Przejdź do forum
Nocny Łowca Come Ba...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nocny Łowca Come Back Hahaha

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
636 Wyświetlenia

TAK,TAK,TAK, to wszystko prawda nocny łowca powrócił. Długo ukrywał się w swojej norze, bacznie śledząc to co dzieje się w światowym pokerze. Chciał wrócić dużo szybciej ale black Friday zmusił go do opuszczenia Las Vegas i wrócił do Polski gdzie sytuacja nie najlepsza to jak sam stwierdził: co z tego, polska polityka to i tak chu*.
Gdy go spotkałem, to poświęcił mi 20 min by opowiedzieć co się z nim dzieje. Główną przyczyną jego nieobecności był również fakt iż cudem uniknął śmierci kiedy to ciężarówka właściciela schroniska dla zwierząt przejechała mu tylną łapę myląc go z psem. Ale udało mu się powstać.
Potem długo się rehabilitował. W wolnym czasie przeglądał „Pokerowy Express” ( tygodnik w świecie łowców) bardzo zmartwiła go sytuacja z FTP ale wierzy że uda się z tego wyjść.

Postanowił powrócić właśnie teraz, po gorączce WSOP z którego jest zadowolony bo dobrą grą popisał się „POKER BRAT” jego ulubiony zawodnik.
Niestety więcej czasu mi nie poświęcił bo musiał uciekać by szybko odrobić zaległości. Obiecał mi tylko że postara się przekazać mi kilka relacji z turniejów w których uczestniczą nasi gracze.

A więc trzymam go za słowo!!!!

p.s kazał przekazać gratulacje jakiemuś Pyszałkowi więc to robię.

A no i pierwsza relacja by przypomnieć o co tu chodzi.

A więc jako pierwszą ofiarę wybrał naszego trenera Oloriona ( a więc z wysokiej półki )

Olor ma FT w turnieju 27.5$ 360 cap 6K gtd na starsach.

Olor jest short stackiem więc musi pokazać jak grać z takim stackiem.

Zaczyna ze 7 stackiem przy 14bb na blindach 1k/2k ante 200

Dobrze zaczyna bo 2 razy gra 3 bet shove na big stacka i buduje się do 21bb.
Między czasie odpada jeden gracz w tym momencie olor jest 6/8.
Zwycięzca otrzyma 1462,50$ a w tej chwili gracze mają gwarantowane 187.50$.

TAK jest Olor wyrzuca jednego z shortów i buduje się do 30bb.
Na mp postanowił podbić gracz na BU gra shove za 5bb olor ma izi call ale jego KJ jest słabsze niż A6 przeciwnika. Flop nieprzyjaciel bo 59T 3 kara choć dają gs ale przeciwnik ma nuts FD turn to Qs dzięki czemu Olor trafia swojego outa, river nic nie zmienia i zostało 7 graczy.

Przerwa w turnieju.

Krótkie podsumowanie:
Olor ma 4 stack na 7
Cl ma 40bb Olor 24bb
Wszystkie stacki są wyrównane więc będzie dużo akcji.

Wracamy do turnieju.
2 ręka po przerwie odpada jeden gracz standard AQ na JJ na flopie Q i zostało 6 graczy.

p.s. AVATAR olora może demotywować przeciwników :D

NIESTETY TO KONIEC OLOR OUT

CIEKAWA akcja: olor na sb. Miał historię z graczem po swojej prawej pierw on 3betował Olora teraz olor zrobił to samo na co po namyśle opponent gra 4 bet all in i olor snap calluje pokazując AK które dominuje A9 przeciwnika. Niestety na turnie spada 9 i olor żegna się z turniejem na 6 pozycji inkasując 337.5$ (szkoda pot na CL)
GG i GL next time.
Sija. Dobranoc. I uważajcie nocny ŁOWCA czuwa hahahah.

sorki za błąd

7 odpowiedzi
Kaeresen
Oldschool Grinder

co to black monday?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kiersno jak zawsze czujny dzieki

Fajnie by było gdybyś tylko jeszcze napisał o co Ci chodzi. A co, też chciałabym się pośmiać i napisać "hahaha" :ayfkm:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jakis czas temu dzialal nocny lowca wyszukiwał graczy z ps i opisywal ich gre na FT w mtt

No fakt, było coś takiego, tylko i domyśliłam się, że do tego nawiązujesz, tylko nie do końca wiem jak rozumieć Twój post. Tzn. jaka była jego intencja? To zdaje się był Timo ten nocny łowca.

Sz0gun
Oldschool Grinder

Napisane przez Kleopatra23
No fakt, było coś takiego, tylko i domyśliłam się, że do tego nawiązujesz, tylko nie do końca wiem jak rozumieć Twój post. Tzn. jaka była jego intencja? To zdaje się był Timo ten nocny łowca.

Napisane przez Jakub
Wszyscy już myśleliśmy, że Nocny Łowca zginął tragiczną śmiercią.

Okazało się jednak, że ukrył się on w swojej nocnej kryjówce i zaszył się tam na dłuższy czas, żywiąc się jedynie prażonym słonecznikiem i Red Bullami.

Nocny Łowca nie tracił jednak czasu i robił to, co robi najlepiej - obserwował turniejowców z PokerStrategy.com i bezlitośnie notował każdą akcję swojej ofiary.
Pewnie zostałby tam w samotności do końca swoich dni, a my żylibyśmy w niewiedzy o jego obserwacjach.

Stało się jednak coś niesamowitego. Nasz użytkownik kacperus po miesiącach poszukiwań, odnalazł sekretną jaskinię Łowcy.Wtargnął do niej bez zastanowienia i przedarł się przez góry łupinek słonecznika i puszek po napojach.Nocny Łowca nie miał innego wyjścia - od tej pory musi przekazywać swoje relacje kacperusowi, który będzie wklejał je na naszym forum.

.

:f_thumbsup:
Bede sledzil _thumbsup:

sojowyjarz
PokerStrategist

Kacperus powienien chyba prowadzic gry RPG :)