Napisane przez InTooDeep
Co do autoukrywania paska dobry pomysł
![]()
Tylko te wyskakiwanie jest wkurzające, osobiście polecam przeniesienie go do lewej/prawej krawędzi (wielkim plusem jest brak grupowania zakładek)
Napisane przez InTooDeep
Co do autoukrywania paska dobry pomysł
![]()
Tylko te wyskakiwanie jest wkurzające, osobiście polecam przeniesienie go do lewej/prawej krawędzi (wielkim plusem jest brak grupowania zakładek)
Napisane przez InTooDeep
YogasPL, znalazłbyś chwilkę żeby opisać tutaj, lub na PMa jak ustawić na dwa monitory, jak dla laikaw sensie podłączenie, programy do obsługi, dzielenie i czy to jest na tym samym pulpicie czy tez podzielone.
![]()
pzdr
jesli masz lapka to podłączasz monitor do wolnego zlacza i w windowsie w lasciwosciach ekranu wlaczasz drugi monitor. W praktyce wyglada to tak ze kursorem "wyjezdzasz" z jednego ekranu do drugiego
a jak stacjonarke to zalezy czy masz jakies wyjscie pod drugi monitor
mam laptopa ale w sumie gram na stacjonarnym. Nie mam w tym stacjonarnym na drugi monitor, trzeba kartę chyba zmienić. Ale to nie teraz
Bo jak na razie zmniejszam ilość stolików tak więc
Ale dobrze wiedzieć
a przez to RGB -in w monitorze nie da się ze sobą połączyć dwóch monitorów?
aa nie mam dwa wejscia ale jedno to DVI a drugie jakieś inne starego typu, nie wiem czemy tak, ale tak jest
Co do wyjść, to do wyboru będziesz miał takie :
I pamiętaj, że sygnał wyjścia zawsze da się zmultiplikować, ale będa one kopiami, więc jeżeli chcesz mieć dwa osobne obrazy, to musisz mieć dwa wyjścia ze źródła
Pozdrawiam
mam noob pytanie - jaka jest najlepsza rozdzielczosc do multitablingu i jezeli mam mozliwosc np podlaczy lapka do 40" TV to tez jaka rozdzielczosc ustawic?
zapytam tak z ciekawości czy nie zastanawialiście się czy nie lepiej zredukować ilość stolików kosztem solidniejszej gry. Ja ostatnie zaczełem grać 11-12 stołów zamiast 15 i moje roi po 2k turków utrzymuje się na poziomie 15% ale to sng a nie cash
Napisane przez Kiersno
4:16
Fold 99 preflop przy 2-óch limperach?? Pewnie przez pośpiech...
Napisane przez kaftanos
zapytam tak z ciekawości czy nie zastanawialiście się czy nie lepiej zredukować ilość stolików kosztem solidniejszej gry. Ja ostatnie zaczełem grać 11-12 stołów zamiast 15 i moje roi po 2k turków utrzymuje się na poziomie 15% ale to sng a nie cash
Dokonujesz prostej analizy $/godzine i wybierasz co lepsze
Jednym wychodzi multi innym jakość
Pozdrawiam