Napisane przez Kmedi1979
!!!! Obrazanie Gorala!!!!!!:) ogladales jego filmik????? z calym szacunkiem dla niego(jest w tej chwili ikona polskiego pokera)!!! komentowanie zagran ev+ pod niebiosy a kiedy okazal sie fishem szybko krotko i zwiezle!
Ikona czego? Sorki ale ten koleś to ikone ma do tyłka przyklejoną. Kiedyś na początku na P* chciałem zadać kilka naprawdę rozsądnych choć początkujących pytań.... IGNOR po całości.
Na moje szczęście znam angielski na tyle żeby sobie porozmawiać z Greg'iem Raymer'em, a totalnie luzacki i ludzki i taki przystępny był Dennis Phillips, odpowiedział na wszystkie nawet najgłupsze pewnie pytania, jak człowiek.
Tak że sorki, ale dla mnie Góral wyżej dupe ma niż SRA, po prostu farmer i tyle. I wiecie czego mi ŻĄL, nie tego że zostałem zignorowany, ale tego że Hiszpanie, Amerykanie, Anglicy, Niemcy, mieli swoich PRO i mogli z nimi porozmawiać. MY NIE MIELIŚMY NIKOGO!
Kiedyś były free role na P*... Bounty za Górala 100$... tylko nikt górala na oczy nie widział... ( dla porównania Katja Thater bardzo często dawała niemieckim graczom szanse na Bounty biorąc udział w Free rollach ) sorki jeśli kogoś obraziłem za bezczeszczenie jego idola, ale mam swoje zdanie, i zdecydowanie nie z tyłka wyssane.
Ale aby nie robić off topic... pewnie są dni kiedy czuję się jak autor tematu, ale... radzę sobie z tym, przerwa nawet o tygodnia, w tym czasie siłownia, treningi karate ( oj tam to można się z bad beatów wyleczyć ♠_cool: ) basen. Po przerwie wracam jak młody Bóg.
Dlatego czasem... dobrze zrobić sobie przerwę, i w mojej opinii tego właśnie zabrakło autorowi tego posta... tak zwanego normalnego życia, poza pokerem.