Przejdź do forum
MatiKosa: Pożegnani...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] MatiKosa: Pożegnanie.

50 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
5,647 Wyświetlenia

Cześć witam wszystkich po raz ostatni, po nicku chyba wiadomo kto pisze. Jako że na moim blogu wywiązała się ogromna dyskusja (btw, jestem zdziwiony wielkością odzewu), to chciałbym napisać jeszcze coś od siebie na sam koniec, bo z pewnością należy mi się prawo do ostatniego słowa na tym forum.

Co do całej sprawy to nie ma co wiele wyjaśniać, bo raczej już wszystko zostało powiedziane, najbardziej IMO były trafne posty z określeniem pewnych osób jako "CBA", żeby za pomoc odwdzięczyć się w taki sposób to n/c, ale dobra, ludzie są jacy są. Zawsze komuś coś nie będzie pasowało, takie życie.

Swoją drogą Jakubie: sprawdź sobie ile mam StrategyPoints - ponad 30k SP, co zapewne przekłada się na jakieś ~~ $7k-$9k rake dla Waszej stronki, ale widzę, że zdobycie każdego centa jest ważniejsze, niż posiadanie użytkownika, który może w jakiś sposób zachęcić innych do gry w pokera. Poza tym wkładałem niesamowicie wiele w wysiłku w prowadzenie swojego bloga, ale tyle to już pewnie sam widziałeś i sam potrafisz ocenić.
W tej sprawie wydaje mi się już, że nie ma nic więcej do dodania.

Ci, którzy czytali mojego bloga i trochę mnie znają to wiedzą, że ja nie lubię narzekać i dlatego też była najwyższa pora na nowy akapit z odrobiną ciepłych słów.
Co by nie mówić, to należą mi się podziękowania dla strony PokerStrategy.com za kapitał startowy naukę pokera, wspaniałej gry, dzięki której kupiłem sobie swoje BMW. Oprócz tego PS.com okazało się być wspaniałą społecznością, wielu wspaniałych ludzi zarówno tych onlinem jak i garstki poznanej na żywo. (pozdro TehGamer, Teges, SanHill i Shuma87). Doszedł do Was znakomity trener, mowa tu oczywiście o Ninjai. To on dopiero wprowadził temat "equity vs range" we wszelkich ocenach rąk, etc. Możliwość kontaktu z Ninjai'em to rzecz wspaniała, wie o tym każdy, kto miał z nim np. private coaching.
No i finałowo blog, który w przeciągu ~~ 2.5 miesiąca przyniósł mi trochę popularności, ale także sporo zachęty do dalszej gry, nowe znajomości i myślę, że jeszcze wiele, wiele innych dobrych rzeczy. Szkoda tylko, że jego "zagłada" nastąpiła w stosunkowo krótkim czasie. Ktoś tam coś wspominał o "odbanowaniu", ale mnie już w tej chwili niezbyt widzi się życie w społeczności, w której są takie "osobniki".

Także co tu dużo mówić, moja historia na PS.com dobiegła końca, ale pomimo tego incydentu i tak ją bardzo miło wspominam i będę wspominał. Niestety ale i prawdopodobnie końca dobiegnie kadencja mojego nicku - spróbuję zadomowić się w jakiejś innej społeczności pod nowym pseudonimem, trzeba sobie od nowa wyrobić swoją markę, bo do tej aktualnej po wsze czasy będzie przyczepiona ta akcja, która wielu ludziom może się nie podobać i być tylko powodem do kolejnych prowokacji i innego utrudniania życia. Mam nadzieję, że wszystko potoczy się dobrze (dobre nastawienie przede wszystkim !), a ja za ~~ 1-2 lata będę już mógł jeździć nowym BMW E46 w Coupe :) Swoją drogą widziałem w Turcji kilka tych aut, robią niesamowite wrażenie, tu wersja przed liftem:

Sam pobyt w tym kraju był naprawdę świetny, dużo nowości, największą z pewnością było nurkowanie - super sprawa, to jest kompletnie inny świat, to jest prawie jak sen, dla mnie rewelacja. Ale to nie jest mój blog, żeby się w nim rozpisywać, także tyle info musi starczyć.

To jest mój ostatni post na tym forum - już więcej nic będę w tym temacie odpisywał / podawał swojego gg, etc. - kto będzie chciał znaleźć, ten znajdzie.

Mam nadzieję Jakubie, że nie zablokujesz tego tematu.

To tyle ode mnie.

Raz jeszcze pozdrawiam, zwłaszcza tych, którym można było zaufać, na razie cześć !

49 odpowiedzi
persii
PokerStrategist

szkoda, cz :(

Szkoda Mati, dzięki za rozmowę, przynajmniej wszystko wyjaśniliśmy.

Tematu na razie nie zamykam, ale muszę zablokować konto.

eNPe
PokerStrategist

Jak już pisałem na Twoim blogu, szkoda, że tak wyszło ale cóż.
Trzymaj się!

a tak już poza pożegnalnie to z pobytu w Turcji pokazałbyś jakieś fajne Turczynki a nie furę ;)

jeszcze raz pozdro!

k4m1l0z
PokerStrategist

imo global był za techno, przecież tego sie nie da sluchac

A1varo
Poker Player

szkoda, cz ;(

piecykowy
BlackMember

Napisane przez k4m1l0z

lol

azg
azg
PokerStrategist

Napisane przez k4m1l0z

jeśli na blogu kawałki były podobne do tego, co ten tutaj, to imo nie wiesz co to techno :f_thumbsup:

sz3sz
Elite Grinder

mam nadzieje, ze ten co go sprzedal dostal chociaz 10 bonusowych strategy points za swoja obywatelska postawe :facepalm:, brak slow

btw czemu nikt sie do mnie z dealami nie zglasza, czuje sie nielubiany

no nic, powodzenia z liftingiem bumy, to bylo pierwsze auto ktorym jezdzilem, swietna fura, good luck

[Treść edytowana]

Napisane przez sz3sz
mam nadzieje, ze ten co go sprzedal dostal chociaz 10 bonusowych strategy points za swoja obywatelska postawe :facepalm:, brak slow

btw czemu nikt sie do mnie z dealami nie zglasza, czuje sie nielubiany

no nic, powodzenia z liftingiem bumy, to bylo pierwsze auto ktorym jezdzilem, swietna fura, good luck

[Treść edytowana]

A swoją drogą za 10 ps point sam bym kogoś sprzedał, zawsze to krok bliżej w kierunku bm...

szok38
Elite Grinder

Szok _mad: .
ps. Acha :facepalm: . Powodzenia Mati =)

smolak
Oldschool Grinder

A tak w ogóle to za co on bana dostał?? bo nie jestem w temacie..

Napisane przez k4m1l0z

:facepalm:

Szczerze mowiac dziwie sie ekipie PS, co innego jakby np mnie zbanowali bo ja im nic rake nie ugrywam, ale jak juz ktos napisal na Twoim forum business is business, a decyzja o zbanowaniu osoby ktora wbija duzo rake z powodu jakiegos tam zlamania regulaminu wydaje sie irracjonalna..

ciekawe czy Qsy, peterson czy kopo rowniez byliby banowani za byle lamanie regulaminu..

Powodzenia w nowej community, gdziekolwiek pojdziesz :)

Nomedes
PokerStrategist

Napisane przez Danny917

Napisane przez k4m1l0z

:facepalm:

Szczerze mowiac dziwie sie ekipie PS, co innego jakby np mnie zbanowali bo ja im nic rake nie ugrywam, ale jak juz ktos napisal na Twoim forum business is business, a decyzja o zbanowaniu osoby ktora wbija duzo rake z powodu jakiegos tam zlamania regulaminu wydaje sie irracjonalna..

ciekawe czy Qsy, peterson czy kopo rowniez byliby banowani za byle lamanie regulaminu..

Powodzenia w nowej community, gdziekolwiek pojdziesz :)

oczywiscie ze by byli, regulamin jednakowy dla wszystkich :facepalm:

babel92
Oldschool Grinder

Napisane przez MatiKosa32
a ja za ~~ 1-2 lata będę już mógł jeździć nowym BMW E46 w Coupe :) Swoją drogą widziałem w Turcji kilka tych aut, robią niesamowite wrażenie, tu wersja przed liftem:

a ten ciągle swoje :D

będzie nam bardzo Ciebie brakować Mati... :(

pozdro i do zobaczenia na zlocie... BMW _thumbsup:

Urbi23
Oldschool Grinder

Danny, mogę Ci zagwarantować, że nawet Korn dostałby bana gdyby złamał regulamin ;)

regulamin dla kazdego powinien byc taki sam

czy jestes zwyklym bejsikiem czy blakmebejrem z graniturem szystym na miare

ktos go sprzedal , ps zbanowalo wg mnie slusznie.
w koncu to dla nich spora konkurncja i nie chca zeby ludzie brali sporo wyzszy rejkbek spod lady u konkurencji.

biznes jest biznes , chlopak tez za darmo tego rejkbeku przeciez nei oferowal z dobroci serca tylko mial cos z tego.

Napisane przez cichodajka
biznes jest biznes , chlopak tez za darmo tego rejkbeku przeciez nei oferowal z dobroci serca tylko mial cos z tego.

A skąd to wiesz?

Napisane przez CronTheFish

Napisane przez cichodajka

A skąd to wiesz?

stawiam w ciemno ze za darmo nie narazl sie na ban , bo dobrze wiedzial czym grozi oferowanie takiego rejku . a kazdy kto chce i tak go znajdzie .