloryzował i nie powinien był mówić o miażdżeniu tych stawek.
EDIT: prosiłbym o powstrzymanie się od bezsensownych komentarzy i spamu, dziękuję z góry za uszanowanie mojej prośby :).
Teorie to snują ci co mówią że on może być wygrywającym graczem na średnich stawkach
CptCarrot, w porządku, ja osobiście bardziej wierze w ludzi, myślę że jednak nie każdy jest krętaczem i oszustem w związku z tym nie zakładam tego z góry i tym samym nie tworze historii na potwierdzenie których nie mam żadnych dowodów. Dlatego wolę zaufać pracodawcy takiej osoby, aniżeli tracić czas i snuć teorie.Sapheal został zatrudniony przez nasz Dział Edukacji i jest odpowiedzialny za tworzenie centralnego produktu pokerowego i jego ulepszanie.
Dział Edukacji zezwalając na publikacje jego oferty prywatnych coachingów potwierdza jego kwalifikacje trenerskie.Nie wiem czy czytaliście post Sapheala w tym temacie, przecież przyznał się on, że przekoloryzował i nie powinien był mówić o miażdżeniu tych stawek.
EDIT: prosiłbym o powstrzymanie się od bezsensownych komentarzy i spamu, dziękuję z góry za uszanowanie mojej prośby :).
"czytalismy".. tym bardziej te przekoloryzowanie nie powinno miec miejsca...
pracuje w firmie ktora zatrudnia kilkadziesiat!!! osób... kazde CV sprawdzane jest w sieci
edit: mialem na mysli kilka, najwieksza szkola pokera powinna weryfikowac tysiace....
Nie wiem czy czytaliście post Sapheala w tym temacie, przecież przyznał się on, że przekoloryzował i nie powinien był mówić o miażdżeniu tych stawek.
Napisane przez Sapheal
Odnośnie samego mnie, jestem wygrywającym (obecnie multitablingującym) graczem midstakes na dużej próbce rąk, z solidnym doświadczeniem w grze live. Odnośnie rąk nl2k, wspomnianych na jednym z blogów, nie mam dostarczającej próbki rąk, aby z pełną pewnością powiedzieć "crushuję". Potrzeba większej próbki rąk, aby mówić o "crushowaniu" stawek. Trochę zagalopowałem się i - jeśli wprowadziłem w błąd - przepraszam.
Jakoś mnie nie przekonuje to co napisał. Nie wygląda to ani szczerze ani prawdziwie. Dla mnie wygląda to jak: "nie udał mi sie bluff noi sorry ale sie juz odpierdolcie
.
a to spoko. Będzie po staremu.
Napisane przez sapheal
Dziękuję wszystkim Wam za wsparcie i dobre słowa.
Swoja droga to ciagle jak patrze na ten tekst z pierwszej strony tematu to mam banana na twarzy