http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091221.p.Zestaw_do_pokera
... jest wogóle sens sobie tym głowe zawracać
?
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091221.p.Zestaw_do_pokera
... jest wogóle sens sobie tym głowe zawracać
?
bez kitu ahahaha "zestaw małego pokerzysty" w lidlu
gruba akcja, każdy powinien go mieć
Napisane przez SamRadziwill
Donald powinien zabronić takich zabawek ♠_ugly:
no co ty ... on wlasnie w ten sposób nakręca interes ... najpierw zrobili afere .. a teraz chipsy w lidlu sprzedają
no dobra, a jak myślicie, na domowe rozgrywki warte to XD?
czy gdzieś taniej kupie taki szajs lub lepiej dopłacić ?
Z tego co widzę to są te same żetony które osobiście kupiłem na pewnym portalu aukcyjnym. Tyle że ja kupowałem 500 za niecałe 100 zł. Moje sprawują się znakomicie. Waga odpowiednia, nawet karta dość długo wytrzymały choć są papierowe
Z tego co teraz patrzyłem to TAKIE (to sa chyba te same do lidlu) kosztują 60 zł. Więc chyba się opłaca
Napisane przez Mrozik26
no dobra, a jak myślicie, na domowe rozgrywki warte to XD?
pewnie, a dlaczego nie? nawet jeśli nie jest to niewiadomo co, to zawsze lepsze takie żetony niż banknoty z eurobiznesu, czy 1/2/5 groszówki dostępne w każdym osiedlowym sklepiku w dużej ilości
Napisane przez salyk
Lidl wiedział, kiedy to wrzucić do swojej oferty![]()
przecież od tego są ludzie ktoś sie zna na rzeczy ... raczej pani mariola nie wybiera artykułów do oferty
wbrew pozorom te sklepy dość dużą kasę trzepią
ja osobiście sie przyznam że lubie ich za dobre orginalne szwabskie produkty np czekolady ( nie wypełnione chuj***wą margaryną jak te polskie )
Teraz zamiast śpiewanej reklamy (od której notabene wymioty mam): "Lidl jest tani" ... zaśpiewają "W Lidlu dobry deal"
Napisane przez SamRadziwill
Donald powinien zabronić takich zabawek ♠_ugly:
Donald zabrania gry na kasę, ale na żetony można grać
lol2 mam takie same z Full tiltu, różni sie tylko kolor walizki noi wszedzie są loga ftp. kosztowały 14k punkciorów
Nie no te z Fulltilta to masz raczej lepszej jakości i to czuć w ręce
na zdjęciu mogą wyglądać podobnie ale w dotyku jest różnica ;P
Komuś udało się dostać te żetony? Pierwszego dnia tej promocji obleciałem 3 sklepy w Gdańsku + 1 w Gdyni i nigdzie nie mieli.