Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] $1k

17 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
1,053 Wyświetlenia

Po raz pierwszy sie wpisuje do tego dzialu :D

Zapewne dla wielu z was posiadanie 4-cyfrowej liczby w okienku cashier jest rzecza jak najbardziej normalna, jednak dla mnie jest to pierwszy dzien kiedy moj bankroll przekroczyl 1000$.
Zaczynalem w zasadzie od 60$ z TAFa jakos w polowie lipca po bardzo dlugiej przerwie w grze i podszedlem do tego zupelnie na luzie, stwierdzilem ze nic sie nie stanie jak przegram, poczytalem o FL ktorego wczesniej za duzo nie znalem i zaczalem grac 0.25/0.5 FR. Na szczescie bankroll udalo sie powiekszac i po ponad 60k rozdan osiagnalem bankroll o ktorym nawet nie marzylem w dniu zakladania konta na PokerStrategy ;)

Sukces jak sukces, dla jednych poprostu jeden z etapow budowy bankrolla, dla innych powod do dumy, dla mnie to znak ze "chciec to móc", wiec pozostaje czekac na drugi tysiac i doskonalic swoje umiejetnosci _cool:

16 odpowiedzi

z 60$ do 1k w 60k handow to naprawde bardzo dobry wynik :)

Gratulacje i zycze aby kolejny tego typu wpis zawieral o jedno 0 wiecej :)

nice;)

Teraz czekamy na wątek $10k ;)

GL

Gratulacje!

Jest to niewatpliwy sukces. Tez to niedawno przechodzilem...

Ja moj pierwszy tysiac ugralem jakies 2 tygodnie temu. Wyplacilem ponad polowe i kupilem za to pierscionek zareczynowy ;)

Nastepna wyplate planowana mam na przyszly lipiec i mam nadzieje do tego czasu nazbierac ok 3k$.

Pozdro

kaczuba

Graty!

Teraz już $$$ powinny się mnożyć w tempie geometrycznym. _rolleyes:

VictorM

Ja jakoś dawniej bez większych problemów osiągałem 1k$ w bankrollu. Po ostatnim cashoucie zostawiłem sobie jednak tylko 300$ i za diabła nie mogę tego rozbudować do 1k$. Też teraz uważałbym to za sukces. Gratulacje!

ii tam , dla mnie najtrudniej było zdobyć pierwszy milion a potem to już z górki poszło

grabarz666

Gratuluję, niezły wynik ;)

PS. Sorry za nie odzywanie się na czacie, dosyć szybko zniknąłeś (chociaż w sumie ten Niemiec miał rację, że nie powinniśmy rozmawiać po polsku:])

Powodzenia na 1$2!

GregWawelski

Ja ostatnio dobiłem do sumki z jednym zerem mniej, ale za to się podwoiłem w dwa dni więc też się pochwalę :P

kfas

Napisane przez VictorM
Ja jakoś dawniej bez większych problemów osiągałem 1k$ w bankrollu. Po ostatnim cashoucie zostawiłem sobie jednak tylko 300$ i za diabła nie mogę tego rozbudować do 1k$. Też teraz uważałbym to za sukces. Gratulacje!

Ja niedawno zostawilem 400e i szybko rozbudowalem na nl25SH, moze nieodpowiednie rzeczy grasz Victor? :)

evog

Napisane przez kfas

Napisane przez VictorM

Ja niedawno zostawilem 400e i szybko rozbudowalem na nl25SH, moze nieodpowiednie rzeczy grasz Victor? :)

Ja w czerwcu zaczynałem grać NL10 SH z 200e.
Teraz gram NL100, mam te 30BI na NL200 ale ten limit jeszcze nie w planach.
A i po drodze było ok. 1k euro wypłat :f_biggrin:.

yuntian

Wasze osiągnięcia są dość marne w porównaniu z moimi.
Udało mi się zaoszczędzić w skarbonce dwadzieścia polskich złotych, ale niestety bardzo szybko musiałem skroić świaniaka... Za taki cashout można sobie poszaleć.

a tam gadanie ... ja na fulltiltpoker moge co 5 minut wpłacać 1000 !

VictorM

Napisane przez kfas

Napisane przez VictorM

Właśnie o to chodzi, że nie gram. Od początku miesiąca mam rozegrane tylko 2048 rozdań.

Thorek

Zawsze jak dochodzi jedno zero na naszym koncie traktujemy to jak miniswieto i jest to z pewnoscia powodu do dumy. Zycze ci dalszego pokonywania drabinki limitow i czekamy na kolejne zero w cashier :).

michalex

Na jakiej platformie grasz evog?
To bardzo szybki awans jestem pełen podziwu.
podasz mi do siebie numer gg bo chciałem prywatnie z tobą pogadać
też gram SH ale nl50 jak na razie ;)

evog

Napisane przez michalex
Na jakiej platformie grasz evog?
To bardzo szybki awans jestem pełen podziwu.
podasz mi do siebie numer gg bo chciałem prywatnie z tobą pogadać
też gram SH ale nl50 jak na razie ;)