Po wielu tysiącach rozegranych rąk w poker doszedłem do wniosku, że to jest najgorszy badbeat w pokerze:
odmiana holdem jestem z AA na bigblind w turnieju/sng/ring game I WSZYSCY DO MNIE PASUJĄ. Rakiety są tak rzadkim układem a tu jeszcze ich nie wykorzystujesz bo wszyscy foldują 1 słowem brutalne.
To ma być tragedia? Pomyśl co czuł gość, który wyskoczył na mnie z rakietami i złapał overpair z drawem do koloru...
flop: 9d Td Jd
poszedł na stacki i ujrzał u mnie pokerka z KdQd
gorszy jest chyba openbet z KK dostajesz calla i flop Axx tecza sick dzisiaj 3 razy:D
po prostu witaj w klubie, ja to na co dzień mam tyle bad beatów, że jakbym je zamienił na jedzenie, to bym całą afrykę wyżywił i jeszcze by zostało. A niedługo pójdzie post na mój blog to sam zobaczysz jak to u mnie wygląda z AA
DAnny-> ten przypadek to jest wybryk natury, ale współczuje gościowi mieć karetę i przewalić w runner runner poker.
jeden z najgorszych to przegrac all ina pf AK vs AK ;p
no i ogolnie lamanie AA/KK przez fiszow z 64o na micro chyba najbardziej wyprowadza mnie z rownowagi
Napisane przez wlodzimier
no i ogolnie lamanie AA/KK przez fiszow z 64o na micro chyba najbardziej wyprowadza mnie z rownowagi
Też to przerabiałem
mnie raz wkurzyło jak miałam AA, sprawdził mnie gość z A8o i dobrał do koloru.
Mnie juz zaden badbeat nie denerwuje, niektore jedynie strasznie dziwia. Mnie natomiast najbardziej w pokerze denerwuje moj internet. Tyle bi co przez niego, nie stracilem chyba prez zaden ds.
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;Hero$50,75:///////;MP3$50,00:327/16/13/3,3/30/24/100/62;CO$68,84:23/70/4/1,0/47/0/0/43;BU$140,72:45/33/4/0,6/17/29/-/100;[/tg]
0,25/0,5 No-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.69 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is BB with Q♥, Q♠
MP2 folds, MP3 raises to $2,00, CO calls $2,00, BU calls $2,00, SB folds, Hero raises to $10,00, MP3 folds, CO calls $8,00, BU folds.
Flop: ($24,25) 5♦, 2♣, 8♠ (2 players)
Hero bets $15,00, CO raises to $58,84 (All-In), Hero calls $25,75 (All-In).
Turn: ($123,84) T♥
River: ($123,84) T♠ (2 players)
Final Pot: $123,84
Results follow (highlight to see):
Hero shows dwie pary, damy i dziesiątki (Qh Qs)
CO shows ful, dziesiątki na ósemki (Tc 8c)
CO wins with ful, dziesiątki na ósemki (Tc 8c)
Nie za bardzo nawet wiem jak mam to skomentować O_o
@Mati
Co tu komentować trafił ci sie tzw. flush donk - debil grający any 2 suited
Spotkałem już cymbała grającego all in po 3 becie z 72s, tak więc niewiele rzeczy już mnie dziwi.

Jakoś mi się skojarzyło
Ja już się prawie przyzwyczaiłam do bad beatów. Ktoś zrobi mi (lol), ja zrobię komuś (lol2) - naturalna kolej rzeczy w pokerze
@stasiu2: wymiotles wszystkich! Niech mi teraz ktory powie ze mial najgorszego bad beata