Przejdź do forum
Multitabling.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Multitabling.

30 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
3,373 Wyświetlenia
adramalech

Napisane przez InTooDeep

Co do autoukrywania paska dobry pomysł :)

Tylko te wyskakiwanie jest wkurzające, osobiście polecam przeniesienie go do lewej/prawej krawędzi (wielkim plusem jest brak grupowania zakładek)

Napisane przez InTooDeep
YogasPL, znalazłbyś chwilkę żeby opisać tutaj, lub na PMa jak ustawić na dwa monitory, jak dla laika :) w sensie podłączenie, programy do obsługi, dzielenie i czy to jest na tym samym pulpicie czy tez podzielone. :)

pzdr

jesli masz lapka to podłączasz monitor do wolnego zlacza i w windowsie w lasciwosciach ekranu wlaczasz drugi monitor. W praktyce wyglada to tak ze kursorem "wyjezdzasz" z jednego ekranu do drugiego

a jak stacjonarke to zalezy czy masz jakies wyjscie pod drugi monitor

InTooDeep

mam laptopa ale w sumie gram na stacjonarnym. Nie mam w tym stacjonarnym na drugi monitor, trzeba kartę chyba zmienić. Ale to nie teraz :) Bo jak na razie zmniejszam ilość stolików tak więc :) Ale dobrze wiedzieć :)

a przez to RGB -in w monitorze nie da się ze sobą połączyć dwóch monitorów?

InTooDeep

aa nie mam dwa wejscia ale jedno to DVI a drugie jakieś inne starego typu, nie wiem czemy tak, ale tak jest

Urbi23

Co do wyjść, to do wyboru będziesz miał takie :

komp+laptop

I pamiętaj, że sygnał wyjścia zawsze da się zmultiplikować, ale będa one kopiami, więc jeżeli chcesz mieć dwa osobne obrazy, to musisz mieć dwa wyjścia ze źródła

Pozdrawiam

mam noob pytanie - jaka jest najlepsza rozdzielczosc do multitablingu i jezeli mam mozliwosc np podlaczy lapka do 40" TV to tez jaka rozdzielczosc ustawic?

kaftanos

zapytam tak z ciekawości czy nie zastanawialiście się czy nie lepiej zredukować ilość stolików kosztem solidniejszej gry. Ja ostatnie zaczełem grać 11-12 stołów zamiast 15 i moje roi po 2k turków utrzymuje się na poziomie 15% ale to sng a nie cash

herekPL

jakie sng i jaki limit?

Szkodnick

Napisane przez Kiersno

4:16
Fold 99 preflop przy 2-óch limperach?? Pewnie przez pośpiech...

Urbi23

Napisane przez kaftanos
zapytam tak z ciekawości czy nie zastanawialiście się czy nie lepiej zredukować ilość stolików kosztem solidniejszej gry. Ja ostatnie zaczełem grać 11-12 stołów zamiast 15 i moje roi po 2k turków utrzymuje się na poziomie 15% ale to sng a nie cash

Dokonujesz prostej analizy $/godzine i wybierasz co lepsze :) Jednym wychodzi multi innym jakość

Pozdrawiam